ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΑΙR SHOW THΣ ΚΥΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ HH SIMONSEN

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την τιμή να παρακολουθήσουν όλες τις νέες τάσεις σε κουρέματα, χτενίσματα &amp, χρώμα για την κολεξιόν 2019, όπου θα παρουσιαστούν σε αυτό το μοναδικό SHOW.

Στις 13 Μαΐου θα ακολουθήσει WORKSHOP από τους κομμωτές με τίτλο “Cutting lines 2019”, όπου εκεί θα παρουσιαστούν γυναικεία κουρέματα σε στεγνά μαλλιά, εφαρμόζοντας κλασσικά σχήματα σε πιο μοντέρνες εκδοχές.

Η hh Simonsen® είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brand που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες και κορυφαίους κομμωτές, μια εταιρεία που δημιουργεί κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και εργαλεία Styling.

Η αποστολή της HH Simonsen είναι να υποστηρίξει τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες να γίνουν η καλύτερη εκδοχή τους!

Η Patricia Hillahammar ξεκίνησε την καριέρα της στην κομμωτική το 2006. Η δημιουργικότητα και το πάθος της για τα μαλλιά την οδήγησαν στη συνέχεια σε διάφορα σουηδικά πρωταθλήματα, εκδηλώσεις αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς, κατακτώντας την πρώτη θέση.
Από το 2015, είναι μια από τους Excellent Edges Educators της HH Simonsen.

Ο Claus Nissen ξεκίνησε την εκπαίδευση του ως κομμωτής το 1989 και από τότε, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του για να μεταβιβάσει τις γνώσεις και το πάθος του σε άλλους κομμωτές.
Το μεγάλο ιστορικό του ως κομμωτής, η εμπειρία του ως Excellent Edges Educator και η διεθνής εξειδίκευση του ως τεχνικός, τον έχουν οδηγήσει στο να μεταβιβάσει τις γνώσεις αυτές σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια: 2310 870160

Latest

Sold out premiere weekend για την Καίτη Γαρμπή στο νέο live club «LAV STAGE»!

Η «ντίβα της καρδιάς μας» με τις αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες,...

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα...

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

Newsletter