Η AVEDA ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟ INVATI BROW THICKENING SERUM

 

Ταυτόχρονα, η Aveda λανσάρει και το Invati Advanced™ Thickening Foam που εντάσσεται επίσης στη δημοφιλή σειρά της Aveda Invati Advanced™ , ένα liquid-to-foam styling προϊόν που προσφέρει όγκο και μεταμορφώνει την εμφάνιση των μαλλιών, δρώντας άμεσα σε κάθε μεμονωμένη τρίχα.

ΝΕΟ INVATI BROW™ THICKENING SERUM ΑΠΟ ΤΗΝ AVEDA

Για την Aveda η επίλυση των προβλημάτων αραίωσης των μαλλιών δε σταματά στο τριχωτό της κεφαλής. Η νέα προσθήκη στη σειρά Invati Advanced™, το invati brow™ thickening serum προσφέρει λύσεις για τα φρύδια που αντιμετωπίζουν αραίωση. Το 96% φυσικά προερχόμενο και vegan brow serum προσφέρει στα φρύδια υγιή όψη με όγκο και πυκνότητα. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας συστατικά της φύσης, όπως το amla και το Ιαπωνικό knotweed, αναζωογονεί και θρέφει τα φρύδια βοηθώντας τα να αποκτήσουν υγιή, όμορφη εμφάνιση. Σε κλινική μελέτη, το 100% όσων δοκίμασαν τον ορό, εμφάνισαν βελτίωση στο όγκο και τη πυκνότητα των φρυδιών τους, ύστερα από 12 εβδομάδες χρήσης.

«Εξαιτίας της συνεχόμενης χρήσης μάσκας, τα φρύδια αποτελούν πλέον ένα σημείο που πρωταγωνιστεί στο πρόσωπο» αναφέρει ο David Hutchinson, Αντιπρόεδρος του τμήματος Global Product Marketing. «Ζούμε σε μία εποχή που η brow-obsessed κουλτούρα αποτελεί ένα γρηγορά αναπτυσσόμενο και τεράστιου ενδιαφέροντος θέμα. Στην Aveda είμαστε experts στη τέχνη και την επιστήμη της plant-based φροντίδας των μαλλιών και προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση και για τη υγεία των φρυδιών των καταναλωτών μας»

PLANT-POWERED ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Με τη βοήθεια της δύναμης της φύσης, το invati brow™ thickening serum παρέχει μία φόρμουλα ενεργών βοτανικών συστατικών που προστατεύουν, αναζωογονούν και προσφέρουν όγκο.

• Προστασία: To Ιαπωνικό knotweed διεισδύει πρώτα στους θύλακες των τριχών και βοηθά την υποστήριξη της φυσικής τους κερατίνης.
• Αναζωογόνηση: Το Ginseng και ο βιολογικά πιστοποιημένος κουρκουμάς συνδυάζονται με άλλα βοτανικά ενεργά συστατικά κι έτσι θρέφουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, βοηθώντας την αποκατάσταση της συνολικής εμφάνισης των φρυδιών.
• Όγκος: Το φρούτο Amla, ένα αγιουρβέδικο βότανο που χρησιμοποιούν οι Ινδοί για αιώνες, ώστε να διατηρήσουν την υγιή εμφάνιση των μαλλιών τους, προσφέρει όγκο σε κάθε μεμονωμένη τρίχα, κάνοντας τα φρύδια να δείχνουν πυκνά και γεμάτα.

ΝΕΟ INVATI ADVANCED™ THICKENING FOAM ΑΠΟ ΤΗΝ AVEDA

Το νέο προϊόν που εντάσσεται στη δημοφιλή σειρά της Aveda Invati Advanced™ είναι το Invati Advanced™ Thickening Foam, ένα liquid-to-foam styling προϊόν που προσφέρει όγκο και μεταμορφώνει την εμφάνιση των μαλλιών, δρώντας άμεσα σε κάθε μεμονωμένη τρίχα. Το 90% των γυναικών που το δοκίμασε επιβεβαίωσε ότι τα μαλλιά τους απέκτησαν πιο πυκνή εμφάνιση και γεμάτη αίσθηση.

Όσες καταναλώτριες χρησιμοποιήσαν το Invati Advanced™ system για να αντιμετωπίσουν προβλήματα τριχόπτωσης λόγω στρες ή έπειτα από την εγκυμοσύνη έχουν πλέον και ένα μοναδικόπροϊόν styling που προσφέρει έξτρα όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά, με δυνατό κράτημα και λάμψη όλη την ημέρα. Εφαρμόστε 3-5 πατήματα στην παλάμη σας. Απλώστε το προϊόν σε βρεγμένα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες, έπειτα στεγνώστε και δημιουργήστε το style της αρεσκείας σας.

«Σύμφωνα με το δίκτυο κομμωτηρίων της Aveda, κατά τη διάρκεια της πανδημίας οι πελάτες αναφέρουν πως η τριχόπτωση είναι ένα από τα θέματα που τους απασχολούν» αναφέρει η Antoinette Beenders, Αντιπρόεδρος του Global Professional Artistry. «Η συλλογή Invati Advanced™ προσφέρει λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα και είναι γεγονός πως με την προσθήκη του νέου Thickening Foam οι καταναλωτές μπορούν να προσφέρουν στα μαλλιά τους όγκο, πυκνότητα, κράτημα, λάμψη και πολλά οφέλη προστασίας ώστε να πετύχουν ένα πετυχημένο, out-and-about style»

ΣΕΙΡΑ INVATI ADVANCED™

Το νέο thickening foam συμπληρώνει τη σειρά περιποίησης μαλλιών της Aveda Invati Advanced™, η οποία περιέχει: exfoliating shampoo light και rich, thickening conditioner, scalp revitalizer, intensive hair και scalp masque. Εκτός από τα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών η σειρά περιέχει το νέο Invati™ Brow Thickening Serum για δυνατά και πλούσια φρύδια.

 

Latest

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα»

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα», 22/9/2023, ώρα 8:30μμ Ένας ερωτικός ύμνος...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter