ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΣΤΟ LOCKDOWN ΜΕΣΩ VIBER, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ

Διατηρείστε μια θετική διάθεση αλλά και τη σιλουέτα σας, ακολουθώντας την κοινότητα FitlabbyEleniPetroulaki στο Viber, όπου μοιράζεται ιδέες και συμβουλές για γυμναστική στο σπίτι και υγιεινή ζωή για όσο διαρκεί η καραντίνα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, το Μάρτιο, η Ελένη Πετρουλάκη είχε μια απίθανη ιδέα: Να δημιουργήσει μια online, δωρεάν κοινότητα, όπου θα κοινοποιούσε συμβουλές για γυμναστική, υγεία και συνταγές για καλή διατροφή, με σκοπό να καταπολεμήσει την κατάθλιψη και την ακινησία που έφερνε εκείνη η δύσκολη περίοδος.

Διάλεξε το Viber, μια εφαρμογή που ήδη χρησιμοποιούσε για online συνεδρίες με τους πελάτες της στο πρόγραμμα FitlabbyEleniPetroulaki, γιατί είναι εύκολο στη χρήση, πολύ δημοφιλές ανάμεσα στους Έλληνες χρήστες και προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων που της επιτρέπουν να κάνει τη δουλειά της, όπως υποστήριξη πολυμέσων και ιδιωτικές συνομιλίες με τα μέλη της κοινότητας. Αποδείχτηκε μια επιτυχημένη επιλογή, αφού χιλιάδες Έλληνες έγιναν μέλη της κοινότητας αμέσως μόλις ανακοινώθηκε.

Η κοινότητα FitlabbyEleniPetroulaki στο Viber, φυσικά, δεν σταμάτησε τη λειτουργία της όταν τελείωσε η καραντίνα, αλλά μεγάλωσε κι άλλο και σήμερα έχει πάνω από 35.000 μέλη. Η Ελένη, ενθουσιασμένη από την αρχική επιτυχία, συνέχισε να μοιράζεται ιδέες με όσους την ακολουθούν, μετατρέποντας την κοινότητα σε μια καθημερινή συνήθεια για χιλιάδες ανθρώπων.

Τώρα που επιβλήθηκε ένα ακόμη lockdown, επιστρέφει με πιο επίκαιρες συμβουλές: Γυμναστική που μπορεί να εκτελεστεί εύκολα στο σπίτι ή το πάρκο, χωρίς την ανάγκη για όργανα γυμναστηρίου, υγιεινές συνταγές με απλά υλικά, ιδέες για αυτοβελτίωση αλλά και ανάταση ηθικού, όλα αυτά δηλαδή που βοηθούν τα μέλη της κοινότητας να διατηρούν μια θετική διάθεση και να περνούν την περίοδο της καραντίνας πιο υγιεινά και δημιουργικά.

Για όσους χρειάζονται ένα ακόμη πιο εξατομικευμένο πρόγραμμα, το FitlabbyEleniPetroulaki είναι ένας εύκολος τρόπος να έρθουν σε επαφή με την Ελένη και την ομάδα της  και να συζητήσουν τις προσωπικές τους ανάγκες. Η Ελένη, στη συνέχεια, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα διάφορα χαρακτηριστικά του Viber, ειδικά τις συνομιλίες με βίντεο, για προσωπικές συνεδρίες.

Latest

Kérastase Ι HACK YOUR BLONDE I ΝΕΟ 2% PURE HYALURONIC ACID SERUM

Η Kérastase παρουσιάζει έναν επαναστατικό, συμπυκνωμένο ορό υαλουρονικού οξέος...

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter