παρουσία δεκάδων προσκεκλημένων από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό &, επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πολλών αγαπημένων φίλων της aγαπημένης ηθοποιού Χριστίνας Παππά , του γιου της Δημήτρη, αλλά και των συνεταίρων τους Ηλία Κωνσταντίνου και Δημήτρη Χρήστου. Το menu επιμελήθηκε ο κορυφαίος executive chef Ηλίας Κιαζόλι απογειώνοντας την έμπνευση της καταξιωμένης chef του Λονδίνου Adriana Cavit? , ο οποίος ετοίμασε τις πιο αυθεντικές μεξικάνικες χειροποίητες συνταγές – επιλεγμένες κατάλληλα για τη βραδιά των εγκαινίων – με εξαιρετικές ……twist γεύσεις!