Η FUNKMARTINI ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ UALA

 

Η Uala δραστηριοποιείται σήμερα σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ελλάδα με περισσότερους από 10.000 ενεργούς πελάτες και κατέχει σημαντικές συνεργασίες όπως η Wella, η Aveda και η TIGI.

Το όνομα UALA προέρχεται από την ιταλοποίηση της γαλλικής λέξης «voil?», έκφραση που χρησιμοποιείται συνήθως για να υποδηλώσει την αίσθηση της ικανοποίησης όταν κάτι έχει ολοκληρωθεί και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. «Η εξελισσόμενη ταυτότητα της Funkmartini αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία μας να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στον ελληνικό χώρο των online ραντεβού περιποίησης καθώς και της ψηφιοποίησης &amp, οργάνωσης των κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής αλλά και να φέρουμε νέες μεγάλες συνεργασίες» αναφέρει η Αλεξία Κωτσή, Co-Founder &amp, CEO της Funkmartini.

Η αλλαγή αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, η οποία φιλοδοξεί να εισάγει νέες δυνατότητες και λειτουργίες, τόσο για τους χρήστες, όσο και για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ομορφιάς στην Ελλάδα.

Παράλληλα, όλα τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα μέσα από τις σελίδες uala.gr, business.uala.gr, manager.uala.gr &amp, τις εφαρμογές για iOS &amp, android. Μαζί με το rebranding, η Uala ανακοινώνει και την ενσωμάτωση της λειτουργίας Reserve with Google, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κλείσουν το ραντεβού τους με λίγα μόνο κλικ, απευθείας από την Αναζήτηση Google ή τους Χάρτες Google.

Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να επιβεβαιώσουν το ραντεβού τους στις επιχειρήσεις ομορφιάς μέσω της Google, απλουστεύοντας τη διαδικασία κράτησης στον τομέα της ομορφιάς, ο οποίος τελευταία γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη όσον αφορά την ψηφιοποίηση. Αφού πληκτρολογήσουν το όνομα της επιχείρησης στην αναζήτηση της Google, οι χρήστες θα πρέπει απλώς να κάνουν κλικ στο κουμπί “Κράτηση” και να ολοκληρώσουν την κράτηση με λίγα κλικ.

Παράλληλα, και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα επωφεληθούν από την ενσωμάτωση με τις διαδικτυακές αναζητήσεις, καθώς θα κερδίσουν επιπλέον διαδικτυακή προβολή, αξιοποιώντας την προσέγγιση χρηστών της Google. «Σε μια πολύ κατακερματισμένη αγορά ομορφιάς, που αποτελείται κυρίως από μικρά κομμωτήρια, η ενσωμάτωση με τη λειτουργία Reserve with Google κρίνεται απαραίτητη, καθώς επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βασίζονται σε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, χωρίς να επενδύουν χρόνο και πόρους στο δικό τους ιστότοπο», επισημαίνει ο Alessandro Bruzzi, Διευθύνων Σύμβουλος της Uala.

«Οι χρήστες, από την άλλη πλευρά, θα έχουν ένα επιπλέον εργαλείο για να κλείσουν ραντεβού με λίγα κλικ, απευθείας μέσω της Google». Η ενοποίηση της Uala με το Reserve with Google είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Ελβετία, τη Γαλλία και το Βέλγιο.

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

#WellaUltimateEvent: Ένα λαμπερό πάρτι της Wella Company για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της

Η Wella Company διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της, το θάρρος για αλλαγή και τη μαγεία που δημιουργείται...

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ SEPHORA ΓΙΑ ΤΟ 2023 Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη λάμψη κι ομορφιά! Η SEPHORA Greece το απόλυτο love...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει το κατάστημα εισιτηρίων για την TOP HAIR 2024 και θα ξεκινήσει και φέτος με μια...

Newsletter