Η GARNIER ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ “GARNIER BIO”

 

 

Για πρώτη φορά, η Garnier μας συστήνει την Garnier BIO – μια νέα σειρά από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες, εμπνευσμένη από την τεχνογνωσία των βοτάνων, ανανεωμένη και φρέσκια καθώς συμπεριλαμβάνει όλη την τεχνογνωσία του Garnier brand στην επιδερμίδα.

 

Για αυτό το νέο λανσάρισμα, η Garnier φρόντισε να επιλέξει τις κατάλληλες δραστικές ουσίες των φυτών για κάθε τύπο επιδερμίδας και τα μεταμόρφωσε σε προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού για όλους.

 

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ….ΦΥΣΙΚΑ

Σήμερα , η ζήτηση για τα βιολογικά προϊόντα έχει αυξηθεί. Πλέον οι γυναίκες ανησυχούν περισσότερο όχι μόνο για τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούν για την επιδερμίδα τους, αλλά και για την επίπτωση που έχουν ως προς το περιβάλλον κατά την κατανάλωση τους.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλες αυτές τις ανησυχίες των γυναικών, η GARNIER δεσμεύεται περαιτέρω στην υλοποίηση πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων που σέβονται όχι μόνο την επιδερμίδα αλλά και το περιβάλλον.

Oπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία «Λανσάροντας τη σειρά των βιολογικά πιστοποιημένων προϊόντων, αποδεικνύουμε ότι η ευθύνη που έχουμε ως Brand είναι σοβαρή. Με σεβασμό στις ανάγκες των «ανήσυχων» καταναλωτών μας είμαστε υπερήφανοι που δεσμευόμαστε στις υποσχέσεις μας».

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter