ΤΟ HAIRCG.TV ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ 3 ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ 2021»

 

 

HAIRCG.TV: Πρόκειται για την 1η hybrid TV από κομμωτές για κομμωτές στον κόσμο. Δημιούργησε μία νέα κατηγορία στην κομμωτική βιομηχανία, κάτι που δεν υπήρχε σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για το 1ο τεχνολογικό hub που ενώνει το κομμωτικό industry και καλύπτει την ανάγκη του να φέρει σε επαφή επαγγελματίες κομμωτές, εταιρείες κομμωτηριακών προϊόντων, εκπαιδευτές και σχολές κομμωτικής.

 

Είναι ένα κομμωτικό «Netflix» με ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και επιπλέον live broadcasts. Το περιεχόμενο που μπορεί να παρακολουθήσει ο κάθε συνδρομητής ποικίλει: από εκπαιδευτικά κομμωτικά βίντεο, λανσαρίσματα &amp, events των κορυφαίων κομμωτηριακών brands, μέχρι εκπομπές που αφορούν την «ανάπτυξη του κομμωτηρίου» και έχουν επιχειρηματική θεματολογία. Κάθε μήνα παράγονται τουλάχιστον 8 νέα βίντεο διαθέσιμα για τους συνδρομητές.

 

Εκπέμπει σε OTT platform με omni channel προσέγγιση και είναι διαθέσιμο σε Apple TV, Android TV, iOS (app store), Android (playstore). Αυτή τη στιγμή υπάρχει συμβατότητα σε πάνω από 1.000 συσκευές και διαθεσιμότητα σε 174 χώρες.

 

Όραμα HAIRCG.TV: να μπορούν όλοι οι κομμωτές να μοιραστούν την γνώση, να αναβαθμίσουν την τέχνη τους και να εξελίξουν τις επιχειρήσεις τους σε παγκόσμια ποιοτικά standards. Γνώση διαθέσιμη σε όλους από όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται.

 

Φέτος έλαβε μέρος στα «HellenicInnovationForum &amp, Awards 2021», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 4η χρονιά, στις 19 Νοεμβρίου 2021 ψηφιακά και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο της, το LiveOn Expo Complex, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Μέσα από αυτό το eventβραβεύσεων επιδιώκουν να αναδείξουνκαι να επιβραβεύσουν τις ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις που καινοτομούν και επενδύουν στην Ελλάδα, έτσι ώστε η καινοτομία να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας.

 

Το HAIRCG.TV διεκδίκησε βράβευση στις 3 παρακάτω κατηγορίες και έλαβε, ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό συμμετοχών, τις εξής διακρίσεις:

 

·HI Award for Business Model – &lt,100 employees – 1ηθέσηΧΡΥΣΟΒΡΑΒΕΙΟ

 

·HI Award for Business Growth – &lt,100 employees – 2ηθέσηΑΣΗΜΕΝΙΟΒΡΑΒΕΙΟ

 

·Top HI Award for Innovative Company &lt,100 employees – 2ηθέσηΑΣΗΜΕΝΙΟΒΡΑΒΕΙΟ

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βαθμολογία διαμορφώνεται κατά 40% από την ψηφοφορία κοινού πουδιεξήχθη, παράλληλα με την ψηφοφορία της επίλεκτης επιτροπής, που επηρέασε κατά 60% το τελικό αποτέλεσμα.

 

Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες που αξίζει να αναφέρουμε: Η Μάγκυ Αθανασιάδη, διευθύντρια στον τομέα καινοτομίας ΣΕΒ, ο Δημήτριος Βέργαδος, καθηγητής στο τμήμα πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο Καθηγητής Γιώργος Ιωάννου, διευθύνων σύμβουλος στην ΟΜΙΛΟΣ EXE A.E., ο Dr. Χάρης Λαμπρόπουλος, πρόεδρος στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων ΑΕ (ΕΑΤΕ, Τ. ΤΑΝΕΟ), ο Παντελής Λάμπρου, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος products &amp, investments, business management consulting, ο Δημήτρης Λιτσικάκης, Global Head of Finteck Devere Group, o Δημήτρης Μαλλάς, δημοσιογράφος &amp, υπεύθυνος προγράμματος, ο Γιώργος Μαρκατάκος, πρόεδρος στο Σύνδεσμο Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) – CEO REGATE, ο Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO στην Ethosgroup, ο Αργύρης Περουλάκης, πρόεδρος ΔΣ του εθνικού κέντρου τεκμηρίωσης και ηλεκτρονικού περιεχομένου, ο Σωτήρης Συρμακέζης, Fintech &amp, Digital Transformation Advisor, ο Γιάννης Σύρρος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΠΕ, Chairman Witsa, μέλος ΔΣ Digitaleurope, o Ιωάννης Π. Τριανταφύλλου, Chief Marketing Officer, Liveon και η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, πρόεδρος Greca, Ecommerce Coordinator Eltrun.

 

«Όταν η τέχνη συναντά την καινοτομία δεν υπάρχουν πλαίσια και περιορισμοί! Ξεκινήσαμε από ένα μικρό κομμωτήριο το 1983 και σήμερα έχουμε δημιουργήσει ένα τεχνολογικό hub εξέλιξης και επαγγελματικής αναβάθμισης για κάθε Έλληνα Hair Expert σε όλον τον κόσμο. Το HairCG.TV εξελίσσει επαγγελματίες και βοηθά τις εταιρείες με κομμωτηριακά προϊόντα καθιερώνοντας ένα νέο τρόπο επικοινωνίας στην παγκόσμια κομμωτική βιομηχανία.», σχολιάζει ο Θεόδωρος Οικονομάκης, ιδρυτής του HAIRCG.TV.

 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια, και μας στηρίξατε δείχνοντας μας για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη σας.

 

Στόχος μας πάντα η ανάπτυξη και η ανάδειξη του κλάδου μας, τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως!

 

 

 

Latest

Beach Finish Styling Spray | Lorvenn Hair Professionals

Beach waves have never been so breezy! Η Lorvenn Hair...

“Kayak Hall of Fashion”

Fashion Meeting….στο 1 Year Anniversary Party της γνωστής αλυσίδας...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Color Neutralizer Shampoos: Anti-Yellow, Anti-Red, Anti-Orange Perfect hair color in just one wash!

Ο ήλιος, η ρύπανση, το styling και το συχνό λούσιμο αποδυναμώνουν κάποιες χρωστικές των μαλλιών με αποτέλεσμα να χάνουν την ομοιομορφία και τoπλούσιο χρώμα...

Το Sebastian Professional, έχοντας στόχο πάντα το καλλιτεχνικό όραμα και τη δύναμη της αυτοέκφρασης, διόρισε τον Frederic Aspiras ως Global Creative & Culture Director

 Το Sebastian Professional, ένα επαγγελματικό brand περιποίησης μαλλιών συνώνυμο με τη δημιουργικότητα, την τέχνη και την καινοτομία στη βιομηχανία της ομορφιάς, ανακοινώνει με περηφάνια...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα...

Newsletter