Νέα Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Hellas, Alessandra Delfini

Η L’Oréal Hellas ανακοινώνει ότι η κα. Alessandra Delfini αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας της χώρας.

Η κυρία Delfini, η οποία αναλαμβάνει τη θέση από την 1η Σεπτεμβρίου, φέρνει μαζί της  μια ξεχωριστή διεθνή καριέρα άνω των 23 ετών στη L’Oréal. Μέσα από την αξιοσημείωτη εμπειρία της, η κυρία Delfini κατείχε διάφορες κομβικές θέσεις σε κλάδους και τμήματα, σε πέντε διαφορετικές χώρες καθώς και στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία στο Παρίσι.

Η κυρία Delfini κατάγεται από την Ιταλία, ωστόσο το διεθνές υπόβαθρο και η εμπειρία της στις χώρες που εργάστηκε, καλλιέργησαν την πολυπολιτισμική της συνείδηση, καθώς θαυμάζει και σέβεται τις διαφορετικές κουλτούρες αλλά και τη διαφορετικότητα. Το ενδιαφέρον της αυτό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του επαγγελματικού της προφίλ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, η κυρία Delfini έχει επιτύχει ισχυρά αποτελέσματα, εδραιώνοντας σταθερά τη θέση της σε κάθε αγορά που ήταν υπεύθυνη.

Στο νέο της ρόλο, η κυρία Delfini δεσμεύεται να συνεχίσει την αποστολή της L’Oréal στην Ελλάδα, εστιάζοντας στη διατήρηση μιας οικονομικά ισχυρής και βιώσιμης επιχείρησης, ενώ παράλληλα ηγείται πρωτοβουλιών καινοτομίας και μετασχηματισμού. Στόχος της είναι να διατηρήσει την ηγετική θέση της L’Oréal Hellas στα καλλυντικά και να οδηγήσει σε περαιτέρω πρόοδο τις επιδόσεις της εταιρείας, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και προόδου στη χώρα.

Η κυρία Delfini διαδέχεται τον κ. Alex Davison, ο οποίος διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas από τον Απρίλιο του 2020 και ηγήθηκε της εταιρείας σε μερικά από τα πιο απαιτητικά γεγονότα των τελευταίων ετών.

Η κα Delfini δήλωσε: «Η LOréal Hellas παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να δημιουργεί την ομορφιά που κινεί τον κόσμο, συνεχίζοντας το επιτυχημένο ταξίδι της στην Ελλάδα. Κύριος στόχος μου είναι να συνεισφέρω ενεργά στην ελληνική οικονομία και ταυτόχρονα να προάγω την αξίες βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής ευθύνης, με σεβασμό στον πλανήτη και τους ανθρώπους».

Latest

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο, που δεν έλειπε κανείς!

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα...

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

Newsletter