ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το L’OREAL BUSINESS SCHOOL, σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική Ένωση Κομμωτών Ελλάδος (ΚΕΚΕ), ίδρυσε πριν ένα χρόνο το μεγαλύτερο εθελοντικό κύμα κομμωτών στην Ελλάδα, τους Κομμωτές Καρδιάς, με στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση των κομμωτών σε όλη τη χώρα.
Πρόκειται για ένα κίνημα κομμωτών, αλλά και άλλων επαγγελματιών ή σπουδαστών επαγγελμάτων ομορφιάς,  που έχει μοναδικό του  στόχο να χαρίζει αγάπη, ομορφιά και χαμόγελα.
 
Φορείς κρατικοί ή ιδιωτικών πρωτοβουλιών, κακοποιημένες γυναίκες, θύματα ενδοοικογενειακής βίας, άτομα με νοητική υστέρηση, άρρωστα παιδιά, είναι μερικοί μόνο από τους τομείς της δράσης μας.

 Στον 1ο  χρόνο ζωής τους, οι Κομμωτές Καρδιάς υπήρξαν ιδιαίτερα δραστήριοι, δοτικοί, πρόθυμοι, ανήσυχοι, συναισθηματικοί.
Στήριξαν 7 διαφορετικούς οργανισμούς, μέσα από 9 άμεσες δράσεις, παρέχοντας παράλληλα έμμεση στήριξη με διάφορους τρόπους και ενέργειες, ομαδικά ή ατομικά.
Επόμενη μεγάλη δράση μας : η Πανελλήνια κομμωτική ημέρα προσφοράς, Δευτέρα 11 Απριλίου, για την ενίσχυση του οργανισμού ΜΕΡΙΜΝΑ.
 
Γιατί οι κομμωτές είναι καλλιτέχνες, δημιουργοί, επιχειρηματίες, αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωποι καρδιάς. Μπροστά στις δυσκολίες κινητοποιούνται και δρουν για το κοινωνικό σύνολο.
 
Like us on Facebook: https://www.facebook.com/kommoteskardias
Η κομμωτική είναι το πάθος μας.
Το πάθος μας γίνεται πράξη και η πράξη στήριξη.
Λειτουργούμε όλοι μαζί σαν μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης, από καρδιάς !

Latest

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα...

“Βασίλειος Κωστέτσος – Γαλλική Πρεσβεία”

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna

Η Farcom έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό παρόν στην Cosmoprof Worldwide Bologna, την κορυφαία διεθνή έκθεση προϊόντων ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε από τις...

Newsletter