Η Wella Professionals αλλάζει τις συσκευασίες της μέσω μιας πιο βιώσιμης τεχνολογίας παραγωγής

 

 

Στο πλαίσιο του οράματός της για πιο βιώσιμα προϊόντα, η Wella Professionals, μια κορυφαία μάρκα στο επαγγελματικό χρώμα, ανακοινώνει ότι θα αλλάξει την παραγωγή των σωληναρίων χρώματος σε 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο1, ενώ επιπλέον θα χρησιμοποιεί πλαστικά καπάκια κατά 96-100% ανακυκλωμένα μετά τη χρήση από τον καταναλωτή (PCR2)2, εξοικονομώντας έτσι περισσότερους από 180 τόνους ακατέργαστου πλαστικού ετησίως, καθώς και συσκευασίες από χαρτόνι ανακυκλωμένο κατά 85%, υποστηρίζοντας έτσι την υπεύθυνη διαχείριση των δασικών πόρων.

 

Η αλλαγή περιλαμβάνει τις εμβληματικές επαγγελματικές βαφές της WellaProfessionals3: τη #1 επαγγελματική βαφή KolestonPerfectME+4 και την κορυφαία βαφή IlluminaColor. Η ανακοίνωση είναι μέρος μιας σειράς βημάτων που ακολουθεί το brand προς μια πιο βιώσιμη και υπεύθυνη προσέγγιση στις εμπορικές δραστηριότητες του. Η προσπάθεια συνάδει με τη βελτίωση της αειφόρας γραμμής παραγωγής του brand και είναι επιπρόσθετη της μετάβασης της ευρωπαϊκής μονάδας παραγωγής της5 σε μηδενικά απόβλητα υγειονομικής ταφής, χρήση 100% ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας, 100% πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας και 100% ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα.

 

Τα σωληνάρια των βαφών αποτελούν περισσότερο από το 90% της συνολικής συσκευασίας επαγγελματικών προϊόντων χρώματος, συνήθως κατασκευασμένα από αλουμίνιο, και τα οποία συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων των κομμωτηρίων. Η μετάβαση σε σωληνάρια από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο βοηθά το brandνα υποστηρίζει υπεύθυνα την κυκλική οικονομία.

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς συνεχίζουμε τις δικές μας προσπάθειες που συνδέονται με τη συσκευασία και την παραγωγή, αλλά και τη συνεργασία μας με τα κομμωτήρια και το λιανικό εμπόριο σε αυτό το ταξίδι προς έναν καθαρότερο και πιο πράσινο πλανήτη», δηλώνει η AriadneOliveiraGlobalVicePresidentofWellaProfessionals. «Από τις δεσμεύσεις σε εταιρικό επίπεδο, έως τη συμπεριφορά στο κομμωτήριο, με την #WellaFamily, οι μικρές αλλαγές προστίθενται και δημιουργούν κάτι μεγαλύτερο. Είτε πρόκειται για ένα μικρό σωληνάριο, καπάκι ή κουτί, προτρέπουμε τους κομμωτές να κάνουν την επιλογή για ένα περισσότερο υπεύθυνο οικολογικά μέλλον, οδηγώντας σε ευμεγέθη αντίκτυπο!»

 

 

 

Η WellaProfessionals έχει δεσμευτεί να διαμορφώσει μια πιο υπεύθυνη περιβαλλοντική συνείδηση και κινείται πέρα από τους στόχους 100% ανακυκλώσιμων υλικών, καθώς εγκαινιάζει τη νέα καμπάνια «OneSmallChange, OneBigChange», η οποία στοχεύει στην προώθηση της σχετικής εκπαίδευσης στον κλάδο της επαγγελματικής κομμωτικής, προσκαλώντας τους επαγγελματίες του κλάδου να κάνουν ένα θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. #MakeChange

 

Η παγκόσμια πρωτοβουλία έρχεται στα πλαίσια της νέο-ιδρυθείσας εταιρείας, Wella Company, της οποίας η σαφής δέσμευση και φιλοδοξία είναι να συμμετέχει σε ένα οικολογικά υπεύθυνο ταξίδι με ουσιαστικό και φιλόδοξο τρόπο, βοηθώντας τόσο τους επαγγελματίες περιποίησης μαλλιών και άκρων  όσο και τους καταναλωτές να ενεργούν με γνώμονα τη βιωσιμότητα, όταν χρησιμοποιούν προϊόντα Wella.

 

Latest

Innovation and Training Seminar της “Artego Hellas”

Συνάντηση αγαπημένων προσώπων της showbiz στο sold...

GMS SALON+ ACADEMY

Πρωτοποριακή Εκπαίδευση για Επαγγελματίες Κομμωτές στη GMS Salon+ The...

ΓΥΑΛΙΑ BOSS ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024, Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ...

DOLCE&GABBANA DEVOTION: Mια αυθεντική δήλωση αγάπης.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

INSPIRATION DAYS – The Non-Ammonia Edition

Τα Inspiration Days, το μοναδικό εκπαιδευτικό road show της L’Oréal Professionnel, ξεκίνησε στην Αλεξανδρούπολη κι συνεχίζει με ακόμη 3 πόλεις! Η απόλυτη ομάδα...

Ανακαλύψτε τη ΝΕΑ IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Professional – την Ημι-Μόνιμη Σειρά Βαφών που σας προσφέρει ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Με μια ατελείωτη χρωματική παλέτα, πολλέςευκαιρίες υπηρεσιών, ευέλικτες εφαρμογές καισυνεχώς εξελισσόμενες τεχνικές η IGORAVIBRANCE είναι εκείνο TO brand για τους κομμωτέςπου δε σταματά...

Color Refresh & Shine Mask Αναβαθμίστε το χρώμα σας στη στιγμή!

Θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών σας δίνοντας ένα boost στο χρώμα, αλλά και στην υγεία τους; 10 λεπτά αρκούν! Αναβαθμίστε το...

Newsletter