ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

 Χάρη στα συστατικά της, η σειρά προσφέρει τριπλή ενίσχυση ενάντια στον ήλιο: το φίλτρο Photo-Defense παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και αποτρέπει την απώλεια του χρώματος, τα Ceramides ενισχύουν και αναδομούν την τρίχα, ενώ τα mineral oils και το vegetable wax δρουν κατά της υγρασίας και προστατεύουν από το φριζάρισμα.
 
Φυσικά ο κάθε τύπος μαλλιών έχει και διαφορετικές ανάγκες. Έτσι, η K?rastase Soleil διακρίνει 3 δείκτες, ανάλογα με το βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών, και προσφέρει την κατάλληλη για φροντίδα:
Ιndex 1. Λίγο ευαισθητοποιημένα μαλλιά (φυσικά μαλλιά και μαλλιά βαμμένα στον ίδιο τόνο).
Διαλέξτε ανάμεσα στο λάδι Huile C?leste για κανονικά μαλλιά και το σπρέι Micro-Voile Protecteur για βαμμένα/λεπτά μαλλιά και ολοκληρώστε με το σαμπουάν Bain Apres-Soleil και το γαλάκτωμα Lait Richesse.
Index 2. Μέτρια ευαισθητοποιημένα μαλλιά (βαμμένα).
Για προστασία επιλέξτε το Huile Lact?e, ένα διφασικό λάδι για βαθιά θρέψη και anti-frizz φροντίδα, και ολοκληρώστε την περιποίηση με το σαμπουάν Bain Apres-Soleil και τον ορό λάμψης και επανόρθωσης S?rum Apres-Soleil.
Ιndex 3. Πολύ ευαισθητοποιημένα μαλλιά (μαλλιά με ανταύγειες ή ξανοιγμένα).

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter