SΗΙSEIDO, NEW WHITE LUCENT

 

 

Η τεχνγνωσία της Shiseido συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία ReNeura Technology+™ σε μια σαγηνευτική σύνθεση. Η επιδερμίδα ανταποκρίνεται άμεσα στη στοχευμένη θεραπεία και αντανακλά νεανική λάμψη.

 

Η περίφημη τεχνογνωσία

Τα προϊόντα της σειράς White Lucent περιέχουν το σύμπλεγμα SakuraBright – ένα μείγμα από δραστικά συστατικά, εμπνευσμένο από την πρόσφατη ανακάλυψη νέων συστατικών που προκαλούν προβλήματα κηλίδων και οδηγούν σε σκούρα σημάδια, ατονία και ατέλειες του δέρματος. Ως πρωτοπόρος και ειδικός στην φροντίδα της επιδερμίδας, η Shiseido από σήμερα φέρνει στο στόχαστρο την καταπολέμηση των κηλίδων.

 

Aromachology: το πρώτο βήμα για τη ρύθμιση της μελανίνης

Η σειρά White Lucent είναι εμπλουτισμένη με αρωματικές νότες από sudachi (ένα ιαπωνικό εσπεριδοειδές), τριαντάφυλλο, γιασεμί και μανόλια. Στη σύνθεση έχει προστεθεί και plumeria, ένα φυτό του οποίου το εκχύλισμα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα μελανίνης.

 

Πρωτοπόρος και ειδικός στην αντι-γηραντική προστασία, η Shiseido πιστεύει πως η βελτιστοποίηση της επικοινωνίας είναι καταλυτική για την ενεργοποίηση της διαδικασίας αυτοπροστασίας του δέρματος. Η τεχνολογία ReNeura Technology+™ χρησιμοποιεί Νatsume extract που προέρχεται από τον καρπό jujube με σκοπό να βελτιώσει τον τρόπο ανταπόκρισης της επιδερμίδας, εμποδίζοντας τα επιπλέον beta noise, που επηρεάζουν την μεταφορά των πληροφοριών προς την επιδερμίδα. Από αυτή την άποψη και δεδομένης της απαιτητικής διαδικασίας που χρειάζεται για να εξισορροπηθούν τα επίπεδα μελανίνης και να καταπολεμηθούν οι κηλίδες, η τεχνολογία ReNeura Technology+™ βοηθά τα δραστικά συστατικά να λειτουργήσουν στα υψηλότερα επίπεδα για ιδανικά αποτελέσματα.

 

H νέα προσέγγιση για αποτελεσματική λάμψη

Η Shiseido ανακάλυψε πως οι ακτίνες UV ενισχύουν τη σύνθεση VEGF που προκαλεί τη δημιουργία ανωμαλιών στα αγγεία του δέρματος. Τα αγγειακά κύτταρα απελευθερώνουν παράγοντες που ενεργοποιούν τα μελανοκύτταρα και προκαλούν υπερβολική παραγωγή μελανίνης και εμφάνιση σκούρων κηλίδων. Οι επιστήμονες της Shiseido, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό αποτελεσματικά, υιοθέτησαν μια διπλή δράση ρυθμίζοντας τους παράγοντες δημιουργίας αγγείων στο αίμα (VEFG) αλλά και τους παράγοντες που ενεργοποιούν τα μελανοκύτταρα.

Όλα τα παραπάνω καταλήγουν στο νέο Sakura-BRIGHT Complex- μια ισχυρή σύνθεση από εκχυλίσματα Tormentilla, Pyrola Incarnata, Somei Yoshino και Western Hawthorn, τα οποία αντιμετωπίζουν σε βάθος τους παράγοντες που δημιουργούν τη μελανίνη και επηρεάζουν την τονικότητα του δέρματος.

 

Οι επιστήμονες της Shiseido ανέπτυξαν, επίσης, μια διαδικασία που ονομάζεται “Melanin Crush”, που χρησιμοποιεί εκχύλισμα από ρίζες Rehmannia, Vitamin C Ethyl και 4MSK με σκοπό τη μείωση της μελανίνης από τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος.

Latest

GMS SALON+ ACADEMY

Πρωτοποριακή Εκπαίδευση για Επαγγελματίες Κομμωτές στη GMS Salon+ The...

ΓΥΑΛΙΑ BOSS ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024, Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ...

DOLCE&GABBANA DEVOTION: Mια αυθεντική δήλωση αγάπης.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο...

INSPIRATION DAYS – The Non-Ammonia Edition

Τα Inspiration Days, το μοναδικό εκπαιδευτικό road show της...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

INSPIRATION DAYS – The Non-Ammonia Edition

Τα Inspiration Days, το μοναδικό εκπαιδευτικό road show της L’Oréal Professionnel, ξεκίνησε στην Αλεξανδρούπολη κι συνεχίζει με ακόμη 3 πόλεις! Η απόλυτη ομάδα...

Ανακαλύψτε τη ΝΕΑ IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Professional – την Ημι-Μόνιμη Σειρά Βαφών που σας προσφέρει ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Με μια ατελείωτη χρωματική παλέτα, πολλέςευκαιρίες υπηρεσιών, ευέλικτες εφαρμογές καισυνεχώς εξελισσόμενες τεχνικές η IGORAVIBRANCE είναι εκείνο TO brand για τους κομμωτέςπου δε σταματά...

Color Refresh & Shine Mask Αναβαθμίστε το χρώμα σας στη στιγμή!

Θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών σας δίνοντας ένα boost στο χρώμα, αλλά και στην υγεία τους; 10 λεπτά αρκούν! Αναβαθμίστε το...

Newsletter