GLOBAL CREATIVE AWARDS 2022: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ LIVE

Ο ακρογωνιαίος λίθος των Kao Global Creative Awards 2022 είναι ότι οι στυλίστες είναι ελεύθεροι να δημιουργήσουν μια συμμετοχή που να δείχνει το δικό τους μοναδικό όραμα μέσω της δημιουργικότητάς τους. Όλοι οι πελάτες του Kao Salon Division που χρησιμοποιούν Goldwell, KMS ή Oribe μπορούν να συμμετάσχουν.

Τα Global Creative Awards 2022 θα περιλαμβάνουν τον διάσημο ζωντανό διαγωνισμό σε 7 κατηγορίες. «Τα πρώτα Παγκόσμια Δημιουργικά Βραβεία πραγματοποιήθηκαν το 2021. Απέδειξαν ότι οι στυλίστες σε όλο τον κόσμο είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν εμπνευσμένες εικόνες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η δημιουργικότητα δεν σταματά ποτέ», λέει ο John Moroney, Αντιπρόεδρος Creative &amp, Communication.

ΟΙ ΣΤΥΛΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ (3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ), ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ (4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)

ΤΕΧΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ Δημιουργικότητα που ξεκινά με μια φωτογράφιση και τελειώνει με έναν ζωντανό τεχνικό διαγωνισμό. Για χρόνια, το Color Zoom Challenge ενέπνευσε χιλιάδες στυλίστες να διαγωνιστούν.

Τώρα συνεχίζει επίσης με έναν συναρπαστικό νέο τρόπο. / new talent colorist of the year: να δείξει στον κόσμο ότι η ηλικία δεν είναι προϋπόθεση για δημιουργική αριστεία και να δείξει το ταλέντο και την τεχνική του ικανότητα. Αυτή η κατηγορία έχει σχεδιαστεί για στυλίστες με λιγότερο από πέντε χρόνια εμπειρίας. // δημιουργικός colorist της χρονιάς: Ο απόλυτος διαγωνισμός χρωμάτων.

Σε αυτήν την κατηγορία, οι στυλίστες δημιουργούν το όραμά τους με μια εκπληκτική φωτογραφία και στη συνέχεια το αναδημιουργούν στον διεθνή διαγωνισμό ζωντανής μετάδοσης. Αυτή η κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους τους στυλίστες με πάθος και ώθηση να ανταγωνιστούν στον κόσμο του χρώματος. /// δημιουργικό κούρεμα της χρονιάς:

Αυτή η νέα κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους τους παθιασμένους κομμωτές για να δείξουν στον κόσμο ότι η δουλειά τους είναι κάτι παραπάνω από αυτόν τον διαγωνισμό κοπής ακριβείας. Σε αυτήν την κατηγορία, οι στυλίστες δημιουργούν το όραμά τους με μια εκπληκτική φωτογραφία και στη συνέχεια το αναδημιουργούν στον διεθνή διαγωνισμό ζωντανής μετάδοσης.

Οι συμμετέχοντες των τεχνικών κατηγοριών πρέπει επίσης να αγωνιστούν πρώτοι σε εθνικό επίπεδο στη χώρα τους. Στη συνέχεια, οι νικητές του Χρυσού προχωρούν στον Διεθνή διαγωνισμό live. ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Τέσσερις συναρπαστικές νέες κατηγορίες ενός παγκόσμιου διαγωνισμού μόνο για φωτογραφίες που επιβραβεύουν επίσης την απόλυτη συντακτική δημιουργικότητα. / ανδρικός κομμωτής της χρονιάς: Οι στυλίστες δείχνουν τη μαεστρία και την εξειδίκευσή τους στο ανδρικό στυλ, κουρείο και επίσης περιποίηση δημιουργώντας μια συλλογή από ανδρικές εμφανίσεις αιχμής. // Salon team of the Year: Αυτή η κατηγορία είναι η τέλεια ευκαιρία για να δείξετε τη δημιουργικότητα ολόκληρης της ομάδας του κομμωτηρίου και να δημιουργήσετε μια συλλογή που αντιπροσωπεύει ένα κοινό όραμα καθώς και να δείξει τη δύναμη ολόκληρης της ομάδας. /// avant garde στυλίστας της χρονιάς:

Για να κερδίσουν αυτό το βραβείο, οι στυλίστες πρέπει να ξεπεράσουν τα όρια του συμβατικού χτενίσματος και να τολμήσουν να εμπνεύσουν με τη συλλογή οραματιστικών έργων τους. //// editorial colorist of the year: Σε αυτήν την κατηγορία οι στυλίστες πρέπει να εκφράσουν το όραμά τους με χρώμα και να δημιουργήσουν μια συλλογή χρωμάτων που αναδεικνύει τη δημιουργικότητα, την ακρίβεια και το όραμα των χρωμάτων. Οι συμμετέχοντες των κατηγοριών σύνταξης πρέπει να διαγωνιστούν παγκοσμίως σε αυτόν τον Διεθνή Διαγωνισμό Μόνο για Φωτογραφία. Οι Χρυσοί Νικητές κάθε μίας από τις τεχνικές κατηγορίες αξίζουν την αναγνώριση και την ανταμοιβή για όλες τις δημιουργικές προσπάθειές τους. Εκτός από το τρόπαιό τους, θα λάβουν παγκόσμια εκδοτική κάλυψη.

Οι νικητές των Global Creative Awards θα ανακοινωθούν στο Kao Salon Global Experience Event που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2022 – LIVE και στο Άμστερνταμ. Για περισσότερες πληροφορίες και όλες τις απαιτήσεις, κανόνες και κανονισμούς των Global Creative Awards, μεταβείτε στη διεύθυνση globalcreativeawards.com

Latest

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο, που δεν έλειπε κανείς!

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα...

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

Newsletter