Η L’Oréal Hellas στο DELPHI ECONOMIC FORUM

Ο Alex Davison, Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas, στο Delphi Economic Forum 2023 «Κάθε διαφορετική έκφραση ομορφιάς μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε» 

Αθήνα, 2 Μαΐου 2023. O Alex Davison ήταν καλεσμένος ομιλητής στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που πραγματοποιήθηκε στις 26-29 Απριλίου στην εμβληματική πόλη των Δελφών  συμμετέχοντας στο πάνελ «How Diversity, Equity and Inclusion (D.E.I.): Investing in Untapped Talent».

Ο Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas αναφέρθηκε στη σημασία της διαφορετικότητας για την βιομηχανία της ομορφιάς και στην αποστολή της L’Oréal να συνεισφέρει σε μια κοινωνία στην οποία όλοι μπορούν να ζήσουν με ασφάλεια, ειρήνη και ισότητα.  «Σήμερα, δεν υπάρχει μια ιδέα, ένα μοναδικό όραμα ομορφιάς, όπως στο παρελθόν. Υπάρχουν διαφορετικές πτυχές ομορφιάς  στους ανθρώπους, και αυτές είναι που μας οδηγούν και έχουν κομβικό ρόλο στη L’Oréal. Πιστεύουμε ότι  μια εταιρεία με διαφορετικές ομάδες ανθρώπων δημιουργεί διαφορετικές προοπτικές, συλλογική ευφυΐα και έχει την ευαισθησία να κατανοεί, να εκτιμά και να αντιδρά στις πολλές διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών», δήλωσε.

Επιπλέον, τόνισε ότι  η L’Oréal  μέσα από τις πολιτικές που εφαρμόζει συμβάλλει στην κουλτούρα κοινωνικής συμπερίληψης και ισότητας «Η κουλτούρα που έχουμε διαμορφώσει εστιάζει στις αρχές της Διαφορετικότητας, της Ισότητας και της Συμπερίληψης, και αποτελεί όχημα για ένα περισσότερο αρμονικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον», υπογράμμισε ο Alex Davison.

Υπενθυμίζεται ότι η L’Oréal  έχει αναγνωριστεί  διεθνώς από το Δείκτη Ισότητας των Φύλων του Bloomberg 2023 (GEI) για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου περιβάλλοντος εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, με στόχο την ισότητα. Ο συγκεκριμένος δείκτης αξιολογεί την ισότητα των φύλων, εστιάζοντας σε πέντε πυλώνες: την εκπροσώπηση των γυναικών σε θέσεις ηγεσίας και διαχείρισης ταλέντου, την ισότητα στις αμοιβές ανάμεσα στα δύο φύλα, την κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, τις πολιτικές ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση, καθώς και την εταιρική φήμη. Επίσης, κατατάσσεται στη λίστα με τις πιο δίκαιες εταιρείες προς την ισότητα των φύλων από την Equileap. Ο Όμιλος κατατάσσεται στην 11η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 3.500 εταιρείες σε 23 χώρες.

Latest

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα»

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα», 22/9/2023, ώρα 8:30μμ Ένας ερωτικός ύμνος...

Νέα Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Hellas, Alessandra Delfini

Η L’Oréal Hellas ανακοινώνει ότι η κα. Alessandra Delfini...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα»

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα», 22/9/2023, ώρα 8:30μμ Ένας ερωτικός ύμνος στην «Αλεξάνδρεια» Ένα από τα πλέον ερωτικά ποιήματα της νεοελληνικής λογοτεχνίας, «Το Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη,...

Newsletter