Πρόκειται για το πρώτο εστιατόριο “Fine Comfort Food” στην περιοχή με καθορισμένο ωράριο λειτουργίας (καθημερινά 19.00 – 00.00) σε πρότυπα και προδιαγραφές διακεκριμένων εστιατορίων του εξωτερικού.
Το μενού έχει επιμεληθεί ο πολυβραβευμένος , consalt executive chef Άγγελος Μπακόπουλος που ύστερα από δύο χρόνια στο «Doryssa Seaside» στη Σάμο, είναι πλέον ο executive chef και του μοναδικού «Katikies» στη Μύκονο.
Σε ένα σύγχρονο minimal περιβάλλον, άψογης αισθητικής, το πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο “Silar” έχει σκοπό να εντυπωσιάσει με τη δημιουργική, υψηλών επιπέδων γεύσεων κουζίνα που προτείνει, βασισμένη σε ελληνικά πιάτα με επιρροές απ’όλο τον κόσμο. Στη βραδιά γευσιγνωσίας που διοργανώθηκε, εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο απόλαυσαν το ειδικά διαμορφωμένο για τη βραδιά μενού δια χειρός Άγγελου Μπακόπουλου, ενώ δεν παρέλειψαν να συγχαρούν τους εμπνευστές του εστιατορίου Άλκηστη Παπαδέα και Ηλία Φώκαλη.