Η Wella Professionals αλλάζει τις συσκευασίες της μέσω μιας πιο βιώσιμης τεχνολογίας παραγωγής

 

 

Στο πλαίσιο του οράματός της για πιο βιώσιμα προϊόντα, η Wella Professionals, μια κορυφαία μάρκα στο επαγγελματικό χρώμα, ανακοινώνει ότι θα αλλάξει την παραγωγή των σωληναρίων χρώματος σε 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο1, ενώ επιπλέον θα χρησιμοποιεί πλαστικά καπάκια κατά 96-100% ανακυκλωμένα μετά τη χρήση από τον καταναλωτή (PCR2)2, εξοικονομώντας έτσι περισσότερους από 180 τόνους ακατέργαστου πλαστικού ετησίως, καθώς και συσκευασίες από χαρτόνι ανακυκλωμένο κατά 85%, υποστηρίζοντας έτσι την υπεύθυνη διαχείριση των δασικών πόρων.

 

Η αλλαγή περιλαμβάνει τις εμβληματικές επαγγελματικές βαφές της WellaProfessionals3: τη #1 επαγγελματική βαφή KolestonPerfectME+4 και την κορυφαία βαφή IlluminaColor. Η ανακοίνωση είναι μέρος μιας σειράς βημάτων που ακολουθεί το brand προς μια πιο βιώσιμη και υπεύθυνη προσέγγιση στις εμπορικές δραστηριότητες του. Η προσπάθεια συνάδει με τη βελτίωση της αειφόρας γραμμής παραγωγής του brand και είναι επιπρόσθετη της μετάβασης της ευρωπαϊκής μονάδας παραγωγής της5 σε μηδενικά απόβλητα υγειονομικής ταφής, χρήση 100% ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας, 100% πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας και 100% ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα.

 

Τα σωληνάρια των βαφών αποτελούν περισσότερο από το 90% της συνολικής συσκευασίας επαγγελματικών προϊόντων χρώματος, συνήθως κατασκευασμένα από αλουμίνιο, και τα οποία συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων των κομμωτηρίων. Η μετάβαση σε σωληνάρια από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο βοηθά το brandνα υποστηρίζει υπεύθυνα την κυκλική οικονομία.

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς συνεχίζουμε τις δικές μας προσπάθειες που συνδέονται με τη συσκευασία και την παραγωγή, αλλά και τη συνεργασία μας με τα κομμωτήρια και το λιανικό εμπόριο σε αυτό το ταξίδι προς έναν καθαρότερο και πιο πράσινο πλανήτη», δηλώνει η AriadneOliveiraGlobalVicePresidentofWellaProfessionals. «Από τις δεσμεύσεις σε εταιρικό επίπεδο, έως τη συμπεριφορά στο κομμωτήριο, με την #WellaFamily, οι μικρές αλλαγές προστίθενται και δημιουργούν κάτι μεγαλύτερο. Είτε πρόκειται για ένα μικρό σωληνάριο, καπάκι ή κουτί, προτρέπουμε τους κομμωτές να κάνουν την επιλογή για ένα περισσότερο υπεύθυνο οικολογικά μέλλον, οδηγώντας σε ευμεγέθη αντίκτυπο!»

 

 

 

Η WellaProfessionals έχει δεσμευτεί να διαμορφώσει μια πιο υπεύθυνη περιβαλλοντική συνείδηση και κινείται πέρα από τους στόχους 100% ανακυκλώσιμων υλικών, καθώς εγκαινιάζει τη νέα καμπάνια «OneSmallChange, OneBigChange», η οποία στοχεύει στην προώθηση της σχετικής εκπαίδευσης στον κλάδο της επαγγελματικής κομμωτικής, προσκαλώντας τους επαγγελματίες του κλάδου να κάνουν ένα θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. #MakeChange

 

Η παγκόσμια πρωτοβουλία έρχεται στα πλαίσια της νέο-ιδρυθείσας εταιρείας, Wella Company, της οποίας η σαφής δέσμευση και φιλοδοξία είναι να συμμετέχει σε ένα οικολογικά υπεύθυνο ταξίδι με ουσιαστικό και φιλόδοξο τρόπο, βοηθώντας τόσο τους επαγγελματίες περιποίησης μαλλιών και άκρων  όσο και τους καταναλωτές να ενεργούν με γνώμονα τη βιωσιμότητα, όταν χρησιμοποιούν προϊόντα Wella.

 

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter