Ανακαλύψτε τη ΝΕΑ IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Professional – την Ημι-Μόνιμη Σειρά Βαφών που σας προσφέρει ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Με μια ατελείωτη χρωματική παλέτα, πολλέςευκαιρίες υπηρεσιών, ευέλικτες εφαρμογές καισυνεχώς εξελισσόμενες τεχνικές η IGORAVIBRANCE είναι εκείνο TO brand για τους κομμωτέςπου δε σταματά να εξερευνά, να εξελίσσεται και ναδημιουργείτο brand που γίνεται όλοένα καικαλύτερο!

Ως #partnersincraft, η Schwarzkopf Professional είναιαφοσιωμένη στις ανάγκες των μοντέρνων κομμωτών,προσφέροντάς τους τα εργαλεία που χρειάζονται για νακάνουν κάθε υπηρεσία κομμωτηρίου επιτυχία. Καθώς οιαπαιτήσεις των πελατισσών σας συνεχώς αλλάζουν, τοίδιο πρέπει και τα προϊόντα στα οποία βασίζονται οικομμωτές ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν. Σήμερα οι πελάτισσες θέλουν ζωντανά χρώματαχωρίςτη δέσμευση των μόνιμων βαφώνκαι την ελευθερία να δοκιμάζουν νέα looks. Όλα με την διαβεβαίωση ότι ταμαλλιά τους θα είναι προστατευμένα από τυχόν φθορές.

Η IGORA VIBRANCE δίνει τη δυνατότητα στουςκομμωτές να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους και ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Η Schwarzkopf Professionalκαταλαβαίνει πως πάντα υπάρχει #MORETOCREATEκαι η IGORA VIBRANCE είναι εδώ για να το κάνει πράξη!

ΝΕΑ IGORA VIBRANCE

Με τη ρευστή σύνθεσή της χωρίς αμμωνίαπου μπορείνα μετατραπεί σε gel ή κρέμα η IGORA VIBRANCEέδινε πάντα τη δυνατότητα στους κομμωτές να δημιουργήσουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τις πελάτισσές τους. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα με τον τύπο μαλλιών τωνπελατισσών καθώς η σύνθεση της IGORA VIBRANCEείναι επίσης ιδανική για κυματιστά, σγουρά μαλλιά, προστατεύοντας το σχήμα των σγουρών ενώ παράλληλα διατηρεί την εξισορρόπηση της υγρασίας προσθέτοντας λάμψη. Οι πρόσφατες αναβαθμίσειςέχουν βασιστεί σε αυτήν την ευελιξία με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Υπηρεσίες, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Αποχρώσεις, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ Περιποίηση, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ Βιωσιμότητα, ενώ προσφέρει την ΙΔΙΑ έμπιστη απόδοση.

Latest

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα...

“Βασίλειος Κωστέτσος – Γαλλική Πρεσβεία”

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna

Η Farcom έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό παρόν στην Cosmoprof Worldwide Bologna, την κορυφαία διεθνή έκθεση προϊόντων ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε από τις...

Newsletter