Νέα IGORA COOLS

Η Igora, η ναυαρχίδα της Schwarzkopf Professional’s στις βαφές μαλλιών λανσάρει τα νέα IGORA COOLS – Μόνιμα & Ήμι-μονιμα Χρώματα για βέλτιστη εξουδετέρωση σε όλες τις βάσεις μαλλιών. 

Υποστηρίζοντας την ανάγκη για πιο ψυχρά, φυσικά την όψη χρώματα μαλλιών  με  ισχυρή εξουδετέρωση – ειδικότερα σε πιο σκούρες βάσεις – η Schwarzkopf Professional έχει μεγαλώσει τόσο τη συλλογή  μόνιμων αποχρώσεων της  IGORA ROYAL όσο τη συλλογή ημι-μόνιμων αποχρώσεων IGORA VIBRANCE με μια σειρά από πραγματικές ψυχρές αποχρώσεις, ιδανικές για σαντρέ, φυμέ, και ματ τονικές κατευθύνσεις. 

Ψυχρές αποχρώσεις IGORA και εφαρμογή:

Οι νέες αποχρώσεις IGORA COOLS της Schwarzkopf Professional είναι μια σειρά αφοσιωμένη στους νέους όμορφους ψυχρούς τόνους. Αποτελείται από όμορφα σαντρέ και φυμέ που επιτρέπουν στους κομμωτές να δημιουργήσουν όμορφα ψυχρά χρωματικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τη βάση μαλλιών των πελατισσών τους. Τα IGORA Cools χρησιμοποιούν έναν ειδικό συνδυασμό πιγμέντων που προσφέρει το επιθυμητό επίπεδο εξουδετέρωσης, απομακρύνοντας τους ζεστούς δευτερεύοντες τόνους που μπορεί να προκύψουν σε κάθε βάση μαλλιών. 

ΨΥΧΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Επιτύχετε το επιθυμητό επίπεδο εξουδετέρωσης με την επέκταση της σειράς IGORA COOLS, που διαθέτει 8 ψυχρές αποχρώσεις: 

 • IGORA ROYAL – 5 ψυχρές αποχρώσεις για μόνιμη βαφή μαλλιών:
  9-11, 9-19, 7-13, 6-23, 6-31 
 • IGORA VIBRANCE – 3 ψυχρές αποχρώσεις για ήμι-μόνιμη βαφή μαλλιών:
  9-12, 6-23, 4-33 

ΔΙΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα αρίθμησης για όλες τις αποχρώσεις, οι κομμωτές μπορούν να ταιριάξουν τέλεια τις μόνιμες αποχρώσεις IGORA ROYAL με τις ήμι – μόνιμες αποχρώσεις IGORA VIBRANCE.Η δυνατότητα της υπηρεσίας Διπλής Εφαρμογής επιτρέπει στους κομμωτές να χρησιμοποιούν τις αντίστοιχες αποχρώσεις IGORA VIBRANCE για να ανανεώσουν τα μήκη και τις άκρες σε μια υπηρεσία μεIGORA ROYAL, όπου η μόνιμη βαφή απαιτείται συνήθως μόνο σε περιοχές της ανανεωμένης ρίζας. Αυτό σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες υπηρεσιών για τους κομμωτές και περισσότερες επιλογές για τις πελάτισσες, καθώς και βελτιωμένη κατάσταση των μαλλιών, λάμψη και ζωντάνια του χρώματος χάρη στον μειωμένο κίνδυνο υπερβολικής συσσώρευσης χρωστικών. 

IGORA COOLS LOOKS AND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

Μαζί με τις νέες αποχρώσεις IGORA COOLS, η Schwarzkopf Professional έχει συνεργαστεί με κομμωτές από όλο τον κόσμο για να διαμορφώσει ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών κομμωτηρίου που καλύπτουν τις διάφορες ανάγκες και τεχνικές που σχετίζονται με το ψυχρό χρώμα:

 • COOL UPLIFTED HUES – χρησιμοποιεί μια ελεύθερη τεχνική για τη δημιουργία μια οπτική ψευδαίσθηση όγκου, χρησιμοποιώντας χρώματα για να ενισχύσει τη διάσταση με ψυχρούς τόνους εξουδετέρωσης
 • COOL ICE TONING – χρησιμοποιεί ρεφλέ με δύο διαφορετικά μίγματα για να δημιουργήσει μια διάσταση στο ύψος τόνου του 9 σε ήδη ξανοιγμένη βάση. 
 • COOL FOILYAGE – Ένα foil balayage που ακολουθείται από root melt και εφαρμογή με απλικατέρ για τέλεια ανάμιξη στις ρίζες τα μήκη και τις άκρες.
 • COOL SHADING – εφαρμογή με ελεύθερη τεχνική από διαφορετικούς ψυχρούς τόνους για τη δημιουργία αποχρώσεων με βάθος με στόχο την πιο ζωντανή αίσθηση.
 • COOL WHITE BALANCING – μια εναλλακτική εφαρμογή ελεύθερης τεχνικής, διαφορετικών τόνων για τη δημιουργία ενός απρόσκοπτης ψυχρής ανάμιξη.

Latest

Kérastase Ι HACK YOUR BLONDE I ΝΕΟ 2% PURE HYALURONIC ACID SERUM

Η Kérastase παρουσιάζει έναν επαναστατικό, συμπυκνωμένο ορό υαλουρονικού οξέος...

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Kérastase Ι HACK YOUR BLONDE I ΝΕΟ 2% PURE HYALURONIC ACID SERUM

Η Kérastase παρουσιάζει έναν επαναστατικό, συμπυκνωμένο ορό υαλουρονικού οξέος που φέρνει μια προσέγγιση εμπνευσμένη από την περιποίηση της επιδερμίδας, για να αντισταθμίσει την απώλεια...

KERASTASE I Emily Ratajkowski GOES RED!

H Emily Ratajkowski εμπιστεύεται την Chroma Absolu της Kérastase για την περιποίηση του νέου χρώματος των μαλλιών της! H Emily Ratajkowski, Global Ambassador της Kérastase,...

Πως να αποκτήσετε τα ξανθά μαλλιά της Margot Robbie

Η Margot Robbie ακόμη πιο ξανθιά στο κόκκινο χαλί της νέας της ταινίας «Barbie»: Ο Jacob Schwartz, Celebrity Colorist, αποκαλύπτει ποια προϊόντα Schwarzkopf και...

Newsletter