Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες γεύσεις προερχόμενες από τη Λατινική Αμερική, απολαυστικά κυρίως πιάτα, ονειρεμένες σαλάτες και spicy ορεκτικά με την υπογραφή του κορυφαίου executive chef Πέτρου Συρίγου, που έχει αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στην περουβιανή και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα, συνοδευόμενα από ιδιαίτερα cocktails με αρώματα τα οποία προέρχονται από τη Λατινική Αμερική. Θέλoντας να ανεβάσει το επίπεδο της ποιότητας και των γεύσεων, ο καταξιωμένoς σεφ, πρόσθεσε στο ήδη αγαπήμενο μενού καλοκαρινές γεύσεις θαλασσινών και όχι μόνο που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τραπέζια, πάσο και πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία που παραπέμπουν σε τροπικό δάσος, καθιστούν το “Goya” έναν χώρο ξεχωριστό, ο οποίος έλειπε από την Αθήνα και ήρθε εδώ και λίγους μήνες, ως μία υπέροχη πρόταση για δοκιμές υψηλού επιπέδου, αφού το εστιατόριο συνδυάζει με καταπληκτική δεξιοτεχνία, ποιότητα, αισθητική και άψογο service, μετατρέποντάς το στον απόλυτο προορισμό για τις βραδινές εξόδους των Αθηναίων το καλοκαίρι του 2020!