ΝΕΟ SCALP CLINIX

Το Scalp Clinix από τη Schwarzkopf Professional είναι η νέα σειρά για την εξατομικευμένη περιποίηση του τριχωτού από το κομμωτήριο έως και το σπίτι.

Βοηθά στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος του τριχωτού, και αυτό γιατί τα υγιή μαλλιά ξεκινούν από το τριχωτό! Η ενημέρωση για την ανάγκη περιποίησης του τριχωτού είναι διαρκώς αυξανόμενη, και αυτό αποτελεί μια τάση που έχει έρθει για να μείνει.

Οι καταναλωτές έχουν πλέον μεγαλύτερη επίγνωση των διαφορετικών θεμάτων που αντιμετωπίζει το τριχωτό και πιστεύουν ότι ένα υγιές τριχωτό μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη υγιών μαλλιών.

Όπως ακριβώς και η επιδερμίδα, έτσι και το κάθε τριχωτό έχει διαφορετικές ανάγκες που απαιτούν μια εξατομικευμένη προσέγγιση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά. Έχοντας σαν στόχο να ανταποκριθεί σε αυτήν τη διαρκώς αναπτυσσόμενη τάση, η Schwarzkopf Professional ανέπτυξε το Scalp Clinix, που αποτελεί επέκταση του συστήματος Fibre Clinix και βοηθά τον κομμωτή να αναδειχθεί σε απόλυτο ειδικό στην περιποίηση του τριχωτού και των μαλλιών.

Αυτό επιτυγχάνεται τόσο μέσω εξατομικευμένων υπηρεσιών κομμωτηρίου όσο και μέσω του συστήματος για διατήρηση του αποτελέσματος στο σπίτι, που προσφέρουν ολιστική περιποίηση για τα μαλλιά και το τριχωτό.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ SCALP CLINIX BIOTIC

Μια υπηρεσία αποκλειστικά σχεδιασμένη για την εξατομικευμένη περιποίηση των πελατών που αντιμετωπίζουν ζητήματα ανισορροπίας στο τριχωτό και αναζητούν λύσεις που απευθύνονται στις ανησυχίες τους.

Αποτελείται από τρία απλά βήματα που στόχο έχουν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος του τριχωτού και να θέσουν τη βάση για όμορφα μαλλιά.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Το Scalp Clinix Pre-Shampoo Scrub με Βιοτική Τεχνολογία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και προετοιμάζει το τριχωτό, αφήνοντας μια αίσθηση ανακούφισης με ένα δροσιστικό αποτέλεσμα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το Fibre Clinix Tribond Shampoo με Τεχνολογία Triple Bonding και C21 καθαρίζει τα μαλλιά και το τριχωτό και τα προετοιμάζει για τη θεραπεία.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το Scalp Clinix Biotic Base βοηθά στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος του τριχωτού, βελτιώνοντας την κατάστασή του. Μπορεί να εξατομικευθεί πλήρως με τη χρήση του ενδεδειγμένου Scalp Clinix Booster, προσφέροντας μια αίσθηση καταπράυνσης και ενυδάτωσης: Scalp Clinix Soothing Booster – για ξηρό και ευαίσθητο τριχωτό Scalp Clinix Oil Control Booster – για λιπαρό τριχωτό. Scalp Clinix Flake Control Booster – για όλους τους τύπους τριχωτού με τάση για πιτυρίδα.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ SCALP CLINIX BIOTIC &amp, FIBRE CLINIX TRIBOND

Για πελάτες που αντιμετωπίζουν ανισορροπίες στο τριχωτό και έχουν ταλαιπωρημένα μήκη και άκρες μαλλιών, η υπηρεσία Fibre Clinix Tribond μπορεί να αναβαθμιστεί με ελάχιστο επιπρόσθετο χρόνο και προσπάθεια σε μία υπηρεσία, Scalp Clinix Biotic &amp, Tribond και να προσφέρει ολοκληρωτικά αποτελέσματα από τη ρίζα έως τις άκρες.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.

Tο Fibre Clinix Treatment και τα επιλεγμένα Boosters μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας στη μήκη και στις άκρες αμέσως μετά την εφαρμογή του Scalp Clinix Biotic Base και του εξατομικευμένου Booster στο τριχωτό. Στη συνέχεια, αυτό που χρειάζεται είναι απλά να ξεβγάλετε τα μαλλιά μετά από συνδυαστικό χρόνο αναμονής των δύο υπηρεσιών.

ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Για να διατηρηθεί η βελτιωμένη κατάσταση του τριχωτού στο σπίτι μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο, οι κομμωτές μπορούν να προτείνουν την πιο κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης τριχωτού για το σπίτι βάσει των αναγκών του πελάτη τους:

– SCALP CLINIX SOOTHING.

Aνακουφίζει το ξηρό, ευαίσθητο τριχωτό με μια θεραπεία που περιέχει αλλαντοΐνη, Bisabolol και πανθενόλη, για να βοηθήσει στην ενδυνάμωση του προστατευτικού φράγματος του τριχωτού, αφήνοντας στο τριχωτό μια αίσθηση χαλάρωσης και ενυδάτωσης.

– SCALP CLINIX OIL CONTROL.

Καθαρίζει σε βάθος το λιπαρό τριχωτό, με μια θεραπεία που στόχο έχει να καθαρίσει τους πόρους και να απομακρύνει το περιττό σμήγμα όταν συνδυάζεται με ένα απαλό μασάζ, αφήνοντας στο τριχωτό μια αίσθηση αναζωογόνησης με ένα δροσιστικό αποτέλεσμα.

– SCALP CLINIX FLAKE CONTROL.

Απομακρύνει απαλά τις νιφάδες πιτυρίδας και αποτρέπει αποτελεσματικά την εμφάνιση νέων νιφάδων, με μια θεραπεία που περιέχει Octopirox, προσφέροντας μια αίσθηση ανακούφισης στο ερεθισμένο και με τάση για κνησμό τριχωτό.

– SCALP CLINIX ANTI-HAIR LOSS.

Μια σειρά για εξασθενημένα μαλλιά, η οποία αποτελείται από σαμπουάν και serum, που σε συνδυασμό με μασάζ, προωθούν τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό και ενδυναμώνουν τους τριχοθύλακες, μειώνοντας τη μη παθολογική τριχόπτωση μετά από 6 εβδομάδες.* Κάθε σειρά περιποίησης Scalp Clinix για το σπίτι περιέχει ένα Σαμπουάν και ένα Treatment/Serum που έχουν σχεδιαστεί με Βιοτική Τεχνολογία και έχουν αναπτυχθεί με εξατομικευμένα συστατικά εμπνευσμένα από καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας για να υποστηρίξουν την ισορροπία του μικροβιώματος του τριχωτού, παρατείνοντας το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Scalp Clinix Biotic.

SCALP CLINIX ΒΙΟΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κάθε φόρμουλα του συστήματος Scalp Clinix περιέχει Βιοτική Τεχνολογία, που αποτελεί την πιο προηγμένη τεχνολογία της Schwarzkopf Professional και έχει σαν στόχο να βοηθήσει στην υποστήριξη του μικροβιώματος του τριχωτού και να βελτιώσει την κατάστασή του. Το μικροβίωμα του τριχωτού είναι το σύνολο των μικροοργανισμών συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων, ιών και μυκήτων που καταλαμβάνουν το τριχωτό.

Όταν τα κακά μικρόβια υπερισχύουν των καλών μικροβίων, το μικροβίωμα του τριχωτού βρίσκεται σε ανισορροπία και θέματα όπως είναι η πιτυρίδα, ο κνησμός, η ξηρότητα ακόμα και η τριχόπτωση μπορούν να εμφανιστούν. Έχοντας αποκτήσει το όνομά της από τα προβιοτικά συστατικά, η Βιοτική Τεχνολογία συνδυάζει το microbiome active, το εκχύλισμα Edelweiss αλλά και συστατικά από την Ιαπωνία που έχουν υποστεί ζύμωση, προκειμένου να προσαρμόσει την αναλογία των καλών και των κακών μικροβίων στο τριχωτό. Με αυτόν τον τρόπο το επαναφέρει στη φυσική του κατάσταση και του αφήνει μία αίσθηση ανακούφισης, χαλάρωσης, εξισορρόπησης και ενυδάτωσης.

Latest

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα»

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα», 22/9/2023, ώρα 8:30μμ Ένας ερωτικός ύμνος...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter