Candice McKay: Πρωτοπορία στο μέλλον του δημιουργικού ταλέντου με το Davines Talent Green House

Ως καλλιτεχνική διευθυντής και συνδημιουργός του Davines Talent Green House, είμαι περήφανη που ανακοινώνω την κορύφωση της τρίτης μας έκδοσης, ενός ταξιδιού που όχι μόνο διαμόρφωσε το μέλλον της κομμωτικής αλλά και εδραίωσε το όραμά μου για εξύψωση δημιουργικών ταλέντων σε όλο τον κόσμο . Το Talent Greenhouse, το οποίο βοήθησα να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, έχει γίνει μια επαναστατική πλατφόρμα, θέτοντας νέα πρότυπα στην καθοδήγηση και την προβολή της δημιουργικότητας στον κλάδο μας.

My Journey with the Talent Green House
Όταν συλλάβαμε για πρώτη φορά το Talent Green House, ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος: να δημιουργήσω έναν περιεκτικό και καινοτόμο χώρο όπου οι επίδοξοι κομμωτές, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, θα μπορούσαν να βρουν τη φωνή τους και να ανθίσουν. Πάντα πίστευα ότι η αληθινή τέχνη ξεπερνά τα εμπόδια, και αυτό το πρόγραμμα είναι μια αντανάκλαση αυτής της πεποίθησης. Από την αρχή, ανοίξαμε διάπλατα τις πόρτες, προσκαλώντας συμμετέχοντες από όλες τις γωνιές του κόσμου, αφαιρώντας τα παραδοσιακά εμπόδια εισόδου, όπως αμοιβές και επαγγελματικές φωτογραφίες. Αυτός ο εκδημοκρατισμός των ευκαιριών είναι κάτι με το οποίο είμαι πολύ παθιασμένος – ισοπεδώνει τον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας στο ακατέργαστο ταλέντο να λάμψει.

Από τις χιλιάδες υποβολές, εντοπίσαμε 100 εξαιρετικά άτομα που ξεκίνησαν μαζί μας ένα μεταμορφωτικό ταξίδι. Μέσα από σχολαστικά σχεδιασμένες διαδικτυακές ενότητες, που καλύπτουν τα πάντα, από την πρόβλεψη των τάσεων έως τις αρχές του σχεδιασμού, αυτοί οι συμμετέχοντες δεν μάθαιναν απλώς αλλά εξελίχθηκαν. Κάθε δημιουργική πρόκληση τους ώθησε περαιτέρω, βοηθώντας στην απόσταξη του μοναδικού καλλιτεχνικού τους οράματος.

Guiding Talent: Ο ρόλος μου ως μέντορας
Σε όλο αυτό το ταξίδι, είχα το τεράστιο προνόμιο να δουλέψω δίπλα σε μερικούς από τους πιο σεβαστούς μέντορες του κλάδου. Μαζί, διαμορφώσαμε και βελτιώσαμε τις δεξιότητες των 10 κορυφαίων φιναλίστ, καθοδηγώντας τους στην περίπλοκη διαδικασία της δημιουργικής συνεργασίας και προετοιμάζοντάς τους για την παγκόσμια σκηνή στο Βερολίνο.

Το να είσαι μέντορας δεν είναι μόνο να μεταδίδεις γνώση – έχει να κάνει με την έμπνευση και την ενδυνάμωση. Το να βλέπεις αυτά τα ταλέντα να μεγαλώνουν, να βλέπεις τις ιδέες τους να παίρνουν μορφή και να γνωρίζεις ότι έχω παίξει ρόλο στη δημιουργική τους εξέλιξη είναι μια βαθιά ικανοποιητική εμπειρία. Οι φιναλίστ, που επιλέχθηκαν όχι μόνο για τις τεχνικές τους δεξιότητες, αλλά και για το πάθος και το όραμά τους, αντιπροσωπεύουν το μέλλον του κλάδου μας. Και καθώς ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην περιοδεία Davines World Wide Hair Tour στο Βερολίνο αυτόν τον Οκτώβριο, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα τους δω να ανεβαίνουν στη σκηνή.

Οι 10 κορυφαίοι φιναλίστ της χρονιάς
Με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζω τους 10 κορυφαίους φιναλίστ της χρονιάς, ο καθένας από τους οποίους αντιπροσωπεύει το επόμενο κύμα καινοτόμων ταλέντων:
• Anne-Kay Schultz – Γερμανία
• Andrea Gomes de Oliveira – Βραζιλία
• Ben Grace – Ηνωμένο Βασίλειο
• Chellaine Naude – Νότια Αφρική
• Marie-Laure Briet – Γαλλία
• Muhammet Ali Mese – Τουρκία
• Rachel Biestman – Ηνωμένες Πολιτείες
• Rose Poli – Αυστραλία
• Victor Talario – Λουξεμβούργο
• Wayne Low – Μαλαισία

Η εμπειρία της καθοδήγησης
Το ταξίδι αυτών των φιναλίστ έχει εμπλουτιστεί με την καθοδήγηση μιας επιφανούς ομάδας βασικών μεντόρων, που έχουν μοιραστεί την τεχνογνωσία και το πάθος τους:
• Βισάλ Μπαχαράνι
• Ρίτσαρντ Άσφορθ
• Yohan Nicolas
• Annie Ankervik
• Richard Jordan και Marriet Gakes
• Ντάνι Πάτο
• Ο Ιησούς Όλιβερ
• Brian Suhr και Kirsten Demant
• Henry Tse και Zoe Ong

Η Κριτική Επιτροπή
Διασφαλίζοντας ότι οι φιναλίστ μας κρίνονται από τους καλύτερους στον κλάδο, έχουμε συγκεντρώσει μια ομάδα αξιότιμων ηγετών:
• Άννα Πακίτο
• Robert Lobetta
• Τομ Κόνελ
• Σαμ Μπέρνετ
• Candice McKay (η ίδια)

Αυτό το πάνελ θα συνδυάσει τις βαθμολογίες τους με τις ψήφους του κοινού που συλλέγονται μέσω της εφαρμογής WWHT, διασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της δημιουργικότητας και της παρουσίασης κάθε συμμετέχοντα.

Όραμα Συνεργασίας και Καινοτομίας
Το Talent Green House δεν είναι απλώς ένας διαγωνισμός – είναι ένα κίνημα. Πρόκειται για την καλλιέργεια μιας αίσθησης κοινότητας στον κλάδο μας, που ευδοκιμεί στη συνεργασία και την κοινή δημιουργικότητα. Μία από τις πιο εμπνευσμένες πτυχές του φετινού προγράμματος είναι η δημιουργία ενός συλλογικού συναισθηματικού βίντεο—ένα έργο που περικλείει την ουσία αυτού που προσπαθούμε να επιτύχουμε. Είναι μια υπενθύμιση ότι, ενώ το ατομικό ταλέντο είναι ζωτικής σημασίας, η δύναμη της συνεργασίας μπορεί να δημιουργήσει κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

Ως κάποιος που πάντα προσπαθούσε να ξεπεράσει τα όρια της δημιουργικότητας, το Talent Green House είναι μια φυσική επέκταση της δέσμευσής μου στην καινοτομία. Αυτό το πρόγραμμα δεν έχει να κάνει μόνο με την εύρεση του επόμενου μεγάλου ονόματος στην κομμωτική – έχει να κάνει με τον εξοπλισμό αυτών των καλλιτεχνών με τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να γίνουν ηγέτες και καινοτόμοι από μόνοι τους.

Κοιτάζοντας μπροστά
Καθώς πλησιάζουμε στα τελικά στάδια του φετινού προγράμματος, είμαι γεμάτος προσμονή. Το Talent Green House έχει ήδη σημαντικό αντίκτυπο, όχι μόνο στους συμμετέχοντες αλλά και στον κλάδο συνολικά. Η πλατφόρμα που δημιουργήσαμε είναι μια πλατφόρμα ενδυνάμωσης, βιωσιμότητας και δημιουργικότητας.

Το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Ανυπομονώ ήδη για την επόμενη έκδοση, ανυπομονώ να ανακαλύψω και να καλλιεργήσω περισσότερα εξαιρετικά ταλέντα. Ενθαρρύνω όλους τους επίδοξους δημιουργικούς να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία, να πιέσουν τον εαυτό τους και να γίνουν μέρος μιας κοινότητας που γιορτάζει και εξυψώνει την αληθινή τέχνη.

Το ταξίδι συνεχίζεται στο Βερολίνο
Το ταξίδι των 10 κορυφαίων φιναλίστ μας θα φτάσει στο ζενίθ του στο Davines World Wide Hair Tour στο Βερολίνο, από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2024. Εκεί, θα παρουσιάσουν τις πολιτιστικές ερμηνείες τους για το Davines Hair Identity, επιδεικνύοντας την καινοτομία και την τέχνη που το Ταλέντο Green House τρέφει. Η εμφάνισή τους στο δείπνο καλωσορίσματος WWHT στις 6 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με τον διάσημο DJ Sam Tongi, υπόσχεται να αποτελέσει το αποκορύφωμα της εκδήλωσης, συνδυάζοντας την εικαστική τέχνη με τη δυναμική μουσική.

Ο νικητής του Talent Green House θα ανακοινωθεί στις 8 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας την αρχή ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου για αυτά τα ταλαντούχα άτομα. Αυτό το πρόγραμμα δεν είναι απλώς ένας διαγωνισμός. Είναι ένα σημείο εκκίνησης για τους μελλοντικούς ηγέτες του κλάδου, παρέχοντάς τους τις δεξιότητες και την αναγνώριση που απαιτούνται για να έχουν μόνιμο αντίκτυπο.

Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε αυτό το ορόσημο και προσβλέπουμε στη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία όλων των συμμετεχόντων μας. Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση του νικητή και την αξιόλογη δουλειά που αναμφίβολα θα διαμορφώσει το μέλλον της κομμωτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Talent Green House και για να παρακολουθήσετε το ταξίδι των φιναλίστ μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Candice McKay
Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Συν-δημιουργός, Talent Green House
Email: TGH@candicemckay.hair
Τηλέφωνο: +351 920 269 627

 

Latest

Aenaon° Advanced Skin Perfection Mask

Πολυτελής leave-in μάσκα προσώπου με πλούσια υφή Η πρώτη μάσκα...

“C’est la Magie”

Ψευδαισθήσεις πέρα από τις ανθρώπινες...

Dolce&Gabbana Beauty || H Katy Perry πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος Devotion Eau de Parfum Intense

Η αδιαμφισβήτητη και άνευ όρων αφοσίωση του οίκου Dolce&Gabbana...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

H Sabrina Carpenter η 1η Global Brand Ambassador της Redken 5th Avenue NYC!

Η πολυτάλαντη σούπερ σταρ γίνεται το πρόσωπο της Κορυφαίας Μάρκας Περιποίησης Μαλλιών σε όλο τον κόσμο Please, please, please υποδεχθείτε μαζί με τη Redken 5thAvenue...

H Emily Ratajkowski μαζί με την Kérastase φέρνει τη γαλλική φινέτσα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας!

Photo Credit: Gregory Williams H Emily Ratajkowski, Kérastase Global Brand Ambassador, περπάτησε στο κόκκινο χαλί τουΔιεθνούς Φεστιβάλ ΚινηματογράφουΒενετίας, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, μεένα κινηματογραφικό...

Νέα Συλλογή ghd Pink από την GMS Salon+: Μαζί για την Υποστήριξη του Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην GMS Salon+, ως επίσημοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της ghd για την Ελλάδα, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός λαμπρότερου μέλλοντος και στην επίτευξη ουσιαστικού...

Newsletter