“BEAUTY GREECE Χειμώνας 2024”


Η «BEAUTY GREECE Χειμώνας 2024», Μέλος του δικτύου των Διεθνώς Επιτυχημένων Εκθέσεων Ομορφιάς “BEAUTY FORUM by COSMOPROF”, αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες, ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ κ.ο.κ.), από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και τους χιλιάδες Επαγγελματίες Ομορφιάς.

Στην «BEAUTY GREECE Χειμώνας 2024», η οποία και φέτος διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων – ΠΣΒΑΚ, οι επισκέπτες θα έχουν την πολύτιμη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσουν από κοντά τις σπουδαιότερες Εταιρείες/Εκθέτες, που έχουν να παρουσιάσουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σε περίπου 10.000 τ.μ. Εκθεσιακού χώρου!
  • Να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν στα stands των Εκθετών.
  • Να πετύχουν συμφέρουσες τιμές, κερδίζοντας από τις εκθεσιακές προσφορές, που πάντα προσφέρουν οι Εκθέτες, καθ’ όλο το τριήμερο της Έκθεσης.
  • Να ενημερωθούν, γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της Ομορφιάς, στο πλαίσιο του άκρως ανανεωμένου Συνεδρίου.

Στο Open Stage του MEETING POINT, θα επικρατήσει και πάλι, μια ασύγκριτη μίξη πληροφοριών, συνεχούς επιμόρφωσης και καλλιτεχνικής έμπνευσης, καθώς καθημερινά θα διεξάγονται ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις & εντυπωσιακά Shows, από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και μυστικά του επαγγέλματός τους. 

 

 5th Meet up

HAIR COMMUNITY GREECE
in BEAUTY GREECE

Μη χάσετε το Μεγαλύτερο Κομμωτικό Γεγονός της Χρονιάς!

Latest

SYMPOSIO by Tranoulis Haute Couture

SYMPOSIO Μια βραδιά μόδας και πολιτισμού από τον οίκο μόδας...

Head Up: ένα πρόγραμμα που στηρίζει την κοινότητα των επαγγελματιών κομμωτών

Η L’Oréal Professionnel ενισχύει το πρόγραμμα Head Up για...

Η Seventeen στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού!

Η Seventeen στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού! Με...

“20y Anniversary Cosmos pet supplies”

Ήταν όλοι εκεί! Στο anniversary party της...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

“101 Hair by Michalis Lazarou”

Συνάντηση αγαπημένων προσώπων της showbiz στο Beauty Salon “101 Hair by Michalis Lazarou” στα Βόρεια Προάστια! Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των 16 χρόνων...

“C’est la Magie”

Ψευδαισθήσεις πέρα από τις ανθρώπινες δυνατότητες στο φαντασμαγορικό show "C'est la Magie" στo Christmas Theater! Οι πιο δημοφιλείς μάγοι του κόσμου,...

HAUTE COIFFURE FRANÇAISE SHOW

HAUTE COIFFURE FRANÇAISE SHOW 2024Ημερομηνία: 21 Οκτωβρίου 2024 Τοποθεσία: Αίθουσα Αντιγόνη, Ελληνικός Κόσμος, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού Η Haute Coiffure Française επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα με ένα...

Newsletter