Head Up: ένα πρόγραμμα που στηρίζει την κοινότητα των επαγγελματιών κομμωτών

Η LOréal Professionnel ενισχύει το πρόγραμμα Head Up για την προστασία της ψυχικής υγείας των κομμωτών, μέσα από τη νέα,δυναμική συνεργασία της με την πλατφόρμα CALM.

Από το 1909, η LOréal Professionnel στέκεται στο πλευρό των επαγγελματιών κομμωτών αναβαθμίζοντας, εκσυγχρονίζοντας και υποστηρίζοντας τον κλάδο. Σε αυτό το πλαίσιο, το 2023, έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την προστασία της ψυχικής υγείας των κομμωτών, με το λανσάρισμα του προγράμματος Head Up, μιας πρωτοβουλίαςαπό επαγγελματίες προς επαγγελματίες κομμωτές που παρέχει δωρεάν προσβάσιμους πόρους για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων ψυχικής υγείας, θέλοντας παράλληλα να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Η LOréal Professionnel ανακοίνωσευπερήφανα το λανσάρισμα του HeadUp, τον Μάιο του 2023, μέσω του οποίου παρέχει συνεχώς στήριξη και πόρους στην κοινότητα των κομμωτών, οι οποίοι έχουν μια απαιτητική καθημερινότητα λόγω του φόρτου εργασίας αλλά και γιατί ακούν και δέχονται όλα τα συναισθήματα και της αντιδράσεις των πελατών τους.

Αφιερώνουν κατά μέσο όρο 2.000 ώρες1 τον χρόνο στο να ακούνε τις πελάτισσές τους, στις οποίες προσφέρουν μια υπηρεσία που δεν μένει απλώς σε ένα κούρεμα ή μια βαφή: στην πραγματικότητα, τους παρέχουν κοινωνική και συναισθηματική υποστήριξη. Για την ακρίβεια, το 75%2 των καταναλωτριών βλέπουν την επίσκεψη στο κομμωτή τους ως μια μορφή αυτοφροντίδας.

Υπό αυτό το πρίσμα, η LOréal Professionnel επαναβεβαιώνειτη δέσμευσή της απέναντι στους κομμωτές με το λανσάρισματου Head Up, γιατί γνωρίζει ότι η ψυχική υγεία αποτελεί μείζον ζήτημα για την κοινότητα. Η μάρκα πραγματοποίησεμάλιστα δύο μελέτες, οι οποίες αποκάλυψαν ότι η ψυχικήυγεία είναι η #13 πρόκληση για τους επαγγελματίες κομμωτές σε 6 χώρες, και ότι το 65%4 των κομμωτών έχουν βιώσει άγχος, υπερκόπωση ή κατάθλιψη κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

#HeadUp #HeadUpKeys @lorealpro @lorealpro_education_gr

 

Latest

Η Seventeen στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού!

Η Seventeen στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού! Με...

“20y Anniversary Cosmos pet supplies”

Ήταν όλοι εκεί! Στο anniversary party της...

“101 Hair by Michalis Lazarou”

Συνάντηση αγαπημένων προσώπων της showbiz στο Beauty Salon “101...

Candice McKay: Πρωτοπορία στο μέλλον του δημιουργικού ταλέντου με το Davines Talent Green House

Ως καλλιτεχνική διευθυντής και συνδημιουργός του Davines Talent Green...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Η Seventeen στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού!

Η Seventeen στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού! Με αφορμή τον μήνα πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Seventeen, με απεριόριστο...

Candice McKay: Πρωτοπορία στο μέλλον του δημιουργικού ταλέντου με το Davines Talent Green House

Ως καλλιτεχνική διευθυντής και συνδημιουργός του Davines Talent Green House, είμαι περήφανη που ανακοινώνω την κορύφωση της τρίτης μας έκδοσης, ενός ταξιδιού που όχι...

H Sabrina Carpenter η 1η Global Brand Ambassador της Redken 5th Avenue NYC!

Η πολυτάλαντη σούπερ σταρ γίνεται το πρόσωπο της Κορυφαίας Μάρκας Περιποίησης Μαλλιών σε όλο τον κόσμο Please, please, please υποδεχθείτε μαζί με τη Redken 5thAvenue...

Newsletter