NGFL 2 – NEW GENERATIONS FASHION LINES

Περισσότεροι από 700 επισκέπτες  ενθουσιασμένοι, έδιναν συγχαρητήρια σε όλους, για τη παρουσίαση, την οργάνωση, και το επίπεδο των σχεδιαστών.

Όλοι έδειξαν την υποστήριξή τους με όποιο τρόπο μπορούσαν και στα παιδιά της “Κιβωτού του κόσμου” τα οποία έδωσαν το παρόν μαζί με τον Πατέρα Αντώνιο ο οποίος χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους λέγοντας πως το μόνο μας όπλο ενάντια σε κάθε κρίση είναι η αγάπη και καταχειροκροτήθηκε.

Η πολυπλοκότητα της αρχιτεκτονικής του ιστορικού κτηρίου, με τη πολυδιάστατη φαντασία των Νέων Ταλέντων στο σχέδιο Μόδας έδωσαν πραγματικά, το αποτέλεσμα που οι διοργανωτές είχαν προαναγγείλει:
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!!

Μεγάλη και η συγκίνηση των σχεδιαστών που συμμετείχαν για το επίπεδο της παρουσίασης τους. Ενθουσιασμένοι από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Μιχάλη Πάντο, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στα νέα παιδιά. Ο ενθουσιασμός τους μεγάλωνε όταν άκουγαν από όλους  ότι οι προδιαγραφές της διοργάνωσης θα τους έδιναν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη μετέπειτα πορεία τους.

Εντυπωσιακός ο χώρος του Παλαιού Χρηματιστηρίου, εντυπωσιακή και η προβολή του animation της 3d mapping στο παμπάλαιο βιτρώ που δέσποζε στο χώρο, η οποία εφαρμόστηκε για πρώτη για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κέρδισε  τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τη βραδιά τίμησαν  με τη παρουσία τους πολλοί έμποροι, δημοσιογράφοι, μεγάλα καταστήματα, καθηγητές, και κατασκευαστές ενδυμάτων, οι οποίοι πραγματικά ανταποκρίθηκαν με εμπορικό ενδιαφέρον στη πρόσκληση.

Ξεχωρίσαμε την Ειρήνη Νταιφά, τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Πρινιωτάκη, τους σχεδιαστές  μόδας Stylianos, τον Δημήτρη Στρέπκο, τον Πάνο Απέργη, την Όλγα Καραβερβέρη, τον Τάσο Τρανούλη, και το team της Megla m, τους ιδιοκτήτες του Loft Fashion the Garage Progect χορηγούς του ΝGFL , οι οποίοι είχαν μαζί τους και 30 εμπόρους πελάτες τους, τον Πέτρο Ίμβριο, την Χαρά Κουμεντάκου και τον Costantino Corelli από την εταιρία Weird χορηγό της διοργάνωσης. Πολλούς δημοσιογράφους και μαζί χορηγούς επικοινωνίας,  όλους τους υποστηρικτές και μαζί έντονες παρουσίες από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν τα κρασιά Bianco Nero, και ο  κόσμος στα διαλείμματα απόλαυσε τις γαστρονομικές  δημιουργίες του Ταυλανδέζικου εστιατορίου tamarint με κρασί sake, γλυκά Ziapas, αναψυκτικά Βήκος, παγωτά Δεληολάνης.

Στο catwalk  οι νέοι σχεδιαστές έδειξαν κατά γενική ομολογία πολύ προσεγμένες συλλογές. Ξεχωρίσαμε την Εύη Αδάμ στη συλλογή του Δημήτρη Ορδουλίδη, την Άντζελα Ευριπίδη στης Έλενας Φιλιππίδου, και στην business συλλογή του Prince Erotokritos τις δημοσιογράφους Βίκυ Χαντζή και Ειρήνη Γκανάτσιου.

Οι διοργανωτές εταιρία STALEXPO και Ερωτόκριτος Κυμιωνής ανανέωσαν το ραντεβού με τους εμπόρους και τους σχεδιαστές για το 3ο New  Generations Fashion Lines που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

#WellaUltimateEvent: Ένα λαμπερό πάρτι της Wella Company για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της

Η Wella Company διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της, το θάρρος για αλλαγή και τη μαγεία που δημιουργείται...

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ SEPHORA ΓΙΑ ΤΟ 2023 Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη λάμψη κι ομορφιά! Η SEPHORA Greece το απόλυτο love...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει το κατάστημα εισιτηρίων για την TOP HAIR 2024 και θα ξεκινήσει και φέτος με μια...

Newsletter