ΕVENT EKΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤO LEMON POPPY SEED

 
Πρόκειται για ένα show για 300 άτομα, που θα γίνει στο club Fuzz (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος), 18:00-21:30, την Κυριακή 26/11/2017.  Καλεσμένοι θα είναι ο  Sid Sottung (UK) από την Sid Sottung Academy, ο Vishal Baharani από την VBD Education (ESP) και o Glenn Mckgoldrick από την Menspire Education (UK). ).  Το θέμα του show θα είναι τεχνικές με μηχανές και ψαλίδι, καθώς και τα trends που προτείνουν οι ομάδες.
 
Πριν τους ξένους εκπαιδευτές, 3 ελληνικές εκπαιδευτικές ομάδες θα δείξουν δείγμα της δουλειάς τους. Πρόκειται για τους Ivan Cutter (old-school style), Alex Men’s Hair Club (hair-tattoo) και την δικιά μας ομάδα του Lemon Poppy Seed με τον Christian Mein (Lemon’s trends).
 
To event θα τελειώσει με ένα πάρτι στο Fuzz, όπου θα προσφέρουμε στον κάθε καλεσμένο 2 cocktails με συνταγές από το φημισμένο ρούμι Sailor Jerry, και θα έχουν όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μιλήσουν με όλες τις ομάδες.
 
 
Η μορφή του event, θα είναι η εξής:
 
Κυριακή 26/11 18:00-19:00 Eλληνικές εκπαιδευτικές ομάδες on stage παράλληλα
                         19:30-21:30  Ξένες ομάδες on stage παράλληλα
                         21:30             Party
 
Δευτέρα  27/11 Σεμινάριο ανδρικού κουρέματος (στο χώρο του Lemon Poppy Seed).
                         10:00-13:00 Πρακτική εξάσκηση με Menspire (Glenn)
                         14:00-15:00  Διάλλειμα
                         15:00-18:00  Πρακτική εξάσκηση με Sid Sottung
                         Απονομή Διπλωμάτων
 
Την Δευτέρα 27/11/2017, θα ακολουθήσει σεμινάριο με πρακτική εξάσκηση από τους Sid Sottung και τον Glenn Mckgoldrick. Το σεμινάριο θα έχει 2 μέρη με πρακτική εξάσκηση και θα γίνει στο χώρο του Lemon Poppy Seed, Πρωτογένους 7 Ψυρρή, στις 10:00-18:00.
 

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter