ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΑΙR SHOW THΣ ΚΥΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ HH SIMONSEN

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την τιμή να παρακολουθήσουν όλες τις νέες τάσεις σε κουρέματα, χτενίσματα &amp, χρώμα για την κολεξιόν 2019, όπου θα παρουσιαστούν σε αυτό το μοναδικό SHOW.

Στις 13 Μαΐου θα ακολουθήσει WORKSHOP από τους κομμωτές με τίτλο “Cutting lines 2019”, όπου εκεί θα παρουσιαστούν γυναικεία κουρέματα σε στεγνά μαλλιά, εφαρμόζοντας κλασσικά σχήματα σε πιο μοντέρνες εκδοχές.

Η hh Simonsen® είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brand που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες και κορυφαίους κομμωτές, μια εταιρεία που δημιουργεί κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και εργαλεία Styling.

Η αποστολή της HH Simonsen είναι να υποστηρίξει τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες να γίνουν η καλύτερη εκδοχή τους!

Η Patricia Hillahammar ξεκίνησε την καριέρα της στην κομμωτική το 2006. Η δημιουργικότητα και το πάθος της για τα μαλλιά την οδήγησαν στη συνέχεια σε διάφορα σουηδικά πρωταθλήματα, εκδηλώσεις αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς, κατακτώντας την πρώτη θέση.
Από το 2015, είναι μια από τους Excellent Edges Educators της HH Simonsen.

Ο Claus Nissen ξεκίνησε την εκπαίδευση του ως κομμωτής το 1989 και από τότε, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του για να μεταβιβάσει τις γνώσεις και το πάθος του σε άλλους κομμωτές.
Το μεγάλο ιστορικό του ως κομμωτής, η εμπειρία του ως Excellent Edges Educator και η διεθνής εξειδίκευση του ως τεχνικός, τον έχουν οδηγήσει στο να μεταβιβάσει τις γνώσεις αυτές σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια: 2310 870160

Latest

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα»

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα», 22/9/2023, ώρα 8:30μμ Ένας ερωτικός ύμνος...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter