BOTANICAL THERAPIES AVEDA

Φροντίζουμε την επιδερμίδα, περιποιούμαστε τα μαλλιά ή συνδυάζουμε και τα δύο σαν μία υπηρεσία. Στοχευμένα, απλά και γρήγορα, έχουμε αποτελέσματα που κάνουν τον πελάτη να νοιώσει και να δει άμεσα, και με τον πιο φυσικό τρόπο, εκπληκτικά αποτελέσματα. Έχουμε αποτελέσματα που δίνουν σε εμάς τους επαγγελματίες μια σωστότερη βάση για να δουλέψουμε και να εμπνευστούμε.

 

Υπηρεσίες Τριχωτού Κεφαλής Pram?sana™

Στα Σανσκριτικά η λέξη pram? σημαίνει βαθιές ρίζες και η λέξη asana σημαίνει στάση ή έκφραση. Στην Aveda με τo ολοκληρωμένο και απόλυτα φυσικό, σύστημα περιποίησης τριχωτού Pram?sana™, φροντίζουμε έτσι ώστε ο πελάτης να έχει ένα υγιές και εξισορροπημένο τριχωτό, με αποτέλεσμα το ιδανικό περιβάλλον για υγιή και ζωντανά μαλλιά, γεμάτα λάμψη και κίνηση.

Σκεφτείτε ότι ένα φυτό χωρίς περιποιημένες ρίζες και χώμα, δεν θα είχε την δύναμη και την ζωντάνια που θα έπρεπε. Σκεφτείτε τα ομορφότερα μαλλιά που μπορείτε να δημιουργήσετε, πόσο θα έχαναν σε τελικό αποτέλεσμα πάνω σε μια ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.
Θύλακες ενεργοί, που αναπνέουν ελεύθερα, έχουν καλύτερη αιμάτωση και επιδερμίδα εξισορροπημένη, χωρίς περιττά στοιχεία που το ‘’πνίγουν’’, προστατευμένο από εξωτερικές επιθέσεις. Μια καλύτερη βάση για ομορφότερα και υγιή μαλλιά.

Ένα πελατολόγιο φροντισμένο πιο σωστά, που εκτιμά τις υπηρεσίες σας και σας εμπιστεύεται περισσότερο. Και όλα αυτά με τον πιο φυσικό τρόπο, τη φροντίδα της Aveda.

 

Υπηρεσίες Περιποίησης Μαλλιών

Κάθε επαγγελματίας και δημιουργός, αναζητά την καλύτερη πρώτη ύλη για αναδείξει το ταλέντο και τις υπηρεσίες του. Ένας ζωγράφος θέλει τον ποιοτικότερο και τον πιο στιβαρό καμβά, ένας μάγειρας τα πιο φρέσκα και ευωδιαστά μυρωδικά κι ένας γλύπτης αναζητά το κομμάτι του μαρμάρου που είναι λιγότερο πορώδες. Εμείς οι κομμωτές, έχοντας διαθέσιμα στα χέρια μας φροντισμένα και υγιή μαλλιά, μπορούμε να φτιάξουμε τους πιο εμπνευσμένους χρωματικούς συνδυασμούς, καταφέρνουμε να αναδείξουμε το κούρεμά μας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και μπορούμε να πειραματιστούμε άφοβα, με οποιαδήποτε τεχνική και μορφή styling.
Ενυδάτωση &amp, βαθιά θρέψη, επιδερμική αναδόμηση και ριζική επανόρθωση, είναι οι επιλογές που δίνουμε στο πελατολόγιο μας, για την φροντίδα των μαλλιών τους στο λουτήρα.

Νutriplenish™, DamageRemedy™ και BotanicalRepair™, είναι οι εμβληματικές σειρές της Aveda, που συμμετέχουν στις θεραπείες μαλλιών, με ναυαρχίδα την νέα BotanicalRepair™, που δημιουργεί νέους δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας και χαρίζει 5 φορές πιο δυνατά μαλλιά.

 Πελατολόγιο, που στον καθρέφτη βλέπει τα ομορφότερα, τα πιο υγιή και καλοδουλεμένα μαλλιά, είναι πλέον σταθερά δικό μας και εκτός από τις ευχαριστίες και τα χαμόγελα για το αποτέλεσμα, δεχόμαστε τον σεβασμό και την εκτίμησή του ως επαγγελματίες.

Υπηρεσίες Περιποίησης Μαλλιών &amp, Τριχωτού

 Η φυσική και ολιστική προσέγγιση της Aveda, έχει σαν κομμάτι της αποστολής της, να φροντίζει τον καταναλωτή από την ψυχή ως την κορυφή. Αυτό επιτυγχάνεται συνδυάζοντας προϊόντα από τις haircare, skincare, bodycare και aroma σειρές. Η ολιστική περιποίηση, συμβάλλει στην ευτυχία και την ποιότητα ζωής.

 Στον λουτήρα, με τον συνδυασμό θεραπειών BotanicalTherapies™ τριχωτού και μαλλιών, η ολοκληρωμένη περιποίηση ξεκινά από την επιδερμίδα του κεφαλιού και καταλήγει στην φροντίδα μαλλιών με οποιαδήποτε ανάγκη.
 Προβλήματα τριχωτού, που ενοχλούν τους πελάτες μας και τους αποτρέπουν να είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα του δέρματός τους, άρα αποτρέπουν και εμάς τους επαγγελματίες να μπορούμε ελεύθερα να δουλέψουμε, σταματούν να είναι εμπόδιο.

Καταπονημένα μαλλιά, που δυσαρεστούν το πελατολόγιο μας, και δυσκολεύουν εμάς να προτείνουμε και να δημιουργήσουμε άφοβα, επανέρχονται στην υγιή τους κατάσταση και φέρνουν το χαμόγελο και στις δύο μεριές του καθρέφτη. Το πιο εμπνευσμένο χρώμα, ένα περίτεχνο κούρεμα και το πιο μοντέρνο styling, έχουν πλέον την καλύτερη βάση για να πραγματοποιηθούν.

Και όλα αυτά με την εκπληκτική δύναμη της φύσης, με την δυνατότητα εξατομίκευσης σε κάθε ανάγκη και με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Όλα βασισμένα στην αποστολή και τις αξίες της Aveda.
 
 

 

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

#WellaUltimateEvent: Ένα λαμπερό πάρτι της Wella Company για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της

Η Wella Company διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της, το θάρρος για αλλαγή και τη μαγεία που δημιουργείται...

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ SEPHORA ΓΙΑ ΤΟ 2023 Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη λάμψη κι ομορφιά! Η SEPHORA Greece το απόλυτο love...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει το κατάστημα εισιτηρίων για την TOP HAIR 2024 και θα ξεκινήσει και φέτος με μια...

Newsletter