Η MATRIX γίνεται το POP είδωλο

Ο πρωτοπόρος του κινήματος της POP ART ήταν ο Andy Warhol, ο οποίος ήταν επηρεασμένος από θέματα διαφημίσεων, καθημερινά αντικείμενα και την εικονογραφία των comics. Οι πίνακές του με τα φανταχτερά χρώματα και συχνά ως μεταξοτυπίες, έχουν μείνει στην ιστορία. Σήμερα, η POP ART αποτελεί έμπνευση σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας.
Στη μόδα, τη μουσική, τα αξεσουάρ, τα gadgets, κάνει αισθητή την παρουσία της και αφήνει την πολύχρωμη υπογραφή της.  Όλα τα χαρακτηριστικά της POP ART, ο αυθορμητισμός,  η δημιουργική υπερβολή, η ανάλαφρη διάθεση, η σάτιρα, οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις, το ασυνήθιστο, η μαζική κουλτούρα,  κατάφεραν  να  ενωθούν και να εμπνεύσουν τους  Matrix Artists στη δημιουργία νέων ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών look πάνω στα μαλλιά. Αυτή είναι η Pop Art για τον 21ο αιώνα, ο επα­ναπροσδιορισμός του συναρπαστικού κόσμου του Andy Warhol. Εμπνευσμένοι από τις ονειρο­πόλες τεχνικές του, οι Matrix artists δίνουν σε κάθε look τη δική του “15 λεπτη” δημοσιότητα, για να λάμψει με ένα μοντέρνο, παιχνιδιάρι­κο και πολύ προσιτό τρόπο. Η Mila Belova , ο Salvatore Riccardi, ο Dan CsiCsai, ο Jonathan Turner, ο Eric Maekawa, ο Uros Mikic, ο Alex Chabot, η  Myriam Iten, η Ashley Hodges και ο Carmelo Abad δημιουργούν ένα όνειρο γεμάτο έμπνευση από το rockabilly στυλ, τα pop art comics, τους υπερήρωες και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά αυτού του μεγάλου καλλιτεχνικού κινήματος.

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

POP έμπνευση από την Koleston Perfect

Από τα διεθνή catwalks… στο κομμωτήριο! Η ιδέα της POP οδηγεί την έμπνευση μίας νέας εικόνας Koleston Perfect που προβάλλει δυνατές χρωματικές πεποιθήσεις. «Φωνάξτε»...

COLLECTION WELLA TRENDVISION 2017

Το Wella TrendVision 2017, ένα από τα κυριότερα γεγονότα της παγκόσμιας κομμωτικής σκηνής, φέτος προσέλκυσε 2000 κομμωτές από όλο τον κόσμο στο Λονδίνο, μία από τις πρωτεύουσες του κόσμου της μόδας, των τάσεων, της ομορφιάς και της κομμωτικής.

COLLECTION CHRISTIANO LANZA

Το χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής της νέα Collection του Christiano Lanza.

Newsletter