Η WELLA PROFESSIONALS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ #140CHANGEMAKERS

Η κοινότητα των κομμωτών ήταν πάντα η καρδιά της Wella Professionals και προκειμένου να σηματοδοτηθεί αυτή η σημαντική στιγμή, οι κομμωτές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην πιο όμορφη γιορτή που έχει γίνει ποτέ στον κλάδο της κομμωτικής σκηνής.

Η συλλογή αποτίνει φόρο τιμής στο μάντρα του Brand, MAKE CHANGE (φέρνω την αλλαγή), που είναι κάτι παραπάνω από τις υπέροχες αλλαγές χρώματος που πραγματοποιούνται κάθε μέρα από την κοινότητα των κομμωτών. Το μάντρα Make Change εξυμνεί την ικανότητα της κοινότητας να εμπνέει αισιοδοξία και δηλώνει πως η αλλαγή ξεκινά στο κομμωτήριο αλλά αφορά κάτι παραπάνω από την καρέκλα του κομμωτηρίου. Η εκτενής και δυναμική κοινότητα κομμωτών της Wella Professionals φέρνει την αλλαγή κάθε μέρα και αυτή η συλλογή επευφημεί τις δημιουργίες τους και τις αλλαγές που φέρνουν στον κλάδο της κομμωτικής σκηνής.

Τον Οκτώβριο του 2019 ξεκίνησε η γιορτή των #140changemakers, μία γιορτή που παρουσιάζει στο Instagram τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες στο χρώμα μαλλιών από τους colorists της Wella Professionals, κυρίως χρησιμοποιώντας την εμβληματική βαφή Koleston Perfect με ME+, που αγαπούν τόσο οι επαγγελματίες κομμωτές, όσο και οι πελάτες τους.

“Η βαφή Koleston Perfect με ME+ είναι μοναδική και ιδιαίτερη για μία γενιά που δείχνει υπέρμετρο ενδιαφέρον για οτιδήποτε χρησιμοποιεί (στο σώμα και τα μαλλιά) και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές να δείξουν ακόμα περισσότερο τον επαγγελματισμό τους, ανεξάρτητα από το επίπεδο κατάρτισής τους. Η εφαρμογή είναι εύκολη από τη ρίζα ως τις άκρες, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο χρώμα,” λέει ο Rossano Ferretti.

Η καμπάνια #140changemakers συγκέντρωσε πάνω από 8,000 συμμετοχές από 23 χώρες με το Ηνωμένο Βασίλειο να έχει περίπου το 50% των posts. Η καμπάνια αφορούσε κυρίως γυναίκες, όσον αφορά το 76% των συμμετοχών. Οι ξανθές δημιουργίες ήταν οι πιο δημοφιλείς, αγγίζοντας το 70% των συμμετοχών, ακολουθούσαν οι κόκκινες στο 13% και μετά ένα εύρος χρωμάτων συμπεριλαμβανομένων των μελαχρινών, ροζ, παστέλ, μωβ, γκρι και μεταλλικών. Συνολικά, η καμπάνια #140changemakers κατάφερε να προσελκύσει 10 εκατομμύρια υποψήφιους παγκοσμίως.

 

Η επετειακή συλλογή #140changemakers, που επιμελήθηκε ο Rossano Ferretti, Global Ambassador, δημοσιεύτηκε  στον επίσημο ελληνικό λογαριασμό της Wella Professionals στο Instagram, @wellahair.gr.

 

“Με την επετειακή συλλογή #140changemakers, ήθελα να εξυμνήσω τους κομμωτές σε όλο τον κόσμο και να δώσω πνοή στη μοναδική τέχνη τους. Η κοινότητα των κομμωτών μας έχει μία αστείρευτη έμπνευση από την ατομική/προσωπική ομορφιά των πελατών τους και η συλλογή παρουσιάζει τη δημιουργικότητα πίσω από κάθε αλλαγή. Όταν συνέθετα τη συλλογή, αποφάσισα να επιλέξω looks βάσει της τεχνικής, της δημιουργικότητας και της υγείας – δεν υπάρχει ομορφιά χωρίς υγεία,” λέει οRossano Ferretti.

Η επετειακή συλλογή #140changemakers γιορτάζει το χρώμα, την κοινότητα, και τον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο της κομμωτικής σκηνής. Η κοινότητα των κομμωτών επιφέρει την αλλαγή κάθε μέρα – αυτή είναι η δύναμή της. Οι κομμωτές είναι οι πραγματικοί changemakers και η Wella Professionals τους τιμά με αυτή την καμπάνια.

Από τους 140 νικητές που αναδείχθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο τρεις είναι από την Ελλάδα. Οι ChangeMakers της ελληνικής αγοράς είναι οι:

 

  • Μάριος Χριστοδούλου, Wella Professionals Passionistas @christodoulou_hairdesign
  • Δημήτρης Αρετούλης, Wella Professionals Passionistas @dimaretoulis_
  • Νάνσυ Λεβαντή, WELLA Educator @nancylevanti

Latest

Kérastase Ι HACK YOUR BLONDE I ΝΕΟ 2% PURE HYALURONIC ACID SERUM

Η Kérastase παρουσιάζει έναν επαναστατικό, συμπυκνωμένο ορό υαλουρονικού οξέος...

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter