Η ΚΥΑΝΑ ΣΤΗΝ COSMOPROF BOLOGNA 2019!

 

Η ΚΥΑΝΑ συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στην παγκόσμια αυτή έκθεση, που συγκεντρώνει σε παγκόσμιο επίπεδο όλους τους τομείς της βιομηχανίας ομορφιάς, από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.
Η έκθεση του 2019 επικεντρωνόταν κυρίως στο θέμα της βιωσιμότητας, με πρωτοβουλίες που στόχευαν στην ανάδειξη της δέσμευσης της Cosmoprof να φέρει περισσότερη βιωσιμότητα σε ολόκληρο το γεγονός.

Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, η ΚΥΑΝΑ είχε την ευκαιρία να αναδείξει και να παρουσιάσει τις νέες της προτάσεις αλλά και όλα τα νέα καινοτόμα προϊόντα της, που την έχουν καταστήσει πρωτοπόρο στη ελληνική αγορά, και ήδη εξάγονται σε 15 χώρες του εξωτερικού.

 

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην έκθεση και φυσικά όλους όσους υποστήριξαν το εγχείρημά της αυτό!

Latest

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο, που δεν έλειπε κανείς!

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα...

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

Newsletter