Η FUNKMARTINI ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ UALA

 

Η Uala δραστηριοποιείται σήμερα σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ελλάδα με περισσότερους από 10.000 ενεργούς πελάτες και κατέχει σημαντικές συνεργασίες όπως η Wella, η Aveda και η TIGI.

Το όνομα UALA προέρχεται από την ιταλοποίηση της γαλλικής λέξης «voil?», έκφραση που χρησιμοποιείται συνήθως για να υποδηλώσει την αίσθηση της ικανοποίησης όταν κάτι έχει ολοκληρωθεί και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. «Η εξελισσόμενη ταυτότητα της Funkmartini αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία μας να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στον ελληνικό χώρο των online ραντεβού περιποίησης καθώς και της ψηφιοποίησης &amp, οργάνωσης των κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής αλλά και να φέρουμε νέες μεγάλες συνεργασίες» αναφέρει η Αλεξία Κωτσή, Co-Founder &amp, CEO της Funkmartini.

Η αλλαγή αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, η οποία φιλοδοξεί να εισάγει νέες δυνατότητες και λειτουργίες, τόσο για τους χρήστες, όσο και για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ομορφιάς στην Ελλάδα.

Παράλληλα, όλα τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα μέσα από τις σελίδες uala.gr, business.uala.gr, manager.uala.gr &amp, τις εφαρμογές για iOS &amp, android. Μαζί με το rebranding, η Uala ανακοινώνει και την ενσωμάτωση της λειτουργίας Reserve with Google, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κλείσουν το ραντεβού τους με λίγα μόνο κλικ, απευθείας από την Αναζήτηση Google ή τους Χάρτες Google.

Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να επιβεβαιώσουν το ραντεβού τους στις επιχειρήσεις ομορφιάς μέσω της Google, απλουστεύοντας τη διαδικασία κράτησης στον τομέα της ομορφιάς, ο οποίος τελευταία γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη όσον αφορά την ψηφιοποίηση. Αφού πληκτρολογήσουν το όνομα της επιχείρησης στην αναζήτηση της Google, οι χρήστες θα πρέπει απλώς να κάνουν κλικ στο κουμπί “Κράτηση” και να ολοκληρώσουν την κράτηση με λίγα κλικ.

Παράλληλα, και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα επωφεληθούν από την ενσωμάτωση με τις διαδικτυακές αναζητήσεις, καθώς θα κερδίσουν επιπλέον διαδικτυακή προβολή, αξιοποιώντας την προσέγγιση χρηστών της Google. «Σε μια πολύ κατακερματισμένη αγορά ομορφιάς, που αποτελείται κυρίως από μικρά κομμωτήρια, η ενσωμάτωση με τη λειτουργία Reserve with Google κρίνεται απαραίτητη, καθώς επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βασίζονται σε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, χωρίς να επενδύουν χρόνο και πόρους στο δικό τους ιστότοπο», επισημαίνει ο Alessandro Bruzzi, Διευθύνων Σύμβουλος της Uala.

«Οι χρήστες, από την άλλη πλευρά, θα έχουν ένα επιπλέον εργαλείο για να κλείσουν ραντεβού με λίγα κλικ, απευθείας μέσω της Google». Η ενοποίηση της Uala με το Reserve with Google είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Ελβετία, τη Γαλλία και το Βέλγιο.

Latest

Νέα Συλλογή ghd Pink από την GMS Salon+: Μαζί για την Υποστήριξη του Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην GMS Salon+, ως επίσημοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της...

Beach Finish Styling Spray | Lorvenn Hair Professionals

Beach waves have never been so breezy! Η Lorvenn Hair...

“Kayak Hall of Fashion”

Fashion Meeting….στο 1 Year Anniversary Party της γνωστής αλυσίδας...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Νέα Συλλογή ghd Pink από την GMS Salon+: Μαζί για την Υποστήριξη του Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην GMS Salon+, ως επίσημοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της ghd για την Ελλάδα, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός λαμπρότερου μέλλοντος και στην επίτευξη ουσιαστικού...

Color Neutralizer Shampoos: Anti-Yellow, Anti-Red, Anti-Orange Perfect hair color in just one wash!

Ο ήλιος, η ρύπανση, το styling και το συχνό λούσιμο αποδυναμώνουν κάποιες χρωστικές των μαλλιών με αποτέλεσμα να χάνουν την ομοιομορφία και τoπλούσιο χρώμα...

Το Sebastian Professional, έχοντας στόχο πάντα το καλλιτεχνικό όραμα και τη δύναμη της αυτοέκφρασης, διόρισε τον Frederic Aspiras ως Global Creative & Culture Director

 Το Sebastian Professional, ένα επαγγελματικό brand περιποίησης μαλλιών συνώνυμο με τη δημιουργικότητα, την τέχνη και την καινοτομία στη βιομηχανία της ομορφιάς, ανακοινώνει με περηφάνια...

Newsletter