ΕΡΧΕΤΑΙ Η BEAUTY GREECE

Η BEAUTY, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο, παρέχοντας στους επισκέπτες της, τη δυνατότητα να συναντήσουν πάνω από 170 εκθέτες/εμπόρους που έχουν να τους παρουσιάσουν περισσότερες από 500 φίρμες προϊόντων, σε έναν εκθεσιακό χώρο 8.000τ.μ.
 
Στo πλαίσιo της έκθεσης, στην Αίθουσα του Meeting Point, καθημερινά διεξάγονται ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις από καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις τάσεις του κλάδου.
Με σύνθημα το… «Πάμε ΒΕAUTY  …. γιατί η «Ομορφιά» μπορεί και θα τα καταφέρει», οι διοργανωτές προσκαλούν όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, στο Σημαντικότερο Επαγγελματικό Ραντεβού, την «Beauty Greece– Χειμώνας 2015».
 
Θα επιτραπεί η είσοδος αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες αισθητικούς, κομμωτές, μακιγιέρ, ειδικούς περιποίησης άκρων, ποδολόγους, επαγγελματίες εναλλακτικών θεραπειών, σπουδαστές &amp, εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδο.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την εταιρεία Beauty Greece Tsirimokou.

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter