Η IGORA ROYAL OPULESCENCE ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ!

 
Οι τάσεις της φετινής πασαρέλας προστάζουν πλούσια και αριστοκρατικά χρώματα και τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια με την Schwarzkopf Professional αγκαλιάζουν αυτή την τάση. Από Velvet Slate έως Golder Dawn, υπάρχει η τέλεια απόχρωση για κάθε πελάτισσα!
 
Το χρώμα είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της Schwarzkopf Professional για πάνω από 100 χρόνια. Η IGORA ROYAL θέτει συνεχώς νέα standards στην αγορά για να παρέχει το πραγματικό χρώμα με την τεχνολογία High Definition. Η κορυφαία μάρκα επαγγελματικού χρώματος δεν έχει κάνει καμία εξαίρεση, με την ανάπτυξη της IGORA ROYAL Opulescence. Οι πλούσιες αποχρώσεις εμπνευσμένες από την τέχνη της Αναγέννησης και της Αριστοκρατικής μόδας, δημιουργούν το επόμενο must-have look μετά τις περλέ και τις nude αποχρώσεις. «Σε σύγκριση με οτιδήποτε στην υπάρχουσα συλλογή αυτές οι νέες αποχρώσεις προσφέρουν τους πιο εκπληκτικά πλούσιους και σοφιστικέ τόνους που θα γίνουν η απόλυτη τάση στις πελάτισσές μου», δηλώνει η Lesley Jennison, Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρώματος της Schwarzkopf Professional.
 
Η IGORA ROYAL Opulescence είναι διαθέσιμη σε έξι πλούσιες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα χρώματα που χρησιμοποιούσαν οι ζωγράφοι της Αναγέννησης και επιτρέπει στους κομμωτές να δημιουργήσουν πολυτονικά μοντέρνα looks, όπως φαίνεται στην εποχιακή συλλογή των Essential Looks.
 
3-19      Dark Brown Cendr? Violet (Velvet Slate)
5-67      Light Brown Chocolate Copper (Royal Russet)
6-78      Dark Blonde Copper Red (Fiery Copper)
7-48      Medium Blonde Beige Red (Powder Blush)
8-19      Light Blonde Cendr? Violet (Sheer Mauve)
9-57      Extra Light Blonde Gold Copper (Golden Dawn)
 
Χάρη στην Renaissance Painting Technique, τα κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkopf Professional μπορούν τώρα να προσφέρουν δύο ειδικές υπηρεσίες IGORA ROYAL Opulescence στις πελάτισσές τους:
 

Latest

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο, που δεν έλειπε κανείς!

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα...

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

Newsletter