Νέα καμπάνια «STYLE IS FLUID» από τη Sebastian Professional

Από την ίδρυση της Sebastian το 1973, η δημιουργικότητα βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο αυτού του πρωτοποριακού brand και, φυσικά, αυτή η επετειακή χρονιά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Με την καμπάνια «STYLE IS FLUID», η Sebastian διευρύνει ακόμη περισσότερο τα όρια της εμβληματικής μεταμόρφωσης των μαλλιών με τα υβριδικά προϊόντα της.

Τα μαλλιά δε γνωρίζουν έμφυλους και πολιτισμικούς περιορισμούς, με αποτέλεσμα να γεννούν απεριόριστες δυνατότητες μεταμόρφωσης. Αυτή ακριβώς η έννοια βρίσκεται στην καρδιά της καμπάνιας «STYLE IS FLUID». Για να δώσει ζωή σε αυτήν την καμπάνια, η Sebastian συνεργάστηκε με δύο πρωτοπόρους νεαρούς καλλιτέχνες, τον Fernando Casablancas (@THEFERNANDOSHOW) και την Bismuth Arsenide (@bismutharsenide), οι οποίοι ενσαρκώνουν αυτά τα ιδανικά και ανεβάζουν τον πήχη της καμπάνιας με το επαναστατικό προσωπικό τους στυλ και το αίσθημα ατρόμητης αυτοέκφρασης που πρεσβεύουν.

Με looks που επιμελήθηκε ο μοναδικός Shay Dempsey, Global Artistic Director της Sebastian, καθώς και με την καλλιτεχνική ομάδα που απαρτίζεται από artists παγκόσμιου βεληνεκούς, η Sebastian συνεχίζει να πυροδοτεί τη δημιουργικότητα και το πάθος σε κάθε σταθμό της πορείας της.

«Πάντα πίστευα ότι η Sebastian είναι ένα πολύ ξεχωριστό brand και νιώθω περηφάνια που είμαι μέρος της. Πέρα από τα καινοτόμα προϊόντα, αυτό που μου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση είναι ότι συνεργάζομαι με ένα brand που υμνεί την προσωπική έκφραση και υποστηρίζει στυλ που υπερβαίνουν τα όρια του φύλου. Βλέποντας την καμπάνια να παίρνει σάρκα και οστά, διαπιστώνουμε ότι η Sebastian έθεσε ακόμη υψηλότερα τον πήχη για την 50ή επέτειό της – το DNA του brand είναι ανέκαθεν άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομορφιά και την ανανέωση, και είναι πραγματικά συναρπαστικό να βλέπουμε ότι αυτή η φιλοσοφία προχωράει ένα βήμα παραπέρα για αυτήν την καμπάνια».

Για να συλλάβουν και να δημιουργήσουν αυτά τα εντυπωσιακά στυλ μεταμόρφωσης, ο Shay και η διεθνής καλλιτεχνική ομάδα της Sebastian είχαν ως αφετηρία τους τα εξαιρετικά προϊόντα που κάνουν περήφανη τη Sebastian: Το No.Breaker χαρίζει 99% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας* χωρίς συμβιβασμούς ως προς τον όγκο, ενώ το Potion 9 θρέφει και διαμορφώνει τα μαλλιά χάρη στη σύνθεσή του με 9 βότανα, που συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς και της χαμένης υγρασίας της τρίχας και παρέχει ευέλικτο κράτημα. Το Re-Shaper χαρίζει υφή στα μαλλιά και παράλληλα παρέχει δυνατό κράτημα, ενώ τέλος, το Dark Oil χαρίζει απαλότητα που διαρκεί έως και 48 ώρες, για ανάλαφρη λάμψη και τελείωμα.

Με μια εξαιρετική σειρά προϊόντων, με πρωτοπόρους artists και με καινοτόμα looks, η Sebastian Professional γιορτάζει την 50ή επέτειό της παρέχοντας περισσότερα καινοτόμα και εντυπωσιακά στυλ μεταμόρφωσης από ποτέ άλλοτε.

Latest

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter