BEAUTY GREECE Άνοιξη 2023

Η Διεθνής Έκθεση & Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2023» συνεχίζει δυναμικά και ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πύλες της, από 6 έως και 8 Μαΐου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο «M.E.C. – ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», στην Παιανία.

Μετά από 29 χρόνια πορείας και 83 επιτυχημένες διοργανώσεις και με σύμμαχο την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους εμπόρους & τους επαγγελματίες του κλάδου, οι Εκθέσεις BEAUTY GR αποτελούν αναμφισβήτητα το Σημαντικότερο Εκθεσιακό Θεσμό της Βιομηχανίας της Ομορφιάς, στην χώρα μας!

Η «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2023», ως μία Έκθεση με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα, αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες, ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ κ.ο.κ.), από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και τους χιλιάδες επαγγελματίες ομορφιάς.

Στην «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2023», οι επισκέπτες έχουν την πολύτιμη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσουν από κοντά τις σπουδαιότερες εταιρείες/εκθέτες που έχουν να παρουσιάσουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σε περίπου 10.000 τ.μ. Εκθεσιακού χώρου! Φέτος, έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε 13 Εκθέτες-Εταιρείες απευθείας από το εξωτερικό, που μας τιμούν με τη Συμμετοχή τους και επιδιώκουν τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών με ελληνικές εταιρείες και επαγγελματίες.
  • Να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν στα stands των Εκθετών.
  • Να πετύχουν συμφέρουσες τιμές, κερδίζοντας από τις εκθεσιακές προσφορές που πάντα προσφέρουν οι εκθέτες, καθ’ όλο το τριήμερο της Έκθεσης.
  • Να ενημερωθούν γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της Ομορφιάς και να παρακολουθήσουν ζωντανά παρουσιάσεις και shows, στο πλαίσιο του άκρως ανανεωμένου Συνεδρίου.

Στο Open Stage του MEETING POINT, θα επικρατήσει και πάλι, μια ασύγκριτη μίξη πληροφοριών, συνεχούς επιμόρφωσης και καλλιτεχνικής έμπνευσης, καθώς καθημερινά θα διεξάγονται ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις & εντυπωσιακά Shows, από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και μυστικά του επαγγέλματός τους. Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο, θα φύγουν πλουσιότεροι σε γνώσεις και ιδέες.

Η Είσοδος στην Έκθεση είναι Δωρεάν και επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες, σπουδαστές και εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου της Ομορφιάς, αρκεί να έχουν εγγραφεί στην Πλατφόρμα Πιστοποιημένων Μελών της BEAUTY GR.

Είσοδος:

Όσοι είστε ήδη εγγεγραμμένοι στα αρχεία της BEAUTY GR, σας έχει αποσταλεί αυτές τις ημέρες μήνυμα (SMS) στο κινητό που μας έχετε δηλώσει, με link προς την Ψηφιακή σας Κάρτα Εισόδου.

Με την επίδειξη της Ψηφιακής σας Κάρτας στην οθόνη του κινητού σας και την αστυνομική σας ταυτότητα, μπορείτε να μπείτε σε όλες τις Εκθέσεις BEAUTY GR– διοργάνωσης BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU.

Συνοδοί:

Στις Εκθέσεις BEAUTY GR, κάθε επαγγελματίας επισκέπτης, μπορεί να συνοδεύεται από ΕΝΑΝ και μόνο Συνοδό. Για την είσοδό του στην Έκθεση, θα πρέπει να είναι ΜΑΖΙ με τον επαγγελματία που συνοδεύει και να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα και την Κάρτα Εισόδου Συνοδού, που ο ίδιος ο Επαγγελματίας / Μέλος της BEAUTY GR, μπορεί να εκδώσει.

Δωρεάν Μεταφορά:

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, θα πραγματοποιούνται δρομολόγια με πούλμαν της BEAUTY από τον σταθμό METRO Δουκίσσης Πλακεντίας, προς και από το Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕΚ, κάθε 20 λεπτά.

Δηλώστε τη Συμμετοχή σας στην εκδήλωση στο FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1184398702474057?active_tab=discussion

Latest

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter