ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ EVENT ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ GHD PLATINUM

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με το εργαλείο ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν οι καλύτερες δημιουργίες. Aξίζει να σημειωθεί ότι με ειδικό πρόγραμμα γινόταν Live αναμετάδοση του φωτογραφικού υλικού του event που ανέβαζαν και οι καλεσμένοι αλλά και η εταιρεία παραγωγής που το κάλυπτε σε όλες τις χώρες.

ΒΡΑΒΕΙΑ
Την 1η θέση στο πρώτο UNCOVERED EVENT ΤΗΣ GHD, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! Ανάμεσα σε δεκάδες #hairstylists από Ελλάδα και Αγγλία, έλαβε Παναγιώτης Βούρτσης από τα κομμωτήρια Ikonomakis VIP.
Από το δεύτερο group 1 βραβείο έλαβε ο Μάριος Κυριαζίδης από το κομμωτήριο We love hair στο The Mall Athens.Tέλος από το δεύτερο group, 2ο βραβείο έλαβε ο Χρήστος Κουσκουλιάνος από το κομμωτήρια Hair way (Νέα Ιωνία, Φάληρο, Άλιμος, Κηφισιά ).
 
ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Από την αντιπροσωπεία της ghd Ελλάδος έδωσαν το παρών η CEO του ομίλου AMV, ms Vivienne Procopos, ο Marketing Director του ομίλου Γιάννης Μάγγουρας μαζί με όλα τα στελέχη της AMV Group. Ενώ από τα κεντρικά της ghd Αγγλίας παρευρέθηκαν οι:  Jo Robertson- Global Head of Eduction, Janine Jennings – International Education Manager  και on stage οι παγκοσμίου φήμης ghd artists Patrick Wilson &amp, Sophie Laidlaw καθώς και πλήθος κομμωτών.
Άλλωστε η GHD έχει καθιερωθεί ως η καλύτερη εταιρεία styling εργαλείων στον πλανήτη. Oι κορυφαίοι hair artists σε Ευρώπη και Αμερική χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο ghd stylers όπως και εκατομμύρια γυναίκες που τα έχουν προσθέσει ως πολύτιμα αξεσουάρ στη συλλογή τους!

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

#WellaUltimateEvent: Ένα λαμπερό πάρτι της Wella Company για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της

Η Wella Company διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της, το θάρρος για αλλαγή και τη μαγεία που δημιουργείται...

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ SEPHORA ΓΙΑ ΤΟ 2023 Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη λάμψη κι ομορφιά! Η SEPHORA Greece το απόλυτο love...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει το κατάστημα εισιτηρίων για την TOP HAIR 2024 και θα ξεκινήσει και φέτος με μια...

Newsletter