SILVER GLOW BY WELLA PROFESSIONALS

 

Η νέα θεραπεία στο κομμωτήριο για φυσικά γκρίζα μαλλιά συνδυάζει απουσία αρώματος και αλκαλικών παραγόντων όπως η αμμωνία και η αιθανολαμίνη, οξειδωτικές γκρι χρωστικές που ‘σβήνουν’ φυσικά, pH7, τόσο απαλό με τα μαλλιά όσο το καθαρό νερό, με πατενταρισμένη τεχνολογία AquaTone*.

Η Wella Professionals, παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική περιποίηση χρώματος, αποκαλύπτει την Silver Glow by True Grey με τεχνολογία AquaTone, μία πλήρη σειρά προϊόντων θεραπείας για πελάτες που επιθυμούν να αναδείξουν τα φυσικά γκρι μαλλιά τους χωρίς δέσμευση και φθορά.

Η θεραπεία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναζωογονεί τα μαλλιά προσθέτοντας ασημένιους τόνους και λάμψη στα φυσικά γκρίζα μαλλιά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα με μειωμένο κιτρίνισμα ενώ δημιουργεί φυσική διάσταση.

Μετά από έρευνες και παρατηρήσεις ειδικών στον κόσμο των φυσικά γκρίζων μαλλιών, η Wella Professionals αναγνώρισε ένα όμορφο και πολύπλοκο σύμπαν γεμάτο φωτοσκιάσεις, διαστάσεις και υφές.

Μετά από σειρά συνεντεύξεων με πολλούς πελάτες κομμωτηρίων, η Wella Professionals διαπίστωσε ότι ενώ αγκαλιάζουν περήφανα τα ασημένια μαλλιά τους, έπρεπε επίσης να αποδεχτούν τις ατέλειές τους: «Θα ήθελα περισσότερη λάμψη. Μαλλιά που πραγματικά λάμπουν. Και θα ήθελα να «εξαφανίσω» τους κίτρινους τόνους.

” – Teruko «Τα γκρίζα μαλλιά μου προσθέτουν λίγο περισσότερο χαρακτήρα στην προσωπικότητά μου. Αλλά μου λείπει περισσότερη δομή, καθώς όλα φαίνονται το ίδιο γκρι »

– Άντον Απαντώντας στις ανάγκες των πιο εξελιγμένων πελατών κομμωτηρίου που αγκαλιάζουν με περηφάνια τα γκρίζα τους μαλλιά, η νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία AquaTone* συνδυάζει ένα ουδέτερο pH 7, όπως το καθαρό νερό, και διακριτική &amp, απαλή οξειδωτική βάση χρωστικών True Grey οι οποίες μιμούνται τις φυσικές χροιές και τη ζωντάνια των όμορφων γκρίζων μαλλιών, ‘σβήνοντας’ φυσικά χωρίς γραμμή αναγέννησης.

Το ουδέτερο pH 7, τόσο απαλό στα μαλλιά όσο το καθαρό νερό, διατηρεί την αρχική δομή της τρίχας και τους κεράτινου περιβλήματός της, οπότε δεν ξανοίγει ούτε τη φυσική μελανίνη. Η νέα Silver Glow έχει σχεδιαστεί συνειδητά χωρίς αμμωνία, ΜΕΑ, συστατικά ζωικής προέλευσης και άρωμα. Και επίσης είναι δερματολογικά ελεγμένη. Με την Silver Glow, η Wella Professionals επιτρέπει στους επαγγελματίες κομμωτές να προσφέρουν στους πελάτες τους με φυσικά γκρίζα μαλλιά κάτι παραπάνω από ένα κούρεμα και να μεταμορφώσουν τα γκρίζα σε όμορφα ασημένια μαλλιά με καταπληκτικά αποτελέσματα: «Είναι απλά ένα υπέροχο συναίσθημα! Είναι όμορφα και απαλά. Δεν έχω λόγια! »

– Τερούκο «Το αγαπώ! Είμαι ακόμα εγώ, αλλά λίγο πιο ανανεωμένος. Ίσως να «κρύβω» τουλάχιστον δύο χρόνια!» – Άντον Η Wella Professionals ανέπτυξε δύο πρωτότυπες θεραπείες κομμωτηρίου, σχεδιασμένες τόσο για άνδρες όσο και γυναίκες, που μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν υπηρεσίες κουρέματος και styling, ενώ μπορεί να φρεσκαριστούν ανάλογα με τις επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη. Για εξατομικευμένες τμηματικές ή συνολικές εφαρμογές, οι θεραπείες Silver Glow προσθέτουν ασημένιους τόνους και διάσταση με την πολύτιμη τοποθέτηση της ελεύθερης τεχνικής, ενισχύοντας ή προσθέτοντας εφέ σκίασης σε 30 λεπτά και αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα. Μία θεραπεία Express Silver Glow αναζωογονεί τα φυσικά γκρίζα μαλλιά, προσθέτει λάμψη και δημιουργεί ένα συνολικό ασημένιο φινίρισμα μειώνοντας ταυτόχρονα απαλά το ανεπιθύμητο κιτρίνισμα, σε μόλις 15 λεπτά.

Η Silver Glow by True Grey έχει στοχευμένα σχεδιαστεί για τα φυσικά γκρίζα μαλλιά με 7 Toners, 1 Activator και 1 Clear Conditioning Perfector ενώ περιλαμβάνει δύο βήματα ως μέρη της ολοκληρωμένης υπηρεσίας: Βήμα 1 7 οξειδωτικά toners με βάση το γκρι τα οποία μιμούνται τους φυσικούς τόνους των όμορφων γκρίζων μαλλιών. Με 3 διαφορετικά επίπεδα του ανοιχτού, μεσαίου και σκούρου, για να βοηθήσουν στον έλεγχο της διάστασης και της σκίασης.

Κατάλληλο για διαφορετικά ποσοστά λευκών μαλλιών, από 50%-100% λευκά. Τόνοι που όχι μόνο αναζωογονούν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά αλλά βελτιώνουν το χρώμα των ματιών και τον τόνο του δέρματος. Δεν χρειάζεται να αναμείξετε τα toners – κάθε τόνος είναι πανέμορφος και έχει δημιουργηθεί για να χρησιμοποιείται ατόφιος, σε ανάμειξη με το Activator. Ένα εξειδικευμένο activator χαμηλής ισχύος που εγγυάται αποτέλεσμα χωρίς ξάνοιγμα και φθορά. Έχει αναπτυχθεί με ελάχιστη συγκέντρωση υπεροξειδίου του υδρογόνου. Βήμα 2 Clear Conditioning Perfector: Μία διάφανη θεραπεία περιποίησης που αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα.

Με 3 επιλογές χρήσης: θεραπεία μετά τη βαφή, αραίωση του toner και για γρήγορες θεραπείες. «Βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να αγκαλιάζουν το φυσικό τους γκρι, με μια αυξανόμενη κοινότητα των «Silver Sisters» να αγαπά το πραγματικό τους χρώμα. Δημιουργείται η εντύπωση ότι ο κόσμος συνειδητοποιεί επιτέλους πόσο όμορφο, αυθεντικό και δυναμικό μπορεί να είναι το γκρι. Είμαι ενθουσιασμένος με την κυκλοφορία των νέων θεραπειών Wella Professionals Silver Glow και την σειρά True Grey, καθώς οι πελάτες θα δουν βελτιωμένα, φυσικά και υγιή αποτελέσματα.

Η τεχνολογία έχει μια τεράστια γκάμα πλεονεκτημάτων που δεν μπορείτε να αποκτήσετε με χρωμο-σαμπουάν χρώματος ή silver σαμπουάν – είναι εντελώς επαναστατική. Η συμβουλευτική θα είναι το κλειδί για να αποκτήσετε ένα look που αναδεικνύει το κούρεμα και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των πελατών.» Rossano Ferretti, Silver Glow by True Grey Ambassador Το Silver Glow της True Grey είναι η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Wella Professionals που γιορτάζει και αποκαλύπτει νέες δυνατότητες για φυσικά γκρίζα μαλλιά. Η θεραπεία θα αναζωογονήσει τα φυσικά γκρίζα και θα ξεκλειδώσει τα μαλλιά που είναι γεμάτα χαρακτήρα και γεμάτα ζωή. Μια πραγματική αντανάκλαση του ποιοι είναι πραγματικά οι πελάτες των γκρίζων μαλλιών. If you love silver, let it glow. #SilverGlow #TrueGrey #AskForWella #makechange

Latest

Νέα Συλλογή ghd Pink από την GMS Salon+: Μαζί για την Υποστήριξη του Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην GMS Salon+, ως επίσημοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της...

Beach Finish Styling Spray | Lorvenn Hair Professionals

Beach waves have never been so breezy! Η Lorvenn Hair...

“Kayak Hall of Fashion”

Fashion Meeting….στο 1 Year Anniversary Party της γνωστής αλυσίδας...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Νέα Συλλογή ghd Pink από την GMS Salon+: Μαζί για την Υποστήριξη του Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην GMS Salon+, ως επίσημοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της ghd για την Ελλάδα, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός λαμπρότερου μέλλοντος και στην επίτευξη ουσιαστικού...

Color Neutralizer Shampoos: Anti-Yellow, Anti-Red, Anti-Orange Perfect hair color in just one wash!

Ο ήλιος, η ρύπανση, το styling και το συχνό λούσιμο αποδυναμώνουν κάποιες χρωστικές των μαλλιών με αποτέλεσμα να χάνουν την ομοιομορφία και τoπλούσιο χρώμα...

Το Sebastian Professional, έχοντας στόχο πάντα το καλλιτεχνικό όραμα και τη δύναμη της αυτοέκφρασης, διόρισε τον Frederic Aspiras ως Global Creative & Culture Director

 Το Sebastian Professional, ένα επαγγελματικό brand περιποίησης μαλλιών συνώνυμο με τη δημιουργικότητα, την τέχνη και την καινοτομία στη βιομηχανία της ομορφιάς, ανακοινώνει με περηφάνια...

Newsletter