ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ EVENT ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ GHD PLATINUM

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με το εργαλείο ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν οι καλύτερες δημιουργίες. Aξίζει να σημειωθεί ότι με ειδικό πρόγραμμα γινόταν Live αναμετάδοση του φωτογραφικού υλικού του event που ανέβαζαν και οι καλεσμένοι αλλά και η εταιρεία παραγωγής που το κάλυπτε σε όλες τις χώρες.

ΒΡΑΒΕΙΑ
Την 1η θέση στο πρώτο UNCOVERED EVENT ΤΗΣ GHD, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! Ανάμεσα σε δεκάδες #hairstylists από Ελλάδα και Αγγλία, έλαβε Παναγιώτης Βούρτσης από τα κομμωτήρια Ikonomakis VIP.
Από το δεύτερο group 1 βραβείο έλαβε ο Μάριος Κυριαζίδης από το κομμωτήριο We love hair στο The Mall Athens.Tέλος από το δεύτερο group, 2ο βραβείο έλαβε ο Χρήστος Κουσκουλιάνος από το κομμωτήρια Hair way (Νέα Ιωνία, Φάληρο, Άλιμος, Κηφισιά ).
 
ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Από την αντιπροσωπεία της ghd Ελλάδος έδωσαν το παρών η CEO του ομίλου AMV, ms Vivienne Procopos, ο Marketing Director του ομίλου Γιάννης Μάγγουρας μαζί με όλα τα στελέχη της AMV Group. Ενώ από τα κεντρικά της ghd Αγγλίας παρευρέθηκαν οι:  Jo Robertson- Global Head of Eduction, Janine Jennings – International Education Manager  και on stage οι παγκοσμίου φήμης ghd artists Patrick Wilson &amp, Sophie Laidlaw καθώς και πλήθος κομμωτών.
Άλλωστε η GHD έχει καθιερωθεί ως η καλύτερη εταιρεία styling εργαλείων στον πλανήτη. Oι κορυφαίοι hair artists σε Ευρώπη και Αμερική χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο ghd stylers όπως και εκατομμύρια γυναίκες που τα έχουν προσθέσει ως πολύτιμα αξεσουάρ στη συλλογή τους!

Latest

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα...

“Βασίλειος Κωστέτσος – Γαλλική Πρεσβεία”

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna

Η Farcom έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό παρόν στην Cosmoprof Worldwide Bologna, την κορυφαία διεθνή έκθεση προϊόντων ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε από τις...

Newsletter