Η L’Oréal Paris στο Φεστιβάλ των Καννών 2023

Η L’Oréal Paris, συνεργάτης του Φεστιβάλ των Καννών τα τελευταία 26 χρόνια, επιβεβαιώνει για ακόμη μια χρονιά τη δέσμευση της στην στήριξη των γυναικών στον κινηματογράφο.

Η Ελληνίδα ambassador της μάρκας, Δούκισσα Νομικού, θα συμμετάσχει προβάλλοντας ενεργά τις αξίες του brand.

Φέτος, η L’Oréal Paris γιορτάζει την 26η συνεχή  χρόνια ως επίσημος make up συνεργάτης του Φεστιβάλ των Καννών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 27 Μαΐου. Η Δούκισσα Νομικού, πρέσβειρα της μάρκας στη χώρα μας, θα παραστεί  μαζί με άλλες εμβληματικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, προβάλλοντας ενεργά τις αξίες του brand και επικοινωνώντας έμπρακτα τις δεσμεύσεις του απέναντι στη γυναίκα.

H κορυφαία μάρκα ομορφιάς θα παρουσιάσει για 3η χρονιά το L’Oréal Paris Lights on Women Award. Με βασικό σκοπό την αντιμετώπιση της  ανισότητας των φύλων στη  βιομηχανία του κινηματογράφου, αυτό το βραβείο αποτελεί φόρο  τιμής στις ανερχόμενες γυναίκες σκηνοθέτριες μικρού μήκους, μέσα από την επίσημη συλλογή  μικρού μήκους ταινιών των Καννών – κατηγορία που δημιουργήθηκε από τη βραβευμένη με Όσκαρ, κριτή και πρέσβειρα της L’Oréal Paris, Kate Winslet, η οποία θα ανακοινώσει για ακόμα μια φορά τους νικητές στις 26 Μαΐου 2023, στο Jaune Cinema dinner.

LORÉAL PARIS, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1997

26 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ

Η L’Oréal Paris, στηρίζει έμπρακτα την ενδυνάμωση των γυναικών στη βιομηχανία του κινηματογράφου, μέσω της ιδιαίτερης σχέσης που διατηρεί με τις ηθοποιούς ambassadors,  που ενσαρκώνουν τις αξίες της μάρκας. Ως επίσημος συνεργάτης  του Φεστιβάλ των Καννών, η L’Oréal Paris προσκαλεί ηθοποιούς και ambassadors, να φέρουν το όραμα για την γυναικεία ενδυνάμωση στο κόκκινο χαλί. Φέτος, η χώρα μας θα έχει ισχυρή παρουσία, καθώς θα εκπροσωπηθεί από τη Δούκισσα Νομικού, ambassador της μάρκας, η οποία θα βρίσκεται εκεί και θα περπατήσει στο red carpet της διοργάνωσης.

26 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ

Καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ, η L’Oréal Paris θα αποκαλύπτει τα νέα look της μάρκας, που θα δημιουργούν 30 διεθνείς makeup artists, υπό τη δημιουργική καθοδήγηση της παγκόσμιου φήμης makeup artist Val Garland.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ TH ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤO L’Oréal Paris LIGHTS ON WOMEN AWARD

 Η L’Oréal Paris, στηρίζει τις γυναίκες του Σινεμά με τo L’Oréal Paris Lights on Women Award, που ιδρύθηκε το 2021, με σκοπό να εξισορροπήσει την ανισότητα στην βιομηχανία του Κινηματογράφου. Υποεκπροσωπούμενες στην παγκόσμια βιομηχανία του Σινεμά, μόνο το 17% των γυναικών κατέχει ανώτερες θέσεις, ενώ μόλις το 25% αυτών έχειπαρασκηνιακούς ρόλους. Σαν απάντηση σε αυτό, η L’Oréal Paris δημιουργεί τον ετήσιο θεσμό Lights on Women Award, ένα πλήρες σύστημα αναγνώρισης ανερχόμενων σκηνοθετριών.

Η Kate Winslet, L’Oréal Paris Global Ambassador και κριτής των βραβείων, αναφέρει ότι

 “Σε κάθε Φεστιβάλ, μια νέα γενιά γυναικών που ασχολείται με τη σκηνοθεσία, μας θυμίζει τη σημασία και τη δύναμη της γυναικείας αφηγηματικότητας. Είμαι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στο Φεστιβάλ των Καννών, με τη L’Oréal Paris, για να υποστηρίξουμε τις γυναίκες της βιομηχανίας παραγωγής ταινιών. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι μέρος αυτής της ενέργειας που βασικό στόχο έχει να δώσει το βήμα στις γυναίκες να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να γιορτάσουν το έργο τους. Ανυπομονώ και φέτος να δω τις ιστορίες τους να ξεδιπλώνονται στην κατηγορία μικρού μήκους.”

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ LORÉAL PARIS ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ

Καλεσμένες της μάρκας το 2023 στο Φεστιβάλ των Καννών, πέραν της local ambassador της μάρκας, Δούκισσας Νομικού, θα είναι εμβληματικές προσωπικότητες  του καλλιτεχνικού χώρου που ενσαρκώνουν την έννοια της ομορφιάς και της ενδυνάμωσης.

 • Aishwarya Rai Bachchan
 • Leïla Bekhti
 • Cindy Bruna
 • Gemma Chan
 • Nikolaj Coster-Waldau
 • Viola Davis
 • Elle Fanning
 • Jane Fonda
 • Luma Grothe
 • Liya Kebede
 • Aja Naomi King
 • Katherine Langford
 • Gong Li
 • Eva Longoria
 • Andie MacDowell
 • Helen Mirren
 • Kate Winslet
 • Yseult

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter