ΣΥΛΛΟΓΗ ECAILLE AΠΟ ΤΗ WELLA

 
Η ονομασία Ecaille, η οποία προέρχεται από τη γαλλική λέξη που σημαίνει καύκαλο χελώνας, είναι η τελευταία τάση στις βαφές μαλλιών. Ερμηνεύοντας με εντυπωσιακό τρόπο αυτή την αναδυόμενη τάση, η Wella Professionals έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική υπηρεσία βαφής μαλλιών σε πολλούς χρωματικούς τόνους, με όμορφα τοποθετημένα μοτίβα φωτός και σκίασης, που αναδεικνύονται από την απαλή κίνηση των ιδιαίτερων υφών.
 
Το νέο look που οι beauty experts προαναγγέλλουν ως το επόμενο ombr? look ή balayage, το Ecaille, είναι ένα φυσικό look με φωτεινούς και σκούρους τόνους τοποθετημένους πολύ επιδέξια. Εμπνευσμένο από τις διακριτικές αποχρώσεις και τις διαφορετικές υφές του καύκαλου της χελώνας, από το οποίο άλλωστε πήρε το όνομά του, κάθε look της σειράς Ecaille χρησιμοποιεί έναν πλούσιο συνδυασμό αποχρώσεων και τεχνικών βαφής μαλλιών, ειδικά προσαρμοσμένων στην απόχρωση της επιδερμίδας και των μαλλιών κάθε γυναίκας.
 
Σε απόλυτη αρμονία με τον κορυφαίο χαρακτήρα της υπηρεσίας Couture Color της Wella, η σειρά Ecaille συνδυάζει προϊόντα ύψιστης ποιότητας -όπως το Illumina Color και το Blondor Freelights- με μια εκπληκτική παρουσίαση της αριστοτεχνικής δεξιοτεχνίας της για να δημιουργήσει κορυφαίο χρωματικό αποτέλεσμα κάθε φορά.
 
Κάθε look της συλλογής Ecaille περιλαμβάνει πολλές αποχρώσεις ή τόνους, από το πλούσιο portfolio της Wella Professionals για να δημιουργήσει μια μοναδική χρωματική παλέτα για κάθε γυναίκα που είναι ξεχωριστή.
 
Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σχέδια ecaille, η συλλογή Ecaille της Wella προσφέρει στον κομμωτή μια εξαιρετική δυνατότητα, καθώς επιτρέπει την προσαρμοσμένη τοποθέτηση των χρωμάτων για πιο εξατομικευμένο αποτέλεσμα. H Wella Professionals συνιστά η διαδικασία να ολοκληρώνεται πάντα με μια θεραπεία λάμψης για άψογο φινίρισμα. Με αυτή την απαράμιλλη δέσμευση στην τεχνική, κάθε πελάτισσα αποκτά το πλέον εξατομικευμένο look, ένα μοναδικό, αληθινό Couture Color.

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

POP έμπνευση από την Koleston Perfect

Από τα διεθνή catwalks… στο κομμωτήριο! Η ιδέα της POP οδηγεί την έμπνευση μίας νέας εικόνας Koleston Perfect που προβάλλει δυνατές χρωματικές πεποιθήσεις. «Φωνάξτε»...

COLLECTION WELLA TRENDVISION 2017

Το Wella TrendVision 2017, ένα από τα κυριότερα γεγονότα της παγκόσμιας κομμωτικής σκηνής, φέτος προσέλκυσε 2000 κομμωτές από όλο τον κόσμο στο Λονδίνο, μία από τις πρωτεύουσες του κόσμου της μόδας, των τάσεων, της ομορφιάς και της κομμωτικής.

COLLECTION CHRISTIANO LANZA

Το χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής της νέα Collection του Christiano Lanza.

Newsletter