Έμπνευση από τα ’70s

 

Tα ’70ς έφεραν την επανάσταση στο hairstyling με νέα κουρέματα και στυλ που εξέφραζαν πλήρως την τάση της εποχής για απελευθέρωση από τα ταμπού. Ο πειραματισμός κυριάρχησε με κύριο γνώμονα τη μόδα και την έκφραση της μοναδικότητας.
 
ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΑΤΗΜΕΛΗΤΗ ΕΜΦΑΣΗ
Το αποτέλεσμα αυτής της έμπνευσης μεταφράστηκε από τα gino hairandmore σε μια συλλογή που κυριαρχούν μαλλιά μακριά επιμελώς ατημέλητα με έμφαση στo ρομαντισμό, σχεδόν ανδρόγυνα look σε κοντά καρέ, με μήκος μέχρι τον ώμο ή κοντά στα αυτιά όπως εκείνα της Liza Minnelli στο θρυλικό “Cabaret”.
 
ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Φόρμες που χαρακτηρίζονται από καμπύλες και χρώματα που εμπνέονται από το φως και την πολυτέλεια, με τα χάλκινα και καστανά χρώματα να συναγωνίζονται σε δύναμη τα φυσικά έως και σχεδόν λευκά ξανθά μαλλιά όπως εκείνα της Debbie Harry. Αυτό το καλοκαίρι τα gino hairandmore αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Latest

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024,

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που...

Ήταν όλοι εκεί! Στο BEST Opening των νέων γραφείων της “BESTSELLER” στην Ελλάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening των νέων...

Salon International 2024

Το Salon International 2024 θα είναι καλύτερο από ποτέ,...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

POP έμπνευση από την Koleston Perfect

Από τα διεθνή catwalks… στο κομμωτήριο! Η ιδέα της POP οδηγεί την έμπνευση μίας νέας εικόνας Koleston Perfect που προβάλλει δυνατές χρωματικές πεποιθήσεις. «Φωνάξτε»...

COLLECTION WELLA TRENDVISION 2017

Το Wella TrendVision 2017, ένα από τα κυριότερα γεγονότα της παγκόσμιας κομμωτικής σκηνής, φέτος προσέλκυσε 2000 κομμωτές από όλο τον κόσμο στο Λονδίνο, μία από τις πρωτεύουσες του κόσμου της μόδας, των τάσεων, της ομορφιάς και της κομμωτικής.

COLLECTION CHRISTIANO LANZA

Το χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής της νέα Collection του Christiano Lanza.

Newsletter