CELEBRITY HAIR STYLIST ME MOROCCANOIL

LOOK
•             Προετοιμάστε τα νωπά μαλλιά με το Moroccanoil Treatment για λείο αποτέλεσμα. Στεγνώστε τα μαλλιά με μια πετσέτα και εφαρμόστε Moroccanoil Volumizing Mousse από τις ρίζες ως τις άκρες.
•             Περάστε μικρή ποσότητα από τη Moroccanoil Hydrating Styling Cream στις άκρες των μαλλιών.
•             Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά σε μικρά τμήματα και στεγνώστε τα χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Ceramic Round Brush.
•             Μόλις τα μαλλιά είναι στεγνά, πάρτε τμήματα μαλλιών από τον αυχένα ως το πίσω μέρος του κεφαλιού και σγουρύνετέ τα χρησιμοποιώντας σίδερο για μπούκλες, πάχους επίσης μίας ίντσας.
•             Στο πίσω μέρος των μαλλιών, πάρτε τμήματα μαλλιών αφήνοντας τη βάση έξω και τυλίξτε τα στο στεφάνι.
•             Για να τα σταθεροποιήσετε, ψεκάστε ελαφρά με το Moroccanoil Luminous Hairspray. Αφήστε τα μαλλιά για λίγα λεπτά και βουρτσίστε τα με τη Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush.
•             Ολοκληρώστε με ένα ακόμα ψέκασμα από το Moroccanoil Luminous Hairspray και το Moroccanoil Glimmer Shine για ένα λιτό look, έτοιμο για το κόκκινο χαλί.
 

Latest

Stradivarius | THE BEAUTY OF ROUTINE AW24

Η Stradivarius παρουσιάζει την καμπάνια AW24 The Beautyof Routine,...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

H Emily Ratajkowski μαζί με την Kérastase φέρνει τη γαλλική φινέτσα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας!

Photo Credit: Gregory Williams H Emily Ratajkowski, Kérastase Global Brand Ambassador, περπάτησε στο κόκκινο χαλί τουΔιεθνούς Φεστιβάλ ΚινηματογράφουΒενετίας, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, μεένα κινηματογραφικό...

Νέα Συλλογή ghd Pink από την GMS Salon+: Μαζί για την Υποστήριξη του Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην GMS Salon+, ως επίσημοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της ghd για την Ελλάδα, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός λαμπρότερου μέλλοντος και στην επίτευξη ουσιαστικού...

Color Neutralizer Shampoos: Anti-Yellow, Anti-Red, Anti-Orange Perfect hair color in just one wash!

Ο ήλιος, η ρύπανση, το styling και το συχνό λούσιμο αποδυναμώνουν κάποιες χρωστικές των μαλλιών με αποτέλεσμα να χάνουν την ομοιομορφία και τoπλούσιο χρώμα...

Newsletter