Η L’OREAL PARIS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ NIDHI SUNIL ΩΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

Στη συνέχεια, το 2011, αποφάσισε να αλλάξει καριέρα για να γίνει μοντέλο και εμφανίστηκε σε σημαντικά εθνικά και διεθνή περιοδικά μόδας και ομορφιάς όπως: Vogue, Elle, Maxim και Harper’s Bazaar. Συνέχισε την πορεία της κάνοντας καριέρα ως ηθοποιός στο Bollywood. Η αναγνώριση ήρθε με την ταινία Gangoobai το 2013, και στη συνέχεια ακολούθησε η ταινία Kaash το 2015 στην οποία ενσάρκωνε τον ρόλο μιας νοικοκυράς, την Samira.

Το 2017, η καριέρα της ως μοντέλο έφτασε στο απόγειό της καθώς χαρακτηρίστηκε ως μοντέλο της χρονιάς από την Vogue India. Από τότε, χρησιμοποίησε την επιτυχία της ως κινητήριο δύναμη για εκστρατείες με θέματα που την προβληματίζουν, όπως ζητήματα σχετικά με διακρίσεις λόγω χρώματος και φύλου στην Ινδία. Η Nidhi Sunil θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές νέες διασημότητες με μεγάλη επιρροή στην Ινδία.

ΠΟΛΕΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Η Nidhi Sunil αποτελεί πλέον μια ισχυρή φωνή στον αγώνα ενάντια των χρωματικών διακρίσεων στην Ινδία. Έχοντας υπάρξει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο, έχοντας δεχθεί ειρωνικά σχόλια στο διαδίκτυο και έχοντας βιώσει τις διακρίσεις στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου – μιλάει πλέον ανοιχτά σχετικά με την «εμμονή» που υπάρχει για την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, σε μια κοινωνία πιο σκούρας επιδερμίδας. Είτε μέσω της παρουσία της στο πάνελ «Women of the World Teen Summit: No Shade», είτε εκφράζοντας την άποψή της μέσα από το Dazed Digital, έχει βοηθήσει στην προώθηση του διαλόγου και στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τις διακρίσεις βάσει χρώματος που συνεχίζει να βιώνει ως μοντέλο με πιο σκούρα επιδερμίδα.

Έχοντας, για παράδειγμα, αντιτεθεί στην αρχή της καριέρας της στην αφαίρεση των φακίδων της, μένει πιστή σε όσα υποστηρίζει με στόχο να γίνει ένα από τα success stories της Ινδίας.

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Η L’Or?al Paris πιστεύει πως κάθε γυναίκα αξίζει, κάτι που και η Nidhi Sunil μοιράζεται με ιδιαίτερο πάθος στην Ινδία. Όλα αυτά σε μια χώρα, όπως η Ινδία όπου η επιλεκτική άμβλωση αγέννητων κοριτσιών συνεχίζει να οδηγεί το κράτος σε μια μορφή γενοκτονίας. Μοιράζεται με πάθος οτιδήποτε θίγει το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι μέλος του συμβουλίου και εκπρόσωπος του Invisible Girl Project, μιας ΜΚΟ που εργάζεται κατά των διακρίσεων των φύλων, της αμέλειας και της βίας που αντιμετωπίζουν τα κορίτσια στην Ινδία, όπου 1 στα 4 κορίτσια δεν τα καταφέρνουν μετά την εφηβεία.

Ως εκπρόσωπός τους, η Nidhi μοιράζεται ιστορίες κοριτσιών που διασώθηκαν από το εμπόριο και την κακοποίηση, σε μια ταινία την οποία κλήθηκε να παρουσιάσει στα Ηνωμένα Έθνη ως μέρος της αφιερωμένης εκστρατείας της για την ισότητα μεταξύ αγοριών και κοριτσιών. «Η οικογένεια της L’Or?al Paris με χαρά καλωσορίζει την Nidhi Sunil ως νέα της εκπρόσωπο. Από την δικηγορία στο μόντελινγκ, από την ηθοποιία στον ακτιβισμό, η Nidhi αξιοποιεί την ενέργειά της για να μιλήσει κατά των διακρίσεων του φύλου και του χρώματος, καθώς και για να κάνει τα κορίτσια να είναι ισάξια των αγοριών. Αποτελεί την ιδανική εκπρόσωπο για το μήνυμα της L’Or?al Paris – κάθε κορίτσι αξίζει.»

Delpine Viguier-Hovasse Global Brand President L’Oreal Paris

«Είμαι τόσο χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια της L’Or?al Paris, που θα μιλήσω για την αξία να πιστεύουμε στον εαυτό μας, ώστε να πετύχουμε, ειδικά όταν οι υπόλοιποι προσπαθούν να μας αποδείξουν το αντίθετο. Για εμένα η ομορφιά κρύβεται στην δύναμη της φωνής του κάθε ανθρώπου και στην ύπαρξη του σε αυτόν τον κόσμο. Η ιστορία του κάθε ανθρώπου αξίζει να ακούγεται. Η αξία μας είναι το δικαίωμά μας να ερχόμαστε στον κόσμο.» Nidhi Sunil

Latest

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024,

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που...

Ήταν όλοι εκεί! Στο BEST Opening των νέων γραφείων της “BESTSELLER” στην Ελλάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening των νέων...

Salon International 2024

Το Salon International 2024 θα είναι καλύτερο από ποτέ,...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter