Νέα Fibre Clinix Bonding Oils της Schwarzkopf Professional

Τα ΝΕΑ Fibre Clinix Bonding Oils της Schwarzkopf Professional που προσφέρουν στα μαλλιά βαθιά θρέψη και επανόρθωση μεγάλης διάρκειας.

Οι κομμωτές έχουν την ευκαιρία να απογειώσουν τις υπηρεσίες κομμωτηρίου και τις ρουτίνες εξατομίκευσης που προσφέρουν, με τα νέα, υψηλής απόδοσης Fibre Clinix Bonding Oils. Χάρη στις ιδιότητές τους δημιουργούν δεσμούς, χαρίζουν στα μαλλιά βαθιά θρέψη και επανόρθωση μεγάλης διάρκειας. Εμπλουτισμένα με ανάλαφρες συνθέσεις και με τη δυνατότητα για πολλούς τρόπους χρήσης, ενισχύουν την απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών! 

Bond. Boost. Shine.

Από τις υπηρεσίες κομμωτηρίου μέχρι και τα συστήματα περιποίησης για το σπίτι, τα ΝΕΑ Fibre Clinix Bonding Oils πολλαπλών χρήσεων προσφέρουν:

  • 5 φορές περισσότερη θρέψη*
  • Έως και 93% πρόληψη της φθοράς της τρίχας **
*βασισμένη σε Σύμπλεγμα 5 Ελαίων
**σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχουν δεχτεί θεραπεία

Fibre Clinix Bonding Oils – Λεπτομέρειες προϊόντος

Διευρύνοντας τη σειρά της Fibre Clinix με εξαιρετικά αποτελεσματικές υπηρεσίες κομμωτηρίου αλλά και με το σύστημα περιποίησης για το σπίτι, τα ΝΕΑ Fibre Clinix Bonding Oils της Schwarzkopf Professional προσφέρουν μια επιπλέον δόση απαλότητας και θρέψης και είναι ειδικά σχεδιασμένα για λεπτά έως κανονικά ή χονδρά μαλλιά.

Τα έλαια επανόρθωσης πολλαπλών χρήσεων διασφαλίζουν λεία και λαμπερά αποτελέσματα, εντατική επανόρθωση για τα μαλλιά, ενώ προλαμβάνουν τη φθορά της τρίχας, προσφέροντας θρέψη μεγάλης διάρκειας στο εσωτερικό της τρίχας. Σχεδιασμένα με την προηγμένη τεχνολογία Bonding και με Σύμπλεγμα 5 Ελαίων (έλαια Αβησσυνίας, Αμυγδάλου, Argan, Baobab και Καμέλιας), τα δύο νέα προϊόντα προσφέρουν έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό από ωφέλιμες ιδιότητες για επανόρθωση, ενδυνάμωση και ενίσχυση της απαλότητας διαφορετικών τύπων μαλλιών.

Fibre Clinix Bonding Light Oil (100ml)

  • Το Fibre Clinix Bonding Light Oil για λεπτά έως κανονικά μαλλιά ενδυναμώνει τα μαλλιά περιορίζοντας το σπάσιμο της τρίχας και χαρίζοντας αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας***. Το ρευστό έλαιο απορροφάται γρήγορα εξασφαλίζοντας μια δόση υγρασίας, απαλότητα και λάμψη.
***Μείωση του σπασίματος της τρίχας κατά το χτένισμα σε σύγκριση με ταλαιπωρημένα μαλλιά που δεν έχουν δεχθεί θεραπεία.

Fibre Clinix Bonding Rich Cream-To-Oil (100ml)

  • Το Fibre Clinix Bonding Rich Cream-to-Oil για χονδρά μαλλιά ενδυναμώνει τα μαλλιά περιορίζοντας το σπάσιμο της τρίχας και εξασφαλίζοντας αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας****. Η σύνθεσή του, που αλλάζει, θρέφει την τρίχα, τιθασεύει το φριζάρισμα και ενισχύει την απαλότητα και τη λάμψη, βελτιώνοντας τη διαχειρισιμότητα των μαλλιών.
**** Μείωση του σπασίματος της τρίχας κατά το χτένισμα σε σύγκριση με ταλαιπωρημένα μαλλιά που δεν έχουν δεχθεί θεραπεία.

Fibre Clinix Bonding Oils – Τεχνολογία και χρήση

Η τεχνολογία των Fibre Clinix Bonding Oils της Schwarzkopf Professional δημιουργεί δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας και παρέχει άμεσα και μεγάλης διάρκειας οφέλη επανόρθωσης και ενδυνάμωσης στον εσωτερικό πυρήνα της τρίχας. Τα μαλλιά προστατεύονται από τις σπασμένες άκρες και το μελλοντικό σπάσιμο της τρίχας που έχει ως αποτέλεσμα απαλά, ανθεκτικά και δυνατά μαλλιά. Επιπλέον, χάρη στις εξειδικευμένες συνθέσεις τους, οι κομμωτές και οι πελάτισσές τους μπορούν να επωφεληθούν από πολλούς, διαφορετικούς τρόπους χρήσης των προϊόντων:

  • Πριν από το λούσιμο – σφραγίζει το περιτρίχιο
  • Χρήση ως Booster – αναμιγνύεται με μια θεραπεία Fibre Clinix για επιπλέον θρέψη
  • Στέγνωμα με πιστολάκι – για καλύτερη διαχειρισιμότητα των μαλλιών και προστασία από τη θερμότητα έως και 230°C
  • Έλαιο Φινιρίσματος – για ενίσχυση της απαλότητας και της λάμψης

Fibre Clinix Bonding Oils Online & Digital:

Με τα ΝΕΑ Fibre Clinix Bonding Oils της Schwarzkopf Professional, οι κομμωτές μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες Fibre Clinix που προσφέρουν στο κομμωτήριο με τρεις νέες επιλογές (Bond & Prime, Bond & Boost και Bond & Finish). Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτισσες έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από υπηρεσίες που κάνουν τα μαλλιά τους να δείχνουν σαν να μην έχουν υποστεί φθορά στο παρελθόν, αφήνοντάς τα πιο απαλά από ποτέ!

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα και την εκπαίδευση στην ιστοσελίδα της Schwarzkopf Professional: schwarzkopfpro.com/bondingoils

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

SteamPod 4 Moon Capsule: το SteamPod 4 κυκλοφορεί σε limited edition, με έμπνευση το διάστημα

Ανακαλύψτε το πολυαγαπημένο, πολυχρηστικό εργαλείο styling που λειτουργεί με τη δύναμη του ατμού σε νέα limited edition, εμπνευσμένη από την εξερεύνηση της Σελήνης. Το...

Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα για τα μαλλιά με υφή

Η Authentic Beauty Concept είναι ένα ολιστικό, premium brand που συν-δημιουργήθηκε στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας κομμωτών να δημιουργήσουν ένα νέο μονοπάτι προς την...

L’Oréal Professionnel: A new era of meta_hair

Η L’Oréal Professionnel καλωσόρισε τη νέα εποχή της επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών. Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, η L’Oréal Professionnel καλωσόρισε τη νέα εποχή της επαγγελματικής περιποίησης...

Newsletter