KÉRASTASE LUXURY EXPERIENCE

Tη Δευτέρα 30 Μάϊου 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα της Kérastase με θέμα «Kérastase Luxury Experiece» στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Σκοπός της ημέρας ήταν να υπενθυμίσει στον επαγγελματία κομμωτή το ταξίδι της πελάτισσας στο κομμωτήριο μαζί με τις luxury προσωποποιημένες υπηρεσίες της μάρκας και όλους τους κώδικες που κάνουν αυτή την εμπειρία μοναδική και ξεχωριστή.

Επιπλέον, η ομάδα της Kérastase αναφέρθηκε στην αποστολή της μάρκας, στις αξίες της ενώ αναλύθηκαν με λεπτομέρεια όλα τα προϊόντα αλλά και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες που διαθέτει η Kérastase.

Τέλος, η ομάδα της εκπαίδευσης μίλησε και για το τελευταίο λανσάρισμα, την Genesis Homme, την 1η ολοκληρωμένη ανδρική περιποίηση διπλής δράσης κατά της τριχόπτωσης. Το event προλόγισε η Άννα Χαμαλέλη, Brand Business Manager L’Oreal Professional Products, η οποία καλωσόρισε όλους τους επαγγελματίες κομμωτές που παρευρέθηκαν στο event. ” Σήμερα είναι μια ημέρα πραγματικής χαράς γιατί είμαστε όλοι μαζί.

Είμαστε σήμερα στη Θεσσαλονίκη σε έναν πολύ ωραίο χώρο μαζί με την Kérastase και τους επαγγελματίες κομμωτές.

H αποστολή της Kérastase είναι μία, να προσφέρει προσωποποιημένες υπηρεσίες πολυτέλειας σε κάθε πελάτισσά που επισκέπτεται ένα κομμωτήριο και σκοπός της σημερινής μέρας είναι να ανακαλύψουμε ολους τους σύχγρονους κώδικες της πολυτελούς εξυπηρέτησης και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα κομμωτήριο. » δήλωσε η Άννα Χαμαλέλη, PPD Brand Business Manager.

Την σκυτάλη πήρε, η Βασιλική Μαχαίρα, Βrand Business Leader Kérastase, η οποία μας ανέλυσε την ιστορία & τις αξίες της μάρκας, τα εμβληματικά προϊόντα της μάρκας αλλά και το ταξίδι της πελάτισσας μαζί με τις προσωποποιημένες υπηρεσίες της Kérastase σε ένα κομμωτήριο. Ειδική καλεσμένη στο «Kérastase Luxury Experiece» ήταν η κ. Μαίρη Καλύμνου, Luxury Services Specialist, η οποία μίλησε για τους σύγχρονους κώδικες του Luxury, την συναισθηματική πολυτέλεια και μοιράστηκε μαζί μας χρήσιμες συμβουλές για την πολυτελή εξυπηρέτηση στον χώρο του κομμωτηρίου. «Eίναι μεγάλη μου χαρά &amp, τιμή που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας.

Σήμερα μιλήσαμε για την συναισθηματική πολυτέλεια δηλαδή για τις αισθήσεις που συνδέονται με το luxury και πως μπορεί ένας επαγγελματίας κομμωτής να συνδεθεί με την πελάτισσα του με έναν συναισθηματικό τρόπο. Επιπλέον, αναλύθηκαν οι ψυχολογικοί λόγοι που οδηγούν κάποιον να συνδεθεί με την πολυτέλεια, Επίσης, μιλήσαμε για την αξία της οπτικής επαφής, για την γλώσσα του σώματος και πώς μπορεί ένας επαγγελματίας κομμωτής να διαχειριστεί σωστά ένα feedback μιας πελάτισσάς του.

Φυσικά, αναφερθήκαμε στην δύναμη μιας ομάδας σε ένα κομμωτήριο και πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση της ομάδας. Τέλος, μιλήσαμε για το μεγαλύτερο trend αυτή την στιγμή στο χώρο των luxury προϊόντων & υπηρεσιών, την βιωσιμότητα, καθώς είναι πολύ σημαντικό τα κομμωτήρια να ακολουθήσουν έναν πιο βιώσιμο δρόμο με σεβασμό προς το περιβάλλον.» δήλωσε η κ. Μαίρη Καλύμνου, Luxury Services Specialist.

Το event ολοκληρώθηκε με τους Κωνσταντίνο Μουστάκα, Education Manager Kérastase, και Αλέξανδρο Κυριακάκη, Kérastase Brand Expert οι οποίοι μας ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια τις πολυτελείς υπηρεσίες της μάρκας σε ένα κομμωτήριο αλλά και το νέο λανσάρισμα της μάρκας, την Genesis Homme

Latest

Beach Finish Styling Spray | Lorvenn Hair Professionals

Beach waves have never been so breezy! Η Lorvenn Hair...

“Kayak Hall of Fashion”

Fashion Meeting….στο 1 Year Anniversary Party της γνωστής αλυσίδας...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Color Neutralizer Shampoos: Anti-Yellow, Anti-Red, Anti-Orange Perfect hair color in just one wash!

Ο ήλιος, η ρύπανση, το styling και το συχνό λούσιμο αποδυναμώνουν κάποιες χρωστικές των μαλλιών με αποτέλεσμα να χάνουν την ομοιομορφία και τoπλούσιο χρώμα...

Το Sebastian Professional, έχοντας στόχο πάντα το καλλιτεχνικό όραμα και τη δύναμη της αυτοέκφρασης, διόρισε τον Frederic Aspiras ως Global Creative & Culture Director

 Το Sebastian Professional, ένα επαγγελματικό brand περιποίησης μαλλιών συνώνυμο με τη δημιουργικότητα, την τέχνη και την καινοτομία στη βιομηχανία της ομορφιάς, ανακοινώνει με περηφάνια...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα...

Newsletter