Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στην οδό Ειρήνης, όπου και στεγάζεται η νέα δομή.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο, το οποίο υλοποιήθηκε με την αμέριστη υποστήριξη της
Farcom Professional,  αποτελεί μια πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης που έχει στόχο να φροντίσει άστεγους και άπορους πολίτες, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες περιποίησης, όπως κούρεμα, λούσιμο και χτένισμα. Το Κοινωνικό Κομμωτήριο θα λειτουργήσει αποκλειστικά με τη συνεισφορά εθελοντών κομμωτών, η προσφορά των οποίων θα είναι πολύτιμη για την επιτυχία του.

Η Farcom Professional με πίστη και αφοσίωση στον κοινωνικό της ρόλο, στηρίζει για ακόμη μια φορά πρωτοβουλίες που προωθούν την κοινωνική ευημερία, εκφράζοντας την πλήρη δέσμευσή της για την ενεργή υποστήριξη της νέας δομής. Ανέλαβε την ανακατασκευή του χώρου, τον εξοπλισμό και την τροφοδότηση των απαραίτητων προϊόντων για τη λειτουργία του Κοινωνικού Κομμωτηρίου, δημιουργώντας ένα φιλόξενο χώρο, απόλυτα λειτουργικό, για να υποδεχτεί και να εξυπηρετήσει τους ευάλωτους ανθρώπους της κοινότητας.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της νέας δομής, η Farcom Professional τίμησε τον εμπνευστή της ιδέας του Κοινωνικού Κομμωτηρίου Αναστάσιο Σταυρόπουλο (Anber), ως αναγνώριση της συμβολής του στην προώθηση του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Γεώργιου Σαρασίδη, ιδρυτή της FARCOM PROFESSIONAL, ο οποίος για περισσότερα από 50 χρόνια στήριξε έμπρακτα την κομμωτική κοινότητα, ενώ το όνομά του συνεχίζει να αντανακλά το πνεύμα αλληλεγγύης και αφοσίωσης προς την κοινωνία.

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

#WellaUltimateEvent: Ένα λαμπερό πάρτι της Wella Company για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της

Η Wella Company διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της, το θάρρος για αλλαγή και τη μαγεία που δημιουργείται...

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ SEPHORA ΓΙΑ ΤΟ 2023 Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη λάμψη κι ομορφιά! Η SEPHORA Greece το απόλυτο love...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει το κατάστημα εισιτηρίων για την TOP HAIR 2024 και θα ξεκινήσει και φέτος με μια...

Newsletter