Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna

Η Farcom έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό παρόν στην Cosmoprof Worldwide Bologna, την κορυφαία διεθνή έκθεση προϊόντων ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 23 Μαρτίου 2024στη Μπολόνια.

Στην έκθεση παρουσιάστηκε η πλήρης γκάμα προϊόντων της Farcom στις κατηγορίες βαφή μαλλιών, περιποίηση μαλλιών, styling, περιποίηση προσώπου και σώματος, στοματική υγιεινή και αρώματα, όπως επίσης και τα νέα λανσαρίσματα που προστέθηκαν πρόσφατα στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας.

Η προσέλευση των επισκεπτών στο εκθεσιακό περίπτερο της Farcom ήταν εντυπωσιακή, καθώς παρευρέθηκανπλήθος, τόσο υφιστάμενων όσο και δυνητικών νέων συνεργατών, προμηθευτών και πελατών.

Με συνεργασίες που εκτείνονται σε περισσότερες από 55 χώρες, η Farcom έχει σταθερή παρουσία στην Cosmoprof Worldwide Bologna από το 2007, υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή της στην προώθηση ουσιαστικών σχέσεων στο διεθνές περιβάλλον και στην ενίσχυση της αποστολής της για την προώθηση της ομορφιάς σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter