“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις “Διάνοια”, με τη λογοτεχνική επιμέλεια της γνωστής παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου!

 
Τι είναι η ηγεσία; Τι χρειάζεται κάποιος για να γίνει πραγματικός ηγέτης; Είναι η ηγεσία μόνο για διευθυντές εταιρειών, πολιτικούς αρχηγούς και καταξιωμένους επιστήμονες; Ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας, συγγραφέας και ιδρυτής του “Zamboglou Family Foundation”, που στηρίζει παιδιά από μη προνομιούχες οικογένειες μέσω χορηγιών, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να σπουδάσουν στις επιστήμες και τις τέχνες, Δρ. Δημήτριος Ζάμπογλου δίνει τις δικές του προσωπικές απαντήσεις μέσω του βιβλίου του «Γίνε ο ηγέτης του εαυτού σου». Το βιβλίο μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις “Διάνοια” σε Ελλάδα και Κύπρο, με τη λογοτεχνική επιμέλεια της γνωστής παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου.
 
To βιβλίο αντί να παρουσιάζει μια σειρά από περαιτέρω προβλήματα προς εξέταση, προτρέπει τον αναγνώστη να δραστηριοποιηθεί και να βρει λύσεις. Μέσα από μια σειρά απλών ασκήσεων που λύνονται με διασκεδαστικό τρόπο, βοηθάει τον αναγνώστη να εξετάσει τις προσωπικές του ηγετικές επιλογές και δεσμεύσεις και να αρχίσει να δομεί την επόμενη κίνηση του. Ο πυρήνας του βιβλίου προέρχεται από τη διδακτορική διατριβή του Δρ Ζάμπογλου στο King’s College του Λονδίνου, κατά την οποία ερευνούσε εμπόρους με υψηλές αποδόσεις και χρηματοοικονομικές αγορές. Η έρευνα σχετικά με τη συμπεριφορά των εμπόρων, σε συνδυασμό με τους αγαπημένους ήρωες της ελληνικής μυθολογίας όπως ο Ηρακλής, ο Ίκαρος και ο Μινώταυρος, δημιουργεί χαρακτήρες με τους οποίους ο κάθε ένας μπορεί να ταυτιστεί. «Κάθε όνειρο, ανεξαρτήτως πόσο μικρό ή μεγάλο είναι, μπορεί να επιδιωχθεί», τονίζει ο Δρ Ζάμπογλου, επισημαίνοντας πως αυτό το βιβλίο δεν περιμένει από τον αναγνώστη να έχει κάποιο ταλέντο, καθώς ,όπως ο ίδιος σημειώνει, «είναι υποκειμενικό και μεταβλητό ανάλογα με τις περιστάσεις». «Για μένα, το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν οδηγό. Αν ο αναγνώστης αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει τη ζωή του, τότε μόνο μπορεί να επιδιώξει να το διαβάσει», σημειώνει ο συγγραφέας.
 
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Δρ Δημήτριος Ζάμπογλου έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο του Forbes και έχει λάβει διάφορα βραβεία και διακρίσεις, όπως το «Arabian Business 40 under 40» και το «Square Mile 30 under 30». Το διδακτορικό του στη Συμπεριφορική Χρηματοοικονομική στο King’s College έλαβε υποτροφία όχι μόνο από το Πανεπιστήμιο, αλλά και από τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Amazon και η Microsoft. Έγινε ο πρώτος Κύπριος που εντάχθηκε στο Young Leaders Circle (YLC) του Milken Institute, οδηγώντας τον σε σειρά διευθυντικών θέσεων σε κάποιους από τους μεγαλύτερους brokers στον κόσμο.
 
Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Διάνοια (https://bit.ly/42YF4Pe). Διαθέσιμο και μέσω παραγγελίας σε βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και διαδικτυακά μεταξύ άλλων σε public.gr και skroutz.gr.

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Healthy & Weight Loss Menu από την Ελένη Πετρουλάκη στο Βlends!

Έξοδος για νόστιμο φαγητό στη Γλυφάδα, με λίγες θερμίδες και υψηλή διατροφική αξία! Έχουν αλλάξει πολλά από τότε που η έξοδος για φαγητό ισοδυναμούσε με...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

Newsletter