H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 Σκανάρετε το QR Code για να κατεβάσετε το ACCESS App, ακολουθήστε τα βήματα για να εγγραφείτε και συμβουλευτείτε τα tips!

 

 

ACCESS: Digital εκπαίδευση για όλους, 24/7

 

Η L’Oréal Professional Products φέρνει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η κομμωτική βιομηχανία σε μια μόνο digital πλατφόρμα. Η ACCESS ήρθε για να αλλάξει το παιχνίδι, καθώς αποτελεί την απόλυτη πλατφόρμα ολοκληρωμένης και προσωποποιημένης digital εκπαίδευσης, ανοιχτή 24/7 για όλη την κομμωτική κοινότητα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

  

Η ACCESS θα προσφέρει ένα πλούσιο elearning υλικό από όλες τις μάρκες της L’Oréal Professional Products, καθώς και περιεχόμενο τεχνικής και επιχειρηματικής εκπαίδευσης με έμπνευση από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το οποίο θα  καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία –από τους σπουδαστές κομμωτικής μέχρι τους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων.

 

 Τι προσφέρει η ACCESS;

 

·       Περισσότερα από 50 emodules, δηλαδή ολοκληρωμένες θεματικές ενότητες, ώστε ο κάθε επαγγελματίας να διαμορφώσει το δικό του εκπαιδευτικό star path λαμβάνοντας πιστοποίηση από την L’Oréal Professional Products, την οποία μπορεί να αξιοποιήσει στο κομμωτήριο ή στα social media του.

 

·       Tutorials & How to Videos για εκπαίδευση στο λεπτό πάνω σε νέες τάσεις, προϊόντα και τεχνικές

 

·       Σύνδεση με τους κορυφαίους hair artists στον κόσμο που μοιράζονται τις γνώσεις τους και εμπνέουν μέσα από τη δική τους ιστορία επιτυχίας

 

·       Σεμινάρια επιχειρηματικής κατάρτισης για την ανάπτυξη του κομμωτηρίου

 

Και όλα αυτά στην άκρη του δαχτύλου! Χάρη στην ACCESS οι επαγγελματίες κομμωτές θα μπορούν πλέον να έχουν κάθε στιγμή πρόσβαση σε πολύτιμη γνώση μέσα από το κινητό, το ipad ή τον υπολογιστή και να ορίζουν οι ίδιοι την εκπαίδευση που θέλουν να λάβουν με βάση τις ανάγκες τους.

 

«Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις για την κομμωτική κοινότητα, η εκπαίδευση θα είναι πάντα ο φάρος που θα δείχνει το δρόμο της εξέλιξης και της επιτυχίας και θα κρατάει την κομμωτική ενωμένη και δημιουργική. Η LOréal Professional Products. Μαζί τους θέλουμε να «δημιουργήσουμε» ένα νέο μέλλον για τον κομμωτικό κλάδο στο οποίο η blended εκπαίδευση θα πρωταγωνιστεί δίνοντας ζωή στο όραμά μας να προσφέρουμε μοναδικές εκπαιδευτικές εμπειρίες και ερεθίσματα σε όλη την κομμωτική κοινότητα», αναφέρει η Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων LOréal Hellas.

 

«Η εκπαίδευση και η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά όλων των μαρκών της LOréal Professional Products. Hdigital πλατφόρμα ACCESS σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην εκπαίδευση, όπου η πρόσβαση στη γνώση θα είναι ελεύθερη και ανοιχτή 24/7 για όλη την κομμωτική κοινότητα. Ένα πραγματικά πολύτιμο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες κομμωτές που θα μπορούν να το συμβουλεύονται ανά πάσα στιγμή από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή τους. Ο κόσμος της ACCESS είναι μαγικός και σας περιμένει να τον ανακαλύψετε!», δηλώνει η Νατάσα Μπεγνή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης LOréal Professionnel 

Latest

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα...

“Βασίλειος Κωστέτσος – Γαλλική Πρεσβεία”

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H M·A·C COSMETICS ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ M·A·C VIVA GLAM ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΔΩΡΕΑ 100,000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ COVID-19, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Το M·A·C VIVA GLAM επεκτείνει τη φιλανθρωπική του δράση του προκειμένου να υποστηρίξει τις ευπαθείς ομάδες εν’ όψη μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας. H πρόσθετη αυτή υποστήριξη, θα διευκολύνει τόσο τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες της M·A·C όσο και νέους οργανισμούς με βοηθητικά κεφάλαια, έκτακτης ανάγκης, για τον COVID-19.

Newsletter