ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ORIFLAME ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

 

 

Από την Αθήνα μπήκαν τα θεμέλια για τα επόμενα 50 επιτυχημένα χρόνια της Oriflame μέσα σε κλίμα εορταστικό, επιβραβεύοντας τους 1.470 νέους τίτλους της τελευταίας χρονιάς και την ανακοίνωση των στρατηγικών 5 πυλώνων επιτυχίας για την επόμενη χρονιά, με κυριότερους τις χρηματικές επιβραβεύσεις στα μέλη της, την καινοτομία και ανάπτυξη των κατηγοριών Skin Care &amp, Wellness και την επένδυση στο Digital περιβάλλον.

 

Οι ιδρυτές της εταιρείας Jonas &amp, Robert af Jochnick, δήλωσαν ότι η Oriflame σήμερα είναι ισχυρότερη από ποτέ! Τόνισαν πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην 50χρονη επιτυχημένη πορεία της εταιρίας η ισχυρή εταιρική κουλτούρα και οι ηθικές αξίες που τη διέπουν από την 1η ημέρα λειτουργίας της. Καθώς η επιτυχία είναι επιλογή, η θετική στάση ζωής, τα όνειρα και οι προσωπικοί στόχοι χαράζουν την πορεία της ανάπτυξης και της εξέλιξης για κάθε μέλος της Oriflame.

 

Η επιλογή της Αθήνας δεν έγινε τυχαία. Η χώρα μας αποτελεί μία από τις πλέον στρατηγικές αγορές της Oriflame παγκοσμίως, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξή της από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της και έχοντας αποτελέσει βασικό εκπαιδευτικό κέντρο για τα στελέχη της παγκοσμίως.

 

Ο CEO &amp, President της Oriflame Magnus Brannstrom ανέφερε σχετικά στην ομιλία του… “Είναι σημαντικός ο εορτασμός των 50 χρόνων μας στην Ελλάδα, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία και που η ισότητα και η ευκαιρία προς όλους είναι κομμάτια της κουλτούρας της, κάτι που εναρμονίζεται απόλυτα με την κουλτούρα και τις αξίες της Oriflame. Η Ελλάδα πάντα ήταν σημαντική για την Oriflame και ελπίζω και η Oriflame να είναι το ίδιο σημαντική για την Ελλάδα. Τα πρώτα 50 χρόνια ήταν απόλυτα επιτυχημένα, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να κοιτάξουμε ακόμα πιο μακριά… Είμαι σίγουρος ότι με το επιχειρηματικό μας μοντέλο, θα συνεχίσουμε να είμαστε πολύ επιτυχημένοι στην Ελλάδα και ότι θα συμβάλουμε σημαντικά στην αναδόμηση της Ελληνικής οικονομίας, γιατί πραγματικά της αξίζει!”.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oriflame Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μαρινάκης δήλωσε, “Είναι μεγάλη μας τιμή για όλους εμάς που ο εορτασμός των 50 χρόνων της εταιρίας μας γίνεται στην Ελλάδα με την παρουσία των Ιδρυτών, του Top Management της πολυεθνικής και 6.000 συνεργατών μας από όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα είναι το επίκεντρο του εορτασμού και δείχνει τη σημασία που έχει για την εταιρία όλα αυτά τα χρόνια. Του χρόνου κλείνουμε τα 25 χρόνια λειτουργίας μας στην ελληνική αγορά! Εύχομαι η Ελλάδα σύντομα να επανακτήσει τη θέση που της αξίζει, τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά σε ολόκληρο τον κόσμο”.

 

Το κλείσιμο του συνεδρίου έγινε με την βράβευση του Global Top 15 συνεργατών της και τον Σουηδό νικητή της Eurovision 2015 Mans Zelmerlow να τους αφιερώνει το HEROES!

Latest

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter