Η MOROCCANOIL ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ MISSONI

Ο Turner σχολίασε σχετικά: «Για να τονίσουμε τη συλλογή, σκέφτηκα την πεμπτουσία του rock and roll: cool και sexy, αδιάφορο και παράλληλα προκλητική.
 
 
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ LOOK
·         Ξεκινήστε σε νωπά μαλλιά εφαρμόζοντας το Moroccanoil Root Boost, χωρίζοντάς τα σε τμήματα ώστε να απορροφηθεί τέλεια το προϊόν και να επιτευχθεί η ιδανική υφή για το χτένισμα.
·        Στεγνώστε τελείως τα μαλλιά χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Ceramic Hair Dryer. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, χτενίστε τα μαλλιά για να δημιουργήσετε ελαφρύ φυσικό κυματισμό, ενώ θα αφήσετε την κορυφή υψωμένη για όγκο.
·         Σχηματίστε χωρίστρα στη μέση χωρίζοντας τα μαλλιά σε δύο τμήματα και ισιώνοντας τις τούφες που βρίσκονται στο μέτωπο για να δημιουργήσετε look φράντζας.
·         Στη συνέχεια, ξεκινήστε να δουλεύετε τα υπόλοιπα μαλλιά χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Molding Cream σε συνδυασμό με το Moroccanoil Treatment για να πετύχετε ξεκάθαρη και έντονη υφή και στις άκρες των μαλλιών.
·         Μόλις έχετε τελειώσει, ψεκάστε τα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hairspray, επικεντρωνόμενοι στο μπροστινό τμήμα για να παραμείνουν οι τούφες ισιωμένες και να υπάρχουν μερικές ελεύθερες κατά τη διάρκεια της πασαρέλας.
·        Σαν τελευταία πινελιά, τυλίξτε ένα φουλάρι γύρω από το λαιμό αφήνοντας τα μαλλιά μαζεμένα από κάτω, για ένα στυλ ατημέλητο, έτοιμο για πασαρέλα.

Latest

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα...

“Βασίλειος Κωστέτσος – Γαλλική Πρεσβεία”

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna

Η Farcom έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό παρόν στην Cosmoprof Worldwide Bologna, την κορυφαία διεθνή έκθεση προϊόντων ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε από τις...

Newsletter