Η ΉΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ BRAND AMBASSADOR ΤΗΣ WELLA COMPANY ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SHINEFINITY.

Η Ήβη Αδάμου εμπιστεύτηκε τους hair experts της Wella Company, και έκανε την αλλαγή στα μαλλιά της επιλέγοντας την υπηρεσία χρώματος Shinefinity.
H ιδιά ήθελε να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της χωρίς να αλλάξει τo χρώμα της βάση της. ΧΩΡΙΣ ξανοίγματα και ΧΩΡΙΣ φθορά.

Το look της Ήβης : #ChestnutGlaze

Η Wella Professionals, παγκόσμιος ηγέτης στις επαγγελματικές υπηρεσίες χρώματος μαλλιών, αναβαθμίζει σε νέα ύψη τις υπηρεσίες glossing &amp, toning με το λανσάρισμα του νέου  SHINEFINITY, ενός λαμπερού χρώματος μεγάλης διάρκειας χωρίς ξάνοιγμα και χωρίς φθορά, προσφέροντας πιστά στον τόνο, αξιόπιστα χρωματικά αποτελέσματα με λάμψη που αισθάνεστε.

Τα λαμπερά, υγιή στην όψη μαλλιά έχουν τρομερή ζήτηση, με τις υπηρεσίες ξανοίγματος και toning να αποτελούν τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες στα κομμωτήρια. 8 στις 10 γυναίκες1 δηλώνουν ότι επιθυμούν μία λύση glossing που διαρκεί περισσότερο και αναζητούν προϊόντα που προστατεύουν καλύτερα την υγεία των μαλλιών τους από την πιθανότητα φθοράς.

Το SHINEFINITY φέρνει την επόμενη γενιά glossing με 32 διαφανής μοντέρνες αποχρώσεις για άπειρες χρωματικές δυνατότητες και λάμψη που αισθάνεστε, χωρίς ξάνοιγμα και χωρίς φθορά.
    
H νέα σειρά περιέχει μία καινοτόμα καθαρή σύνθεση* με τεχνολογία ισορροπημένου pH που επιτέλους καταρρίπτει την παραδοχή ότι μόνο το όξινο επίπεδο χρώματος μπορεί να είναι χωρίς φθορά.  H σύνθεση ρυθμίζει το επίπεδο του pH του χρώματος σε ένα ελεγχόμενο εύρος, καθ’ όλη τη διάρκεια της βαφής, προσφέροντας πιστά στον τόνο, αξιόπιστα χρωματικά αποτελέσματα. Αυτό συνεπάγεται μηδενικό ξάνοιγμα και μηδενική φθορά, για υγιή στην όψη μαλλιά που λάμπουν και έχουν μία μεταξένια αίσθηση.

To SHINEFINITY είναι συν-δημιουργία με την Wella Professionals Brand Ambassador Patricia Nikole, ένα social media icon με περισσότερους από 1 εκατομμύριο Instagram followers, γνωστή ως @PaintedHair. Η Patricia είναι ειδική στο glossing και γνωστή ως πρωτοπόρος στις επαγγελματικές υπηρεσίες χρώματος/ τεχνικές painting. Η Patricia είναι μία από τις δημιουργικές αυθεντίες πίσω από τη λάμψη νέας γενιάς Shinefinity, η οποία δημιούργησε τις τεχνικές
που ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές πελάτισσες.

Απολαύστε την ευελιξία του SHINEFINITY. Ένα glaze που ταιριάζει σε οποιαδήποτε περίπτωση στο κομμωτήριο. ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΞΑΝΟΙΓΜΑ με ένα λαμπερό πέπλο χρώματος μεγάλης διάρκειας για τα μέγιστα οφέλη από την υπηρεσία. Χρησιμοποιήστε το μετά από υπηρεσίες για ξανθό, μόνο του ή σε φυσικά μαλλιά για μία ακαταμάχητη μεταξένια αίσθηση. «To SHINEFINITY ενδυναμώνει τους hair colorists να δημιουργήσουν χωρίς όρια», δηλώνει η Patricia Nikole.

Ενισχύουμε τη δυναμική του μενού υπηρεσιών του κομμωτηρίου
Με το λανσάρισμα του SHINEFINITY, η Wella Professionals υποστηρίζει τα κομμωτήρια προσθέτοντας το glaze στο μενού υπηρεσιών και λανσάροντας το νέο SHINEFINITY Color Glaze, για να εκπλήξουν τις πελάτισσες τους με ένα αξιόπιστο και μακράς διαρκείας Color Glaze χωρίς ξάνοιγμα και χωρίς φθορά.

Ο Hugh Dineen, Brand President &amp, Chief Marketing Officer, Wella Company δηλώνει, «το SHINEFINITY είναι η πιο καθαρή μας demi-color τεχνολογία μέχρι σήμερα. Χωρίς ξάνοιγμα &amp, χωρίς φθορά, αντιμετωπίζει βασικές ανησυχίες των πελατισσών, όπως η φθορά των μαλλιών και τα καθαρά συστατικά, επιτρέποντας σε περισσότερες πελάτισσες να αρχίσουν να βάφουν τα μαλλιά τους ή να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες βαφής τους πιο συχνά. Η Wella Professionals συνεχίζει περήφανα να θέτει τα υψηλότερα πρότυπα παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να εμπνεύσουν τους κομμωτές σε όλο τον κόσμο».

Latest

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter