Χρυσή διάκριση για τη L’Oréal Hellas στα Diversity & Inclusion Awards 2023

Με χρυσό βραβείο διακρίθηκε η L’Oréal Hellas στα Diversity & Inclusion Awards 2023, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 18 Ιουλίου στο House 124. Στην απονομή τελετής παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 στελέχη κορυφαίων εταιρειών με ενεργή παρουσία στους τομείς της Ισότητας και της Συμπερίληψης.

Η LOréal Hellas διακρίθηκε στην κατηγορία «Best Companies»  και συγκεκριμένα στην ενότητα «Beauty», η οποία επιβραβεύει τις επιχειρήσεις βάσει του κλάδου που δραστηριοποιούνται για τη φιλοσοφία και το σύνολο των δράσεων, πρωτοβουλιών, πρακτικών σχετικά με τη συμπερίληψη, την αποδοχή της διαφορετικότητας, τη γυναικεία ενδυνάμωση και την ισότητα.

Αποστολή της LOréal Hellas είναι να ηγείται της συμπερίληψης στον κόσμο της ομορφιάς και να συμβάλλει σε μια κοινωνία, όπου όλοι μπορούν να ζουν με ασφάλεια, ειρήνη και ισότητα. Η στρατηγική της μέσα από μια σειρά εσωτερικών δράσεων και πρωτοβουλιών με κοινωνικό αντίκτυπο, εστιάζει στη διασφάλιση της ισότητας των φύλων σε κάθε επίπεδο, την ένταξη περισσότερων ατόμων με αναπηρία, την ενθάρρυνση της πολυπολιτισμικής και κοινωνικοοικονομικής ποικιλότητας, τη συμπερίληψη των ατόμων της LGBTQIA+ κοινότητας, και των ανθρώπων όλων των ηλικιών και γενεών.

Το βραβείο παρέλαβε η Ελένη Ανδρουτσοπούλου, HR Business Partner & DE&I Market Lead η οποία δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση για όλους εμάς, καθώς επιβραβεύει τις πρωτοβουλίες μας για την προώθηση των αξιών της διαφορετικότητας, της ισότητας και της συμπερίληψης. Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε ότι είμαστε τόσο ποικιλόμορφοι εσωτερικά όσο και οι ανάγκες των ανθρώπων που εξυπηρετούμε. Για να παραμείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για ισότητα και συμπερίληψη, προάγουμε ένα περιβάλλον εργασίας στο οποίο όλοι αισθάνονται καλοδεχούμενοι και άξιοι, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το κοινωνικό υπόβαθρο, τη θρησκεία, το φύλο, την ηλικία ή την αναπηρία τους».

Τα “Diversity & InclusionAwards 2023 διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Boussias Events σε συνεργασία με το Diversity Charter, με στόχο να αναδείξουν τη δέσμευση των επιχειρήσεων για στήριξη πρωτοβουλιών, στρατηγικών δράσεων και πρακτικών που θέτουν στο επίκεντρο τη γυναικεία ενδυνάμωση, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την έμπρακτη εφαρμογή της ισότητας.

Latest

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα»

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα», 22/9/2023, ώρα 8:30μμ Ένας ερωτικός ύμνος...

Νέα Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Hellas, Alessandra Delfini

Η L’Oréal Hellas ανακοινώνει ότι η κα. Alessandra Delfini...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα»

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα», 22/9/2023, ώρα 8:30μμ Ένας ερωτικός ύμνος στην «Αλεξάνδρεια» Ένα από τα πλέον ερωτικά ποιήματα της νεοελληνικής λογοτεχνίας, «Το Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη,...

Newsletter