ΝΟΕΜΙE ΗUE, ΘΑΝΟΣ ΖΑΪΜΗΣ H EMΠNΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ COLLECTION ΝΕΟPOPULUX

H Noemie Hue Editorial Director και ο Θάνος Zαΐμης, Διευθυντής εκπαίδευσης Prestige Τέλης Κίκερης, μας μιλούν για τη νέα Collection”neopopulux”.

Ποια ήταν η πηγή έμπνευσής σας σχετικά με τη νέα Collection neopopulux;

Η κύρια πηγή έμπνευσης για την collection neopopulux είναι η δεκαετία 1970 – 1980. Μια δεκαετία η οποία χαρακτηριζόταν από κομψότητα, καινοτομία και αισθητική. Παράλληλα, να μην ξεχνάμε ότι διανύουμε τη συνέχεια της εποχής όπου ο άνθρωπος κατέκτησε τη σελήνη, που σημαίνει καλπάζουσα φαντασία, όπως undercut και disconnection, συναντώνται σε όλα τα looks, ενώ παράλληλα χρωματίσαμε τα looks της συλλογής μας με χρώματα που συναντάμε σε πολύτιμους λίθους και σε αντικείμενα της φύσης μέσω της τάσης colorful.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε;

Το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε είναι διπλό, αφενός στο εκπαιδευτικό κομμάτι της κομμωτικής λανσάρουμε κομψά μαλλιά με χαρακτήρα και δυναμική, αφετέρου στον πελάτη προτείνουμε εξατομικευμένα looks που τονίζουν την προσωπικότητά του και ταξιδεύουν τη φαντασία του.

Διαβάστε αναλυτικά στο τεύχος του Estetica Hellas που κυκλοφορεί.

Latest

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα...

“Βασίλειος Κωστέτσος – Γαλλική Πρεσβεία”

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο Μάρκος Ευθυμίου μας μιλά εφ΄ όλης της ύλης

Ο Μάρκος Ευθυμίου θεωρείται ο expert στα νυφικά χτενίσματα και παράλληλα έχει ένα μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάσσει ένα πρόσωπο σε "persona". Στόχος του είναι...

COLLECTION «FRACTALS» BY ΑΝΝΙΕ ΑΝΚΕRVIK

H Αnnie Ankervik μας παρουσιάζει τη νέα της collection «Fractals».

COTY & CHLO? ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑRIANE LABED ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

 

Η Ariane Labed είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chlo?, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018. Η ηθοποιός θα αποτελέσει τη νέα, μοντέρνα ενσάρκωση της γυναίκας Chlo?.

Newsletter