ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το L’OREAL BUSINESS SCHOOL, σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική Ένωση Κομμωτών Ελλάδος (ΚΕΚΕ), ίδρυσε πριν ένα χρόνο το μεγαλύτερο εθελοντικό κύμα κομμωτών στην Ελλάδα, τους Κομμωτές Καρδιάς, με στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση των κομμωτών σε όλη τη χώρα.
Πρόκειται για ένα κίνημα κομμωτών, αλλά και άλλων επαγγελματιών ή σπουδαστών επαγγελμάτων ομορφιάς,  που έχει μοναδικό του  στόχο να χαρίζει αγάπη, ομορφιά και χαμόγελα.
 
Φορείς κρατικοί ή ιδιωτικών πρωτοβουλιών, κακοποιημένες γυναίκες, θύματα ενδοοικογενειακής βίας, άτομα με νοητική υστέρηση, άρρωστα παιδιά, είναι μερικοί μόνο από τους τομείς της δράσης μας.

 Στον 1ο  χρόνο ζωής τους, οι Κομμωτές Καρδιάς υπήρξαν ιδιαίτερα δραστήριοι, δοτικοί, πρόθυμοι, ανήσυχοι, συναισθηματικοί.
Στήριξαν 7 διαφορετικούς οργανισμούς, μέσα από 9 άμεσες δράσεις, παρέχοντας παράλληλα έμμεση στήριξη με διάφορους τρόπους και ενέργειες, ομαδικά ή ατομικά.
Επόμενη μεγάλη δράση μας : η Πανελλήνια κομμωτική ημέρα προσφοράς, Δευτέρα 11 Απριλίου, για την ενίσχυση του οργανισμού ΜΕΡΙΜΝΑ.
 
Γιατί οι κομμωτές είναι καλλιτέχνες, δημιουργοί, επιχειρηματίες, αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωποι καρδιάς. Μπροστά στις δυσκολίες κινητοποιούνται και δρουν για το κοινωνικό σύνολο.
 
Like us on Facebook: https://www.facebook.com/kommoteskardias
Η κομμωτική είναι το πάθος μας.
Το πάθος μας γίνεται πράξη και η πράξη στήριξη.
Λειτουργούμε όλοι μαζί σαν μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης, από καρδιάς !

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

#WellaUltimateEvent: Ένα λαμπερό πάρτι της Wella Company για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της

Η Wella Company διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της, το θάρρος για αλλαγή και τη μαγεία που δημιουργείται...

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ SEPHORA ΓΙΑ ΤΟ 2023 Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη λάμψη κι ομορφιά! Η SEPHORA Greece το απόλυτο love...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει το κατάστημα εισιτηρίων για την TOP HAIR 2024 και θα ξεκινήσει και φέτος με μια...

Newsletter